Print this page

"Bόμβα" για άνοδο 4 ομάδων απο την Σούπερ Λίγκ 2

27 May 2020 Written by

«Βόμβα» πέταξε ο πρόεδρος της Β’ και Γ’ Εθνικης Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ανόδου των 4 πρώτων ομάδων της Σούπερ Λίγκ 2 στην Σούπερ Λίγκ 1, αν οριστικά δεν ΄συνεχιστεί το ρπωτάθλημα στην δεύτερη κατηγορία.

Οπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM«μπορεί η πρόταση μας να είναι να ανέβουν τέσσερις, σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα δούμε τι θα γίνει όσον αφορά την επανέναρξη και θα αποφασίσουμε. Περιμένουμε την Πολιτεία να μας απαντήσει και ανάλογα με την απάντηση, οι ομάδες θα αποφασίσουν για επανέναρξη ή όχι» .

Βέβαια, για το σενάριο 18 ομάδων στην Σούπερ Λίγκ 1 της νέας περιόδου, θα χρειαστεί και η απόφαση της Σούπερ Λίγκ 1, αλλά και της ΕΠΟ, ενώ ο τηλεοπτικός πάροχος NOVAέχει ταχθεί φανατικά αρνητικά σε οποιοδήποτε σενάριο αύξησης ομάδων στην μεγάλη κατηγορία.

Στην περίπτωση ωστόσο, που περάσει κάτι τέτοιο (18 ομάδες στην Σούπερ Λίγκ 1) τα Χανιά, ως τρίτη ομάδα στην κατάταξη της Σούπερ Λίγκ 2, θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην μεγάλη κατηγορία τη νέα περίοδο, κάτι που έχει επιτύχει στο παρελθόν ο Πλατανιάς.

Στην ομάδα των Χανίων, παρακολουθούν τις εξελίξεις και είναι σε ετοιμότητα για όλα τα ενδεχόμενα.

Γ. Κορτς

 

Read 2166 times Last modified on Monday, 01 June 2020 13:06
Rate this item
(0 votes)

Latest from george