Print this page

Με Σελίμοβιτς ο ΟΦΗ κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού

14 Sep 2020 Written by

Με ένα νέο πρόσωπο ξεκίνησε την προετοιμασία του, ο ΟΦΗ για το παιχνίδι της Πέμπτης (17/9, 8μμ) με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο λόγος για τον Βαχίντ Σελίμοβιτς, ο οποίος λόγω της καθυστερημένης άφιξης του, απο το Λουξεμβούργο, όπου είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του, έμεινε εκτός πλάνων απο την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα.

Στο προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, απουσίασαν ακόμη ο Βαζ που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι, αλλά και οι τραυματίες Φελίπε και Τσιλιανίδης, που επίσης δεν είναι στα πλάνα της ομάδας, για την αναμέτρηση.

Ο ΟΦΗ με προπόνηση που έγινε την Δευτέρα (14/) το πρωί ξεκίνησε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ, για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Δευτέρας (14/9), στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον

Ο Vahid Selimovic προπονήθηκε κανονικά. Ο Felipe Souza συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Ricardo Vaz, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη σε δυο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του Σαββάτου (12/9) με τον Παναιτωλικό, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, ασκήσεις τεχνικής, άσκηση μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (15/9), στις 20:00 στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

 

Read 499 times Last modified on Monday, 14 September 2020 12:35
Rate this item
(0 votes)

Latest from george