Print this page

Εγκώμια Σίμου για τις μεταγραφές του ΟΦΗ

10 Aug 2020 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Την ικανοποίηση του για τις μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ, εξέφρασε ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Οπως είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ «είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τις μεταγραφές. Εχουμε πάρει ικανούς ποδοσφαιριστές και δυνατές προσωπικότητες. Με τα ίδια υπάρχοντα παιδιά θα είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και καλύτεροι απο την προηγούμενη χρονιά».
Για τις υποθέσεις των Μεγιάδο, Σεμέντο ο τεχνικός του ΟΦΗ, είπε ότι «δεν υπάρχει τίποτα νεότερο».
Ενώ για το στόχο του φετινού ΟΦΗ, ανέφερε πως «έχουμε στόχους αγωνιστικούς ξεκάθαρους. Βάλαμε μια βάση και φέτος θα προσπαθήσουμε περισσότερους βαθμούς, να βαλουμε περισσότερα γκολ, να δεχθούμε λιγότερα. Να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο και να ψάξουμε να βρούμε τα όρια μας. Πέρσι στο Κύπελλο πήγαμε στους 16, φέτος θα πάμε για κάτι καλύτερο. Μεγάλη πρόκληση για μας το Γιουρόπα Λίγκ. Είμαστε στο γκρούπ των αδυνάτων κατά πάσα πιθανότητα. Το παιχνίδι είναι μονό, θα μπούμε στο γήπεδο για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Για τη δυσκολία που θα έχει για τον ΟΦΗ η προετοιμασία λόγ της πανδημίας, ανέφερε πως «το θετικό για μας είναι ότι δεν είχαμε ένα μεγάλο μπρέικ, ενώ πολλοί παίκτες απο πέρσι έμειναν στην ομάδα».
Στην πρώτη του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, έδωσαν το «παρών» οι Σαρδινέρο, Ουές, Βούρος και Γρίβας απο τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ενώ την Τρίτη αναμένεται ο Σελίμοβιτς.
Η ομάδα του ΟΦΗ, φόρεσε αθλητικό υλικό με το νέο σήμα που παρουσιάστηκε πριν απο μερικές μέρες και το οποίο έχει «διχάσει» τους φιλάθλους.

Δείτε παρακάτω σε VIDEO τις δηλώσεις του Γιώργου Σίμου και των μεταγραφικών αποκτημάτων.

 

Read 650 times Last modified on Saturday, 15 August 2020 22:48
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media