karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον Θέμη Θέμελη-Βροχή οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις

23 Sep 2020 Written by

Θλίψη έχει σκορπίσει στην ποδοσφαιρική κοινωνία του Ηρακλείου, ο χαμός του παλαίμαχου διαιτητή Θέμη Θέμελη, ο οποίος έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, μετά απο πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Για ένα σπουδαίο άνθρωπο, ευγενή, ένα διαιτητή με ήθος και αξιοπρέπεια κάνουν λόγο στις ανακοινώσεις τους, σύλλογοικαι αθλητικοί φορείς του Ηρακλείου.

Ο Θέμης Θέμελης υπήρξε βοηθός διαιτητής Α’ Εθνικής και διαιτητής Β’ Εθνικής.

Υπηρέτησε την διαιτησία 50 περίπου χρόνια ως διαιτητής, βοηθός και στη συνέχεια ως καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής.

Ηταν ένας στρατιώτης της διαιτησίας του Ηρακλείου και βοήθησε πολλά νέα παιδιά να αναδειχθούν.

Η κηδεία του Θέμη Θέμελη θα γίνει σήμερα Τετάρτη (23/), το απόγευμα, σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως παρακαλεί η οικογένεια του, λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Στην φωτογραφία, ο Θέμης Θέμελης με τον αείμνηστο Γιώργο Κουκουλάκη σε αγώνα Παναθηναιός-ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, πρώην διαιτητής και πρώην πρόεδρος του ΣΔΠΗ Νίκος Συριγωνάκης, αναφέρει:

Η Μεγάλη Οικογένεια της Ελληνικής Διαιτησίας σήμερα πενθεί με την Απώλεια του Αγαπητού Συναδέλφου Θέμελη Θέμη .
Ο Θέμης υπήρξε για την Διαιτησία και όχι μόνο, ένας ανιδιοτελής εργάτης, ένας Αιώνιος Έφηβος όπου απλόχερα και χωρίς φειδώ μοίραζε Αγάπη και Γνώσεις, με Αξιοπρέπεια και Ήθος. 
Θερμά Συλλυπητήρια στα παιδιά του. 
Καλό ταξίδι Φίλε και Δάσκαλε ΘΕΜΗ.

O Eρασιτέχνης ΟΦΗ: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παλαίμαχου διαιτητή Θέμη Θέμελη, για τον χαμό του.

Ο εκλιπών άφησε το στίγμα του, στην Ηρακλειώτικη και όχι μόνο, διαιτησία, την οποία υπηρέτησε με ήθος, αγάπη και αξιοπρέπεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου:

Ένα στερνό αντίο για τον φίλο μας , που δεν είναι πια κοντά μας!
Ο Θέμης μας, ο γελαστός, ευαίσθητος, γλυκός , που έβλεπε μόνο το καλό σε όλους, ο Θέμης με το αστείρευτο χιούμορ και την χρυσή καρδιά, δεν είναι πια μαζί μας!
Καλό σου ταξίδι Θέμη , καλή ανάπαυση, κουράγιο σε όσους αφήνεις πίσω σου...
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά του….
H EΠΣΗρακλείου: O πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου, η Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΣΗ, η Επιτροπή Διαιτησίας και όλη η διαιτητική οικογένεια εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θεμιστοκλή Θέμελη σε ηλικία 74 ετών (1946-2020).

Ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ηρακλειώτικη διαιτησία την οποία υπηρέτησε επί 50 περίπου χρόνια ως διαιτητής και βοηθός και στη συνέχεια ως καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής.

Αποτέλεσε ένα εκ των κορυφαίων μελών της διαιτησίας του Ηρακλείου ως βοηθός διαιτητής Α’ Εθνικής και ως διαιτητής Β’ Εθνικής.

Σε όλη του την πορεία τον χαρακτήρισε το ήθος και ο σεβασμός, στοιχεία που μετέδωσε στην οικογένειά του, η οποία συνεχίζει την διαιτητική παράδοση με την κόρη του Πένυ Θέμελη να είναι εν ενεργεία διαιτητικό μέλος.

Ήταν πάντα δίπλα στα νέα παιδιά της διαιτησίας, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα και η απώλειά του είναι οδυνηρή για όλους μας.

Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Θέμη Θέμελη…

(Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειάς του, η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των αυστηρών περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό).


H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925: Μια ακόμα προσωπικότητα της ελληνικής διαιτησίας με καταγωγή από την Κρήτη, δεν είναι πια μαζί μας. Ο Θέμης Θέμελης, ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με αξιόλογη πορεία τόσο ως διαιτητής Β’ Εθνικής, όσο και ως βοηθός διαιτητή στην κορυφαία τι τάξει κατηγορία, ξεχώρισε για το ήθος και την αγάπη του στο άθλημα. Υπήρξε καθηγητής διαιτησίας και μέχρι τις τελευταίες μέρες της ζωής του στάθηκε με αγάπη δίπλα στα νέα παιδιά που θέλησαν να ασχοληθούν με τον χώρο. Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τιμά τη μνήμη του και εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

O Γ. Σ. Εργοτέλης: Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, καθώς και ο σύλλογος Παλαιμάχων ΕΡΓΟΤΕΛΗ «Μανόλης Σταυρουλάκης», εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια του Θέμη Θέμελη.

Ο εκλιπών ήταν ένας άνθρωπος που κόσμησε την Ελληνική Διαιτησία με το ήθος του και έκανε υπερήφανο το νησί μας και την πόλη μας με την επιτυχημένη πολυετή καριέρα που πραγματοποίησε.

Στην καριέρα του ως διαιτητής ο Θέμης Θέμελης αγωνίστηκε ως πρώτος διαιτητής στη Β΄ Εθνική και πρώτος βοηθός στην Α΄ Εθνική, ενώ ως καθηγητής διαιτησίας δίδαξε τους νέους διαιτητές με μεγάλη επιτυχία.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Ο Α.Ο ΠΟΡΟΣ: "Ο Α.Ο. Πόρος, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θεμιστοκλή Θέμελη για την απώλειά του. Ενός ανθρώπου που ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, που είχε ήθος, αξίες και αρχές, μεταδίδοντάς τις στα τρία παιδιά του, που πάλεψε γενναία. Ενός άξιου εκπροσώπου της διαιτησίας του Ηρακλείου την οποία υπηρέτησε επί 50 περίπου χρόνια ως διαιτητής και βοηθός και στη συνέχεια ως καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής. Ενός εκ των κορυφαίων μελών της διαιτησίας του Ηρακλείου ως βοηθός διαιτητής Α’ Εθνικής και ως διαιτητής Β’ Εθνικής. Φίλε Μανώλη, Πένυ, Γιάννη, να είστε γεροί και δυνατοί να τον θυμάστε. Θέμη Θέμελη καλό παράδεισο...".

Γιούχτας: To Δ.Σ. του ΑΟ Αρχανών «Ο Γιούχτας» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθηγητή διαιτησίας Θεμιστοκλή Θέμελη, ενός ανθρώπου με ανεκτίμητη προσφορά στην ηρακλειώτικη διαιτησία και στο ποδόσφαιρο. Ο Θεμιστοκλής Θέμελης θα μείνει στις μνήμες όλων για το ήθος του, το σεβασμό του και τον ειλικρινή χαρακτήρα του. Αποτέλεσε μια από τις σπουδαιότερες μορφές της διαιτησίας στο Ηράκλειο και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό του ταξίδι…

Oι Παλαίμαχοι του Εργοτέλη:  Η οικογένεια του Γ.Σ Παλαιμάχων Εργοτέλη ΄΄ Μανώλης Σταυρουλάκης΄΄

εκφράζει την θλίψη της για την ¨απώλεια¨ του Θέμη Θέμελη.

Ο Θέμης ήταν ο άνθρωπος- Διαιτητής που κόσμησε την Ελληνική Διαιτησία με το ήθος του και έκανε υπερήφανο το νησί μας και την πόλη μας με την επιτυχημένη πολυετή καριέρα που πραγματοποίησε.

Στην καριέρα του ως διαιτητής αγωνίστηκε ως πρώτος διαιτητής στη Β΄Εθνική και Α΄βοηθός στην Α΄Εθνική. Ως καθηγητής διαιτησίας δίδαξε τους νέους διαιτητές με μεγάλη επιτυχία.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό Παράδεισο κύριε Θέμη Θέμελη……

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Παλαιμάχων Εργοτέλη

΄΄ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ΄΄.

Συγκλονιστικό είναι όμως το αντίο στον Θέμη Θέμελη, απο τον πρώην πρόεδρο του ΣΠΔΗ Μιχάλη Γαρεφαλάκη:

 Άλλος ένας καλός φίλος και Συνάδελφος ο οποίος αγάπησε την Διαιτησία ο Θέμης Θέμελης έφυγε από την Ζωή.

Ο Θέμης ήταν ο άνθρωπος Διαιτητής παντού παρών, κοσμησε την Ελληνική Διαιτησία με το ήθος του, την ειλικρίνεια του και προπάντων την αγνότητα και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο του.

Με το που έγινα Διαιτητής με πήρε μαζί του, έπαιξα στο παιδικό πρωτάθλημα ήταν η αγάπη μας να παίζουμε και να διδάσκουμε τα μικρά παιδιά, εργασιακά πρωταθλήματα, στις τοπικές κατηγορίες και Εθνικά Πρωταθλήματα, στους αγώνες μας για μια ανεξάρτητη Διαιτησία, ήταν ο καλός μου φίλος, ο οποίος με Αγαπούσε και τον αγαπούσα, τίμιος ειλικρινής αγάπη προς την οικογενεια του και την ορθόδοξη πίστη.

Σε όλα τα Σεμινάρια Διαιτησίας τα οποία έκανε ο Σδπη ο Θέμης ήταν παρών με τα σκίτσα του, διότι ήταν και ζωγράφος, μέσα από την αγνή ψυχη του, μιλούσε με τα πινέλα του και τα χρώματα του.

Απόφοιτος της Ιερατικης σχολής και ψάλτης στην Παναγία του Μασταμπα, συνταξιούχος της ΔΕΗ.

Φίλε Θέμη, ξέρεις το ποσό σε αγαπούσα καλό σου ταξίδι, εκεί που πηγαίνεις θα συναντήσεις πολλούς φίλους τον Στράτο, τον Γιώργο, τον Νίκο, τον Μανώλη τον θοδωρα, τον Δημήτρη και άλλους, πιστεύω ότι θα είσαι και πάλι παρών, σε ότι σου ζητήσουν και εμείς εδώ δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε σε αγαπούσαμε και σε αγαπάμε αδελφε μου και φίλε μου.

Λυπάμαι που δε θα είμαι δίπλα σου σήμερα, για να σου πω το τελευταίο αντίο.

Καλό σου ταξιδι φίλε και αδελφε Αιώνια η μνήμη σου.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στα παιδιά σου.

Δεν πρόκειται να σε ξεχάσω.

Σευχαριστω για όλα αδελφε μου και φίλε μου".

 ΠΑΕ Εργοτέλης: ««Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Θεμιστοκλή Θέμελη που μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο, έφυγε από την ζωή τα μεσάνυχτα της Τρίτης κάνοντας φτωχότερη την Κρητική διαιτησία και όχι μόνο.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

 Ηρόδοτος: «Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του διαιτητή Θεμιστοκλή Θέμελη!

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του σπουδαίου διαιτητή Θεμιστοκλή Θέμελη, για τον χαμό του σε ηλικία 74 ετών. Ο εκλιπών υπήρξε από τις σημαντικότερες μορφές της διαιτησίας του Ηρακλείου εδώ και πολλές δεκαετίες, και αργότερα συνέχισε ως καθηγητής διαιτησίας και παρατηρητής. Διέγραψε λαμπρή πορεία στο χώρο του και ξεχώρισε για το ήθος και τις αρχές του.

Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος!.»
Aλμυρός: «Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Θέμη Θέμελη

Η διοίκηση του ΓΠΣ ΑΛΜΥΡΟΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιφανούς στελέχους της Ηρακλειώτικης διαιτησίας Θέμη Θέμελη.

Ο εκλιπών ξεχώρισε για το ήθος και την αγάπη του στο ποδόσφαιρο ως διαιτητής Α και Β’ Εθνικής, αλλά και ως καθηγητής διαιτησίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Θλίψη για τον παλαίμαχο διαιτητή που έφυγε

Read 2033 times Last modified on Friday, 25 September 2020 14:04
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi