Print this page

O Nίκκι στα χνάρια του Γκώνια

29 May 2019 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Το δρομολόγιο Ηράκλειο-Κάιρο, δηλαδή Εργοτέλη-Γουάντι Ντέγκλα, ετοιμάζεται να ακολουθήσει, μετά τον Τάκη Γκώνια και ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

Τουλάχιστον αυτό, αποκαλύπτει ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη Γιώργος Βρέντζος, με ανάρτηση του, στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, επικρίνοντας ουσιαστικά την εξέλιξη αυτή και  εκφράζοντας την λύση του, ότι ο Εργοτέλης, έχει καταντήσει σε φυτώτιο παικτών και προπονητών της Wadi Degla, η οποία όπως και ο Εργοτέλης, είναι στην ιδιοκτησία του Αιγύπτιου επιχειρηματία Μάγκεντ Σάμι.

Μάλιστα ο Βρέντζος, είναι βέβαιος, για την εξέλιξη, καθώς εύχεται στο Νίκκι Παπαβασιλείου "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην Αίγυπτο!''.

Η συνολική, αποκαλυπτική αναφορά, του Εργοτελίτη παράγοντα, η οποία σήκωσε πολύ...σκόνη, αναφέρει ότι  "Με μεγάλη λύπη κι απογοήτευση διαπιστώνω γι' ακόμα μια φορά ότι ο Εργοτέλης, παρά τα αρκετά καλά στοιχεία που έχει η ΠΑΕ (δεν είμαι μηδενιστής), έχει εξελιχθεί - ή μάλλον καταντήσει - σε "φυτώριο" παικτών και προπονητών για τη Wadi Degla...

Κόουτς, σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην Αίγυπτο!''.

Με τον Βρέντζο, μπορεί να μην συμφωνώ σε πολλά, που μπορεί να λέει, όμως, αν επαληθευτεί σε αυτό, έχει απόλυτο δίκιο.

Ο Εργοτέλης, αποτελεί το "εργοστάσιο παραγωγής" παικτών, για την Γουάντι Ντέγκλα, με παίκτες και προπονητές.

Στην Αίγυπτο, γράφουν ότι ο Γκώνιας, έχει δεχθεί μια δελεαστική πρόταση απο την Αλ Ουάσλ απο τα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και απο την Εθνική Ιορδανίας και μάλλον αποχωρεί απο τον Γουάντι Ντέγκλα.

Ετσι, ο Σάμι, προτίθεται να κάνει, ότι έκανε και με τον Γκώνια.

Να βάλει το Νίκκι Παπαβασιλείου, στο πρώτο αεροπλάνο και να τον στείλει στο Κάιρο!

Στον Εργοτέλη, για την "αποκάλυψη" Βρέντζου, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια διάψευση.

Αντίθετα, αυτό που λένε είναι περίπου ότι "θα γίνει ότι πεί το αφεντικό", δηλαδή ο Σάμι.

Παράλληλα, επίβεβαιώνουν ότι ο Νίκκι, έχει προτάσεις "απο ομάδες εντός και εκτός Ελλάδος".

Βέβαια, σε όλο αυτό, θα πρέπει να ακούσουμε και την άποψη του Νίκκι Παπαβασιλείου, ο οποίος έχει ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο με τον Εργοτέλη.

Πάντως, είναι γεγονός και επαληθεύτηκε και με τον Γκώνια, ότι η δουλειά στην Αίγυπτο, αποτελεί γενική αναβάθμιση (οικονομικά και προπονητικά), ενώ ανοίγει και μεγάλες πόρτες στην Αραβική αγορά, όπου τα λεφτά είναι πολλά...

Να σημειωθεί, ότι πρόσφατα μετέβη στο Κάιρο και ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Τουτζιάρης, για συνάντηση με το αφεντικό της ομάδας, Μάγκεντ Σάμι, προφανώς και για την υπόθεση, που αφορά το Νίκκι Παπαβασιλείου, την κατάληξη της οποίας θα δούμε τα επόμενα 24ωρα...

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στις Πυραμίδες οι αποφάσεις για τον Εργοτέλη

 

 

Read 748 times Last modified on Monday, 03 June 2019 09:51
Rate this item
(0 votes)

Latest from george