Print this page

ΟΦΗ-Βούρος: Ολη η αλήθεια για το φλέρτ με τον στόπερ του ΑΠΟΕΛ

25 May 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Η περίπτωση του 25χρονου δεξιοπόδαρου κεντρικού αμυντικού Πραξιτέλη Βούρου (πρώην στόπερ του Ολυμπιακού και σήμερα του ΑΠΟΕΛ), εμφανίστηκε στο προσκήνιο και φαίνεται να αποτελεί μια περίπτωση που μπορεί να εξελιχθεί σε φλέρτ απο τον ΟΦΗ.
Ο ικανός αμυντικός απο τη Μυτιλήνη, έχει ακόμη συμβόλαιο με την Κυπριακή ομάδα και τα μέσα ενημέρωσης απο την περιοχή, τον εμφανίζουν σίγουρο για τον ΟΦΗ, ο οποίος αναζητάει μια επιλογή στη θέση του δεξιού κεντρικού αμυντικού.
Μάλιστα, κάποιοι απο την Κύπρο λένε ότι έχει υπογράψει κι’όλας στην κρητική ομάδα.
Ο μάνατζερ του παίκτη Αναστάσιος Πιφέας, μιλώντας στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1 και στην εκπομπή του Γιώργου Κορτσιδάκη διέψευσε ότι ο παίκτης έχει υπογράψει στον ΟΦΗ, ωστόσο άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος απο τον ΑΠΟΕΛ.
Οπως είπε «διάβασα ότι έχει έρθει και έχει υπογράψει ήδη στον ΟΦΗ. Δεν ισχύει τίποτα απο αυτά.
Ούτε ομιλία δεν έχουμε κάνει με τον ΟΦΗ.
Και πως θα μπορούσε να γίνει απο τη στιγμή που ο παίκτης, δεν έχει λήξει τη συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ.
Εχω πολύ καλή σχέση με τον κύριο Γιάννη και τον Γιώργο Σαμαρά, αλλά δεν έχω μιλήσει επίσημα πάνω σε αυτό.
Στο ποδόσφαιρο, όλα είναι ρευστά όμως.
Ξέρω ότι ο ΟΦΗ ψάχνει παίκτη στην θέση αυτή.
Ο Πραξιτέλης θα μπορούσε να είναι μια περίπτωση, που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στον ΟΦΗ.
Οταν λύσει το συμβόλαιο του, μπορώ να τον προτείνω.
Αν δεν συμβεί αυτό, δεν μπορεί να γίνει.
Είναι ηθικό το θέμα, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ που έχει προσφέρει πολλά στον ποδοσφαιριστή».
Ο κ. Πιφέας ανέφερε ακόμη για το θέμα ότι «ο Βούρος, είναι παίκτης του ΑΠΟΕΛ και έχει συμβόλαιο. Εχει κατακτήσει πρωταθλήματα και έχει κάνει πορείες στην Ευρώπη. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα. Το συμβόλαιο του είναι μέχρι το 2022. Εχει ένα προσωπικό πρόβλημα και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Μιλάει με τον ΑΠΟΕΛ πάνω σε αυτό και είμαι σίγουρος ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σταθεί εμπόδιο.Θεωρώ μέχρι αρχές Ιουνίου, θα έχει λήξει το θέμα».
Ο μάνατζερ Πιφέας μίλησε όμως και για δυο ακόμη παίκτες, που έχει φέρει ο ίδιος στον ΟΦΗ.
Ο ένας είναι ο τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου, ο οποίος έκανε φέτος την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, με τον ΟΦΗ.

Οπως είπε «ο Σωτηρίου είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ, όταν ανέβηκε στην Σούπερ Λίγκ. Τότε είχε περάσει στα ψιλά η μεταγραφή του απο όλους. Εγώ και ο Δημήτρης ξέραμε όμως το επίπεδο του. Με το που του δόθηκε η ευκαιρία, έδειξε ποιος είναι. Εχει και τρομερή ηθική σαν άνθρωπος. Ισως κάποιος άλλος όταν έβλεπε ότι δεν παίζει, να είχε άλλη συμπεριφορά. Ο Δημήτρης στήριξε και τον Στρέζο που ήταν τότε βασικός και περίμενε την ευκαιρία του. Εχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο.
Τον έχει βοηθήσει πολύ ο κ. Λάππας στη δουλειά με τους τερματοφύλακες, αλλά και ο κ. Σίμος. Εχει καλή ψυχολογία που είναι το παν στους τερματοφύλακες. Εχει την εμπειρία και τις δυνατότητες να είναι το νούμερο 1 στον ΟΦΗ».
Ακόμη αναφέρθηκε στον Βαγγέλη Πλατέλα, τον οποίο επίσης έφερε στον ΟΦΗ.
«Ο Πλατέλας είναι σήμερα στο Αζερμπαιτζάν και στη Μπακού. Είναι καλά. Ο Βαγγέλης βοήθησε τον ΟΦΗ και μάλιστα πουλήθηκε. Ενώ με το που υπέγραψε στον ΟΦΗ, είχε έρθει μια πρόταση απο την Κίνα, αλλά ο ΟΦΗ είπε όχι».
Ο κ. Πιφέας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την σημερινή κατάσταση στον ΟΦΗ.

Οπως τόνισε «ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Ξέρω πολύ καλά πως λειτουργούν. Είναι ποδοσφαιράνθρωποι. Είναι τι,ή για κάθε παίκτη να είναι εκεί. Ο ΟΦΗ μετά τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό και την ΑΕΚ, λειτουργεί το ίδιο καλά. Ο ΟΦΗ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο τώρα. Ο ΟΦΗ λειτουργεί σήμερα σε ευρωπαικά επίπεδα. Χαίρομια να συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους».
Τέλος αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που θα φέρει ο κορωνοϊος στο ποδόσφαιρο και στα μπάτζετ των ποδοσφαιριστών, αλλά και των ομάδων.

Οπως είπε «κάποιες ομάδες πολύ διακριτικά έχουν ξεκινήσει, το σχεδιασμό τους στην Ελλάδα. Σαφώς έχει επηρεάσει ο κορωνοϊος. Κανείς δεν ξέρει τι λεφτά θα πέσουν στο ποδόσφαιρο.Οπότε θα αργήσει πολύ να ξεκινήσει το θερμό καλοκαίρι που λέμε εμείς στα μεταγραφικά. Σίγουρα βλέπω πρώση. Σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνο στην Ελλάδα. Πολλοί χορηγοί δεν θα υπάρχουν, είναι δύσκολα τα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ενα ακόμη μεταγραφικό σενάριο για τον ΟΦΗ

Read 2427 times Last modified on Sunday, 31 May 2020 18:18
Rate this item
(0 votes)

Latest from george