Print this page

Το όραμα ενός ρομαντικού αθλητικού παράγοντα

09 Oct 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Γράφει την δική του ιστορία, στον αθλητισμό του Ηρακλείου και το τοπικό ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος του Πόρου, Γιάννης Ασαργιωτάκης.

Ξεχωρίζει για το ήθος, το χαρακτήρα και τη σοβαρότητα του, αλλά και για την αγάπη του σε αυτό που κάνει, για την «γειτονιά» του, τον Πόρο, στον οποίο μεγάλωσε και προσπαθεί να προσφέρει στα νέα παιδιά, ότι καλύτερο μπορεί μέσα απο τον αθλητισμό.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Πόρου, η οποία επι ημερών του Γιάννη Ασαργιωτάκη, ξεπέρασε ήδη το ταβάνι της, ως ομάδα Γ’ Εθνικής, φαίνεται να είναι μόνο η αρχή.

Ηδη, ο πετυχημένος επιχειρηματίας στην εξαγωγή ελαιολάδου, έχει βάλει στόχο να ...αναπτυχθεί και στο μπάσκετ!

Σε συνεργασία, με τον άλλοτε μεγάλο διαιτητή Γιάννη Ράλλη, με τον οποίο συνδέεται με στενή φιλία (καθώς είναι και αυτός Ποριανός), σχεδιάζουν την ίδρυση ομάδας μπάσκετ, η οποία σε πρώτη φάση, θα έχει αντικείμενο, μόνο τα μικρά παιδιά.

Ηδη, έχουν βρεί και γηπεδικές εγκαταστάσεις σε σχολείο της περιοχής, για να «μαζέψουν» παιδιά απο τον Πόρο, που θα ασχοληθούν και με το μπάσκετ, όπως έχει ήδη γίνει και με τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες, του Πόρου.

Το μεγάλο παράπονο του Γιάννη Ασαργιωτάκη, είναι το γεγονός ότι στην ευρύτερη και πυκνοκατοικημένη περιοχή του Πόρου, δεν υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις, στις οποίες θα στραφούν τα νέα παιδιά, ώστε να μείνουν μακριά, απο άλλους κινδύνους.

Και αυτό είναι ένα θέμα, που έχει ήδη τεθεί απο τον ίδιο στους τοπικούς άρχοντες, ώστε να μπορούν τα παιδιά της περιοχής να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό.

Το «Ικάριο» γήπεδο ή ακόμη και κάποιο άλλο, που θα μπορέσει να στεγάσει το αθλητικό όραμα του Γιάννη Ασαργιωτάκη για τον Πόρο, παραμένει το μεγάλο στοίχημα, του ρομαντικού αθλητικού παράγοντα, που δεν πρέπει με τίποτα να απογοητευτεί, γιατί δεν υπάρχουν στην αθλητική κοινωνία του Ηρακλείου, πολλοί, σαν αυτόν.

Read 391 times Last modified on Wednesday, 14 October 2020 09:11
Rate this item
(0 votes)

Latest from george