Print this page

Αιχμές και παράπονα απο τον ΟΦΗ για την αναβολή

25 Jan 2020 Written by
Τα παράπονα τους στον χειρισμό της αναβολής του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης, που ήταν να γίνει στο Ηράκλειο, αλλά την τελευταία στιγμή, μεταφέρθηκε στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν με τα έξοδα μετακίνησης οι γονείς των αθλητών της υδατοσφαίρισης της Εφηβικής ομάδας του ΟΦΗ, εξέφρασαν στον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό, αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μέλη του υγρού στίβου, σε συνάντηση που έγινε στα γραφεία του συλλόγου.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και απο πλευράς ΟΦΗ εκφράζεται η ικανοποίηση για τις θέσεις που εξέφρασε ο κ. Ζερβός και  η προσπάθεια που καταβάλει η Διοικούσα Επιτροπή για την αναβάθμιση του κολυμβητηρίου.
Τα παράπονα των ανθρώπων του ΟΦΗ εστιάζονται κυρίως στο χειρισμό που έκανε στο θέμα της αναβολής των αγώνων ο Αναπληρωτής Προϊσταμένου Διεύθυνσης του κολυμβητηρίου Κωνσταντίνος Σακαρακης.
«Είμαστε όλοι εξοργισμένοι και απογοητευμένοι απο την συμπεριφορά του κ. Σακαράκη»ανέφεραν στον κ. Ζερβό οι άνθρωποι του ΟΦΗ.
Πάνω σε αυτό έγινε μεγάλη συζήτηση και απο την πλευρά  της διοικούσας επιτροπής  του ΕΑΚΗ δόθηκαν  διαβεβαιώσεις ότι δεν θα παρουσιαστούν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.
Στον  Ερασιτέχνη ΟΦΗ υπαρχει η πεποίθηση ότι η παρούσα διοικούσα επιτροπή του ΕΑΚΗ και θέλει και μπορεί να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Ηρακλείου μέσα από ένα πολύ φιλόδοξο project που θα δώσει μία νέα πνοή και θα λύσει τα προβλήματα που ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια το κολυμβητήριο μας.
Ο  Ερασιτέχνης ΟΦΗ το μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της Κρήτης, με 1500 αθλητές, στις τάξεις του σε 8 αθλήματα, θα θα είναι αρωγός στην προασπάθεια της Διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΚΗ να επιτύχει τους στόχους της.
Απο πλευράς ΟΦΗ στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Παναγιώτης Σπυριδάκης, ο επικεφαλής των τμημάτων Πόλο και Κολύμβησης του ΟΦΗ Mιχάλης Σπαγουλάκης , ο  Γιώργος Σπαγουλακης, τα  μέλη επιτροπής ανάπτυξης υδατοσφαίρισης  του ΟΦΗ, οι κ.κ.  Σπυριδακης Γιώργος, Παπαδάκης Δημήτρης Ρομπογιαννακης Γιάννης, Βασιλάκης Δημήτρης, αλλά και οι κ.κ. Γιάννης Αρώνη και Στέλιος Ζαχαράκης , που είχαν σημαντική συμβολή στην πραγματοποίηση της συνάντησης.
Απο την Διοίκηση του ΕΑΚΗ παραβρέθηκαν  ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής  Λευτέρης  Ζερβός και οι αντιπρόεδροι Μανόλης  Χουρδάκης και Νίκος Ταμπακάκης .
 
Read 818 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george