Print this page

Νέο πρόβλημα με τις...πτήσεις του Σελίμοβιτς στον ΟΦΗ

14 Oct 2020 Written by

Δεν είναι μόνο ο τραυματισμός του Βαχίντ Σελίμοβιτς, ο λόγος που τον κρατάει ερωτηματικό για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναικό στο Γεντί Κουλέ.
Είναι και οι ...πτήσεις απο το Λουξεμβούργο, καθώς λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, η άφιξη του, στο Ηράκλειο, που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη το βράδυ, ενδέχεται να καθυστερήσει και ο παίκτης να αφιχθεί την Παρασκευή, έχοντας αλλάξει 4 αεροπλάνα για να φτάσει στο Ηράκλειο και με τον ίδιο να είναι τραυματίας, καθώς έχει διάστρεμμα απο το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου με την Κύπρο.

Στον ΟΦΗ θέλουν να εξετάσουν τον παίκτη, για να δουν να εχει δυνατότητα να αγωνιστεί με τον Παναθηναικό, ενώ το ερώτημα είναι αν θα προλάβει τουλάχιστον να προπονηθεί.
Η καθυστερημένη άφιξη του Σελίμοβιτς στο Ηράκλειο, λόγω και πάλι της Εθνικής ομάδας, του είχαν στερήσει τη συμμετοχή του απο το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό.
Τώρα στον ΟΦΗ βλέπουν το ίδιο...έργο με τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό, που έχει υπηκοότητα Λουξεμβούργου και αγωνίζεται στην Εθνική ομάδα της χώρας.
Γ.Κορτς

Read 1592 times Last modified on Saturday, 17 October 2020 21:01
Rate this item
(0 votes)

Latest from george