Print this page

5η σερί ήττα για τον Ηρόδοτο (VIDEO)

13 Jan 2019 Written by

Ο Ηρόδοτος δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την Κέρκυρα και γνώρισε μια ακόμη ήττα με 2-0 στο Παγκρήτιο στάδιο, όπου έγινε το παιχνίδι.

Αυτή ήταν η 5η διαδοχική ήττα του Ηροδότου και η δεύτερη νίκη της Κέρκυρας στο Ηράκλειο, η οποία έζησε το παράδοξο να παίξει με τον Εργοτέλη στην έδρα του Ηροδότου και με τον Ηρόδοτο στην έδρα του Εργοτέλη!

Απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης με τον Ηρόδοτο στο Παγκρήτιο ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Κέρκυρα και έφτασε δίκαια στο 2-0 που της δίνει ακόμη ένα τρίποντο στην προσπάθειά της για άμεση επιστροφή στην Super League. Η Κέρκυρα είχε δοκάρι με τον Νίκο Κρητικό στο 26ο λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 64ο λεπτό με κεφαλιά ο Τουράμ που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 70' ο Ηρόδοτος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές αφού ο Κονέ εκβίασε το πέναλτι στο 70ο λεπτό και δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το 2-0 για την Κέρκυρα, ήρθε από τον Βίλα στο 79ο λεπτό με ωραία κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κούρου.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ 0-2 

ΓΚΟΛ: 64' Τουράμ, 79' Βίλα
ΚΟΚΚΙΝΗ: 70' Κονέ (2η κίτρινη)
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κασμερίδης, Χατζηλιάδης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Γραικός, Μουκίδης, Κασαπάκης, Αργκιλέσι (62' Νύκταρης), Φραγκουλάκης, Κονέ, Αγγελούδης (75' Σιαλμάς).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Κούρος, Ν. Κρητικός, Ζορμπάς (45' Μότα), Κόντος (87' Μίσκου), Λινάρδος, Σιατραβάνης (67' Βίλα), Τουράμ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγάτης (Αν. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Βεργέτης, Κύριος (Αρκαδίας)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο τεχνικός του Ηροδότου Αρμάντο Φουστίνι ανέφερε μετά τη λήξη ότι «παίζαμε με έναν δύσκολο αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από ένα λάθος μαρκάρισμα. Ήρθαν νέα παιδιά στην ομάδα. Να δουλέψουμε ώστε η ομάδα να πάει καλά. Θα έρθουν παίκτες που θα την βοηθήσουν. Η ομάδα θα βρει τον δρόμο της».

Ο Δημήτρης Σπανός της Κέρκυρας, τόνισε πως «θα πάρω μέτρα ώστε να μην ξαναγίνει αυτό που έγινε στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Το μόνο που κάναμε ήταν να κρατάμε την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια διαφορετική εικόνα, όμως δεν πρέπει να βάζει τα γκάζια ένας προπονητής για να αλλάξει. Δεν είμαι ευχαριστημένος, είμαι πολύ δυσαρεστημένος. Θεωρώ ότι έχουμε σοβαρά παιδιά και περιμένω την Κυριακή να δω κάτι άλλο».

Δείτε στο παρακάτω video τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

Read 784 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media