Print this page

Aθλητισμός, lock down στο Ηράκλειο και αποκαλύψεις για το Παγκρήτιο

01 Sep 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Για το πως επηρεάζει τον αθλητισμό του Ηρακλείου το μερικό lock down στο οποίο μπήκε το Ηράκλειο με τα νέα μέτρα την απαγόρευση των φιλικών αγώνων και τις προπονήσεις μέχρι 9 άτομα, μας μίλησε στον ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ 92.1  ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Κώστας Βαρδαβάς.
Οπως ανέφερε η δημοτική αρχή περιμένει διευκρινίσεις απο την Γενική Γραμματεία αθλητισμού για περαιτέρω μέτρα, ωστόσο ήδη δόθηκε εντολή στα γυμναστήρια και τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του δήμου Ηρακλείου, για μείωση σε ποσοστό 50% των αθλούμενων (γυμναστήρια), αλλά και σε προπονήσεις σε γκρούπ μέχρι 9 ατόμων μαζί με τον προπονητή και χωρίς χρ'ηση αποδυτηρίων.
Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού δήλωσε απαισιόδοξος για το αν θα μπορέσει να γίνει το φιλικό παιχνίδι ΟΦΗ-Εργοτέλης που έχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σάββατο, στο Γεντί Κουλέ, ωστόσο ανέφερε ότι δεν έχει ακόμη επίσημη ενημέρωση για αυτό.
Ενώ για το αν το lock down, μπορεί να επηρεάσει τα προσεχή ευρωπαικά παιχνίδια του ΟΦΗ (17/9 και αν περάσει 24/9), ανέφερε ότι είναι θέμα Υπουργού αν επιτρέψει την διεξαγωγή του αγώνα, λόγω του ότι πρόκειται για ευρωπαική διοργάνωση.
Ο Κώστας Βαρδαβάς τοποθετήθηκε και στον αποκλεισμό του Παγκρητίου σταδίου απο την ΕΠΟ για την διεκδίκηση του τελικoύ του Europα Conference League 2022/2023 και όπως είπε παρά την δέσμευση του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου, κανείς δεν ήρθε ποτέ για να ελέγξει το Παγκρήτιο, ενώ μια τηλεδιάσκεψη που είχε προγραματιστεί για το θέμα αυτό, δεν έγινε ποτέ.
Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού ανέφερε ότι μετά απο επικοινωνία που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, η χρηματοδότηση των έργων που έχουν προγραμματιστεί για το Παγκρήτιο στάδιο θα προχωρήσει κανονικά, ενώ για το αν έχει χαθεί το ...τρένο για την διεκδίκηση του τελικού του Europα Conference League 2022/2023, εξέφρασε ενστάσεις για το κατά πόσο μπορεί να γίνει αλλαγή γηπέδου στον ελληνικό φάκελο.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη του Κώστα Βαρδαβά.

Aκούστε την και ΕΔΩ

Read 408 times Last modified on Sunday, 06 September 2020 21:01
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media

Your Website Title
How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014