Print this page

Είχε ανάγκη απο ένα ακόμη τερματοφύλακα ο ΟΦΗ

19 Aug 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Ο ΟΦΗ επιμένει να "ψωνίζει" απο την αγορά της Κύπρου.

Ανακοίνωσε την προφορική συμφωνία με τον 36χρονο Ολλανδό τερματοφύλακα Boy Waterman, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απο τον ΑΠΟΕΛ Κύπρου.

Ο έμπειρος γκολκίπερ (γενν. 24/1/1984, 1μ88) προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ και έχει  παίξει επίσης σε Χέρενφεν, Άλκμααρ, Ντεν Χάαγκ, Ντε Γκράαφσαπ, Άαχεν, Αϊντχόφεν και Καραμπουκσπορ.

Ο παίκτης αναμένεται την Παρασκευή (21/8) στο Ηράκλειο και το Σάββατο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Αν όλα πάνε καλά, με τις εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο.

Ο ΟΦΗ δεν συνηθίζει να κάνει μεταγραφές παικτών σε τέτοια ηλικία (αν και στην θέση του τερματοφύλακα η ηλικία δεν έχει τόση σημασία), αλλά φαίνεται ότι για την περίπτωση του Waterman κάνει εξαίρεση, ποντάροντας στην εμπειρία του, αλλά και στα ευρωπαικά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί απο τις ομάδες που έχει πέρασε.

O βασικός γκολκίπερ του ΟΦΗ, ο Δημήτρης Σωτηρίου, υποβλήθηκε πρόσφατα σε επέμβαση στους κοιλιακούς και προσπαθεί να επανέλθει έχοντας χάσει ένα μέρος της προετοιμασίας, ενώ ο Ισπανός Ουάιλι, δεν έχει...πείσει για τη σταθερότητα του.

Ισως για αυτό στον ΟΦΗ, αποφάσισαν να πάρουν ένα έμπειρο τερματοφύλακα και να έχουν...ήσυχο το κεφάλι τους, για το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά και το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι του ΟΦΗ στις 17 Σεπτεμβρίου.

Γενικά, ο ΟΦΗ, της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, παρά την πολύ καλή σεζόν του Δημήτρη Σωτηρίου, έδειξε ότι έχει ανάγκη απο ένα ακόμη τερματοφύλακα, ώστε να ανεβάσει τον ανταγωνισμό κάτω απο τα γκολπόστ.

 

Read 804 times Last modified on Monday, 24 August 2020 13:07
Rate this item
(0 votes)

Latest from george