Print this page

Νίκη με ανατροπή στην Ιεράπετρα ο Εργοτέλης στο Κρητικό ντέρμπι της Σούπερ Λίγκ 2

26 Sep 2020 Written by

Στο Κρητικό ντέρμπι της Σούπερ Λίγκ 2 με το νεοφώτιστο ΟΦΙεράπετρας, ο Εργοτέλης νίκησε στην Ιεράπετρα με 1-2, σε ένα δυνατό φιλικό τεστ και για τις δυο ομάδες,  που τσέκαραν τις δυνάμεις τους, ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (24/10).

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17' με τον Φουάση με απευθείας χτύπημα φάουλ και τη μπάλα να βρίσκει στα σώματα των αμυντικών του Εργοτέλη και να αιφνιδιάζει τον Κατσιμήτρο.

Στο 52' ο Τσέλιος με εξαιρετική ατομική προσπάθεια ισοφάρισε για τον Εργοτέλη (1-1) και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Στο 65' ο Κωστανάσιος, έγραψε το 1-2 για τον Εργοτέλη, κάνοντας την ανατροπή.

Στο 70' ο Κωστανάσιος είχε και δοκάρι για τον Εργοτέλη.

ΟΦΙ (Μανώλης Παπαματθαίακης): Παπαδόπουλος (61' Μπέγκο), Πριόνας, Φουάσης (56' Αρναούτογλου), Ζήσης, Περδίκης, Σμύλτος, Χρυσοφάκης, Λεμονής, Κούστα (61' Καλλιμάνης) Μπαράτα, Τσακμάκης (53' Αργκιλέσι). 
Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής (75' Σαρρης, 80' Κόλα λ.τρ) Neral (46' Κατσούρι) Σερβιλάκης, Πέϊος (46' Appi) Μπουτσάκης (85' Θεοδωράκης)Τσέλιος, Κωστανάσιος Μπουρσελης (73' Κουτάντος) Μανουσάκης (29' Πατρινός λ.τρ).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο προπονητής του Εργοτέλη Γιάννης Ταουσιάνης, ανέφερε για την εικόνα της ομάδας του, στο φιλικό με τον ΟΦΙ:

"Καταρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΟΦΙ γι'αυτό το φιλικό παιχνίδι και να ευχηθούμε καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ήταν ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι με πολλά χρήσιμα συμπεράσματα. Αντιμετωπίσαμε έναν αντίπαλο με οργάνωση στο παιχνίδι του, με ειδικές τακτικές καταστάσεις με τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου με αλλαγές σχηματισμών και προβληματισμούς που καλό είναι να τους συναντάμε τώρα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είμαστε ευχαριστημένοι από πολλά κομμάτια του παιχνιδιού, ενώ κάποια άλλα δεν πήγαν τόσο καλά όσο έχουμε εμείς την απαίτηση να πηγαίνουν στην ομάδα μας. Όπως έχω ξαναπεί, έχουμε ένα μήνα ακόμη μπροστά μας να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος".

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

12' Σέντρα του Μανουσάκη απ' τα δεξιά ο Μπουρσέλης κάνει το γυριστό σουτ, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει δύσκολα και τον Σμύλτο να απομακρύνει εν τέλει απ' τη γραμμή του τέρματος.
14' Καλό σουτ του Κωστανάσιου έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία Τσέλιου και Μπουτσάκη, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει με τα ακροδακτυλα σε κόρνερ.
19' Ο ΟΦΙ και συγκεκριμένα ο Τσακμάκης κέρδισε φάουλ απ' τον Μαζουλουξή, σε πολύ καλό σημείο στο ύψος της περιοχής. Ο Φουάσης ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε με απευθείας χτύπημα καθώς η μπάλα βρήκε πρώτα σε σώματα και κατέληξε στα δίχτυα του Κατσιμήτρου, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.
35' Δυνατό σουτ του Νεραλ έξω απ' τη περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.
36' Ο Μπαράτα με ωραία κίνηση και καλό σουτ έξω απ' την περιοχή στέλνει την μπάλα λίγο έξω.
52' Ο Τσέλιος με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια, πέρασε τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΙ και μπαίνοντας στην περιοχή πλάσαρε γράφοντας το 1-1.
65' Ο Κωστανάσιος πήρε την ασίστ απ' τον Κατσούρι και με μια ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή πλάσαρε και έγραψε το 2-1.
67' Ο Κατσούρι έκανε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω.
70' Δοκάρι για τον Εργοτέλη! Κόρνερ του Σερβιλάκη κεφαλιά του Κωστανάσιου η μπάλα σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και απομακρύνεται απ' τους αντιπάλους αμυντικούς.

 

Read 1894 times Last modified on Tuesday, 29 September 2020 12:50
Rate this item
(0 votes)

Latest from george