Print this page

Πρόβαρε ενδεκάδα πρωταθλήματος;

05 Sep 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Θα μπορούσε να είναι ενδεκάδα ...πρωταθλήματος, αυτή που πρόβαρε στο φιλικό με τον Εργοτέλη, ο τεχνικός του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο, ο ΟΦΗ μπαίνει στα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα στον Παναιτωλικό και η αναμέτρηση αυτή, είναι η τελευταία "πρόβα" του ΟΦΗ, πριν τα επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη (ακολουθεί στις 17/9 το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Γιουρόπα Λίγκ).

Κόντρα στον Εργοτέλη, ο Γιώργος Σίμος παρέταξε ενδεκάδα με τερματοφύλακα τον Βάτερμαν, δεξιά τον Μαρινάκη, αριστερά τον Κοροβέση.

Στο κέντρο της άμυνας τους Βαφέα και Γιαννούλη. Στην μεσαία γραμμή τους Στάικο, Σακόρ, Ναμπί και στην επίθεση τους Φιγκειρέδο (κορυφή), Σαρδινέο και Βαζ στα πλάγια σε διάταξη 4-3-3.

Βέβαια, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μια αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, καθώς υπάρχει ακόμη ο Βούρος, αλλά και οι Διαμαντής και Σελίμοβιτς, οι οποίοι είχαν όμως υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Σε κάθε περίπτωση, η ενδεκάδα που παρέταξε ο Σίμος, κόντρα στον Εργοτέλη, πιθανότατα να έχει μεγάλες ομοιότητες με εκείνη που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον Παναιτωλικό.

Απόντες βέβαια στο φιλικό με τον Εργοτέλη ήταν και οι Νέιρα και Μεγιάδο. Ο πρώτος παραμένει τραυματίας, ενώ η υπόθεση του δεύτερου δεν έχει κλείσει ακόμη.

 

Read 566 times Last modified on Wednesday, 09 September 2020 17:58
Rate this item
(0 votes)

Latest from george