Print this page

Θλίψη στην οικογένεια του ΟΦΗ

12 Aug 2020 Written by

Ο χαμός του Νίκου Χαριτάκη, ενός πολύ δραστήριου στελέχους της αθλητικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής του Ηρακλείου, σκόρπισε θλίψη, σε όσους τον γνώριζαν, αλλά και στην οικογένεια του ΟΦΗ, όπου η οικογένεια Χαριτάκη, είχε ενεργό συμμετοχή, την δεκαετία του ’80 και του ’90.
Ο αδερφός του εκλιπόντα Γιώργος Χαριτάκης, είχε δυναμικό ρόλο στα διοικητικά της ομάδας και με ανακοινώσεις τους, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, αλλά και ο σύνδεσμος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους, προς την οικογένεια Χαριτάκη για την μεγάλη απώλεια τους.
Στην ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, αναφέρει ότι «το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Χαριτάκη, γα το χαμό του. Θερμά συλλυπητήρια στον αδερφό του, τον Γιώργο Χαριτάκη, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών την διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ".
Ο Σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, αναφέρει «θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Χαριτάκη για τον θάνατο του. Καλό παράδεισο αγαπημένε μας Νίκο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θλίψη για τον άλλοτε δυναμικό παράγοντα της ΕΠΣΗ

 

Read 637 times Last modified on Monday, 17 August 2020 17:46
Rate this item
(0 votes)

Latest from george