Print this page

Mε ισοπαλία ξεκίνησε τα φιλικά ο Πόρος

10 Aug 2020 Written by

Σε ένα ακόμη φιλικό τεστ στην Κρήτη, η ομάδα του Πόρου, που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, αναδείχθηκε ισόπαλη με την Α.Ε. Κατσάμπα, ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ (1-1) σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο "Lido Soccer".

Η ΑΕΚατσαμπά, προηγήθηκε στο 10' με τον Ντελία, ενώ ο Πόρος, ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε με κοντινό πλασέ του Μιχελακάκη.

Ο Πόρος είχε και δυο δοκάρια.

Στο 36' σε κεφαλιά του Σταυρακάκη και τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά απο προβολή του Μεταξάκη.

Τι έγινε στο παιχνίδι

Πολύ χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο προπονητής του Πόρου Βασίλης Κρασανάκης αλλά και ο ομόλογός του των "κιτρινόμαυρων" Νίκος Ανδριανάκης το Σάββατο το απόγευμα (08/08) στο "Lido Soccer".

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το πρώτο τεστ του Πόρου απέναντι στην Α.Ε. Κατσάμπα, αν και το τελευταίο που απασχόλησε τους δύο τεχνικούς ήταν το τελικό αποτέλεσμα (1-1). Αμφότεροι ήθελαν να δουν κάποια πράγματα που έχουν δουλέψει στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ν' αποτυπώνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Η αμυντική λειτουργία των "μπλε" στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης άφησε ικανοποιημένο τον Βασίλη Κρασανάκη που μετα το τέλος αυτής στάθηκε στην απόκτηση ομοιογένειας (ο φετινός Πόρος είναι μία καινούργια ομάδα με 15 νέες μεταγραφές που θέλει χρόνο για να δέσει και ν' αποκτήσει χημεία), τονίζοντας ότι ο χρόνος θα είναι βοηθός των "μπλε"οι οποίοι το επόμενο διάστημα θα δουλέψουν πάνω και στην επιθετική τακτική και σε κάθε φιλικό θα παρουσιάζονται καλύτεροι.

Από την άλλη ο Νίκος Ανδριανάκης που επιδιώκει να δημιουργήσει ένα δυνατό και δυσκολοκατάβλητο σύνολο με έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες ανέφερε ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι έτοιμη αλλά όταν θα έρθει η ώρα αυτό θα έχει συμβεί καθως υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη για δουλειά και για βελτίωση. Παράλληλα ευχήθηκε υγεία στους παίκτες του Πόρου και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με το Βασίλη Κρασανάκη στον πάγκο του στο τέλος θα πετύχει το στόχο του.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι "κιτρινόμαυροι" μπήκαν δυνατά και απείλησαν πρώτοι με πλασέ από αριστερά μέσα στην περιοχή σε κενή ουσιαστικά εστία που πέρασε πάνω από τα δοκάρια και με τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου προηγήθηκαν με τον Ντελία που από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από στατική φάση.

Οι "μπλε" αντέδρασαν και έφτασαν δύο φορές πάρα πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά στάθηκαν άτυχοι έχοντας ισάριθμα δοκάρια. Στο 36' μετά από σέντρα του Μεταξάκη από αριστερά και κεφαλιά του Σταυρακάκη η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Λιουδάκη και τέσσερα λεπτά αργότερα ύστερα από σέντρα του Σκουλά από δεξιά και προβολή του Μεταξάκη η μπάλα βρήκε για δεύτερη φορά το δοκάρι!
Στην επανάληψη ο Βασίλης Κρασανάκης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, προσθέτοντας εμπειρία αλλά και τσεκάροντας παράλληλα κάποιος νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές που περνούν από το μικροσκόπιό του.

Στο δεύτερο μισό οι "μπλε" αφού "σημάδεψαν" άλλες δύο φορές τα δοκάρια τελικά ισοφάρισαν λίγο πριν το φινάλε με κοντινό πλασέ του Μιχελακάκη.
Μελανά σημεία του φιλικού οι οι τραυματισμοι των Τριανταφυλλίδη-Δουλγεράκη για τον Πόρο και του Βαρδονικολάκη για την Α.Ε. Κατσάμπα. Σύμφωνα με την πρώτη ιατρική εκτίμηση ο Τριανταφυλλίδης έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο, ο Δουλγεράκης σφίξιμο και ο Βαρδονικολάκης αποκόμισε μικροπρόβλημα στο δεξί δικέφαλο.
Α.Ο. Πόρος (Α' ημίχρονο): Παναγιώτου, Σκουλάς, Πολυχρονάκης, Σηφάκης, Δουλγεράκης, Χρηστάκης, Τριανταφυλλίδης, Τριχάκης, Σταυρακάκης, Μεταξάκης, Θεοδωρίδης. Ο Τσακάνι αντικατέστησε τον Τριανταφυλλίδη μετά τον τραυματισμό του.
Β' ημιχρονο: Παναγιώτου, Φραγκιαδάκης, Τσουκαλάς, Σηφάκης, Δουλγεράκης, Αριστεινίδης, Τσακάνι, Μιχελακάκης, Πήλιος, Σταυρακάκης, Παπαδάκης.
Έπαιξαν και οι: Παγωνάκης, Θεοδωράκης, Μαγάκης, Αποστολακης.

* Πέντε θα είναι οι αρχηγοί του Πόρου για τη νέα περίοδο. Κατά σειρά εκλέχθηκαν οι Μιχάλης Μαγάκης, Νίκος Μεταξάκης, Σωκράτης Σκουλάς, Κώστας Μιχελακάκης και Γιάννης Παναγιώτου. 

Read 856 times Last modified on Monday, 10 August 2020 00:36
Rate this item
(0 votes)

Latest from george