Print this page

Oλο το "σχέδιο" της προετοιμασίας του ΟΦΗ-Κλείδωσε ένα ακόμη φιλικό

30 Jul 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Εκλεισε ένα ακόμη δυνατό φιλικό προετοιμασίας, ο ΟΦΗ για τον Αύγουστο.
Μετά τον Παναθηναικό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ, στις 26 Αυγούστου, τρείς μέρες αργότερα (29/8) θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Το φιλικό παιχνίδι ανακοινώθηκε και επίσημα απο την ομάδα του Ατρομήτου, όπως και εκείνο με τον Παναθηναικό, απο την πράσινη ΠΑΕ.
Ο ΟΦΗ περιμένει μια απάντηση απο την ΑΕΚ, για ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι , ενώ θα γίνουν και δυο φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο Ηράκλειο, με τον Γιούχτα στις 22 Αυγούστου στις Αρχάνες και τον Εργοτέλη στις 5 Σεπτεμβρίου, στο Παγκρήτιο στάδιο.
Το παχνίδι με τον Εργοτέλη, θα είναι και το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς η σέντρα του νέου πρωταθήματος της Σούπερ Λίγκ, έχει οριστεί για τις 12-13 Σεπτεμβρίου.
Στις 17 Σεπτεμβρίου, ο ΟΦΗ θα δώσει το πρώτο του ευρωπαικό ματς, το οποίο θα είναι μονό και μετά απο κλήρωση που θα γίνει, θα φανεί αν θα είναι εντός ή εκτός έδρας.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ, θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου και θα γίνει λόγω covid-19 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ενώ η ομάδα θα μεταβεί για κάποιες μέρες στην Αθήνα, για τα φιλικά που έχει κλείσει με Παναθηναικό (26/8) και Ατρόμητο (29/8) και ίσως ένα ακόμη με την ΑΕΚ ή κάποια άλλη ομάδα Σούπερ Λίγκ 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίσημο: Παναθηναικός-ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ

Read 2158 times Last modified on Tuesday, 04 August 2020 11:58
Rate this item
(0 votes)

Latest from george