Print this page

Που το πάει ο ΟΦΗ-Τι απάντησε ο Σίμος

06 Oct 2019 Written by

Ο ΟΦΗ έκανε ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι και καθάρισε και τον Πανιώνιο με 4-1, στο Γεντί Κουλέ.

Ο Γιώργος Σίμος μετά το τέλος του αγώνα, ευχαρίστησε τον κόσμο του ΟΦΗ, για την εκπληκτική ατμόσφαιρα και τον πολιτισμό που δημιούργησε, ενώ για το που το πάει ο ΟΦΗ, απάντησε ότι τον ενδιαφέρει μόνο η διακοπή του πρωταθλήματος και το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί (με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκης).

Οπως τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ, στα κανάλια novasports "πιστεύουμε στην ομάδα μας και τις ικανότητες των παιδιών. Πιστεύουμε στο ταλέντο μας, ομαδικά και ατομικά. Η δυναμική του κόσμου είναι πολύ μεγάλη. Ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη του ΟΦΗ. Πρέπει να τον συγχαρώ για την ατμόσφαιρα και τον πολιτικό που έχουμε. Θέλουμε να το κάνουμε ακόμα πιο μεγάλο, όλο αυτό. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Πάλι προηγήθηκε ο αντίπαλος και αντιδράσαμε. Εχουμε μια διακοπή που χρειαζόμαστε να καθαρίσει το μυαλό μας και να δούμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη συγκέντρωση. Μας ενδιαφέρει ο κόσμος αυτό που βλέπει να είναι ωραίο.

Το μυαλό μας, είναι μόνο στον επόμενο αγώνα. Στο τέλος θα δούμε που πάμε".

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου, ανέφερε με τη σειρά του ότι "το παιχνίδι κρίθηκε σε μια απόφαση. Αν πηγαίναμε με 1-2 στο ημίχρονο το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Πάντως ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο. Για μας όλα πήγαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, όπως το είχαμε σχεδιάσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μεγάλη μπάλα ο ΟΦΗ, "σκότωσε" και τον Πανιώνιο!

 

Read 2025 times Last modified on Thursday, 10 October 2019 10:02
Rate this item
(0 votes)

Latest from george