Print this page

Η επόμενη μέρα στον ΟΦΗ, μετά τον αποκλεισμό

19 Sep 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο αποκλεισμός του ΟΦΗ απο την Ευρώπη, στο πρώτο και μοναδικό παιχνίδι στο Γιουρόπα Λίγκ, έχει επηρεάσει ψυχολογικά την ομάδα, αλλά ότι έγινε δεν γυρίζει πίσω.

Στον ΟΦΗ, όσο δύσκολο και αν είναι, προσπαθούν να κοιτάξουν την επόμενη μέρα, καθώς την Κυριακή (20/9, 6.15μμ) η κρητική ομάδα, έχει μπροστά της ένα σημαντικό παιχνίδι για ψυχολογικούς και αγωνιστικούς λόγους με τη Λαμία εκτός έδρας, στο οποίο καλείται να ανταπεξέλθει.

Στην κρητική ομάδα, το ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού, αλλά πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να μην επιβαρύνουν την κατάσταση.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, ανέφερε για την επόμενη μέρα της ομάδας ότι "πρέπει να προχωρήσουμε. Μετά απο ένα τέτοιο αγώνα και ένα αποκλεισμό, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Πρέπει να περάσουμε στην επόμενη μέρα".

Ενώ ο αμυντικός του ΟΦΗ, Νίκος Κοροβέσης, επισημαίνει ότι "πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να κάνουμε μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα. Ψυχολογικά είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να γυρίσουμε το κουμπί και να κοιτάξουμε μπροστά. Πάμε για τους τρείς βαθμούς στη Λαμία".

Πέρα απο το ψυχολογικό βάρος και την κούραση, ο ΟΦΗ θα έχει να αντιμετωπίσει στη Λαμία και το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας, το οποίο επιβαρύνθηκε μδε τη πώληση του βασικού φορ και πρώτου σκόρερ στην περσινή περίοδο Ζοάο Φιγκειρέδο, ο οποίος δεν ταξίδεψε στη Λαμία.

Στην αποστολή ο Γιώργος Σίμος συμπεριέλαβε τους παρακάτω 21 ποδοσφαιριστές: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Selimovic, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Mellado, Neira, Μίγγος, Sakor, Στάικος, Nabi, Sardinero, Γρίβας, Νοικοκυράκης, Solis, Γκαργκαλατζίδης.

Δείτε παρακάτω δηλώσεις του Γιώργου Σίμου και του Νίκου Κοροβέση.

Read 462 times Last modified on Sunday, 20 September 2020 18:25
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media