karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Οι διακοπές με το τηλέφωνο στο χέρι, οι δυο επίλεκτοι Ελληνες και ...κάτι απο λάτιν για τον ΟΦΗ

19 Jun 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

«Πώς πάνε τα… μπάνια Νίκο;» ρώτησα τον προπονητή του ΟΦΗ Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος αυτήν την εποχή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, για μερικές οικογενειακές στιγμές, πριν μπεί στην μάχη της νέας αγωνιστικής περιόδου, για τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

«Ποια μπάνια; Ούτε κατά που πέφτει η θάλασσα δεν ξέρω!» μου απάντησε αφοπλιστικά ο τεχνικός του ΟΦΗ, o οποίος κάνει-υποτίθεται-διακοπές με το …τηλέφωνο στο χέρι λόγω μεταγραφών, αλλά και οργάνωσης της προετοιμασίας, η οποία ξεκινάει για τον ΟΦΗ, στις 2 Ιουλίου.

Με έμφαση στο Ελληνικό στοιχείο-άλλωστε είναι γνωστό ότι δεν είναι ο προπονητής των πολλών ξένων παικτών- ο Νίκος Παπαδόπουλος, προσπαθεί να χτίσει τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

Οι ανανεώσεις που ήθελε ο ίδιος ολοκληρώθηκαν στο 100% και πλέον η ομάδα έχει μπεί στην φάση της μεταγραφικής ενίσχυσης και να κάνει «σεφτέ» με τον έμπειρο τερματοφύλακα Σωτηρίου και τον αριστερό μπακ-χαφ Κοροβέση.

Δυο Ελληνικές λύσεις, που έχουν την εμπειρία της Σούπερ Λίγκ και θα βοηθήσουν τον ΟΦΗ σε δυο θέσεις, που αναζητούσε ενίσχυση.

Ο ΟΦΗ «κυνηγάει» και άλλους Ελληνες, με τους Κυριακίδη και Δεληγιαννίδη να είναι σε πρώτο πλάνο, αλλά και 2-3 ακόμη, εκ των οποίων αν «κάτσουν» οι δυο κεντροεπιθετικά, ανεβάζουν πραγματικά πολύ ψηλά, το επίπεδο της ομάδας, στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι.

Και οι δυο αυτοί Ελληνες παίκτες, τις περιπτώσεις των οποίων χειρίζονται με προσοχή στην κρητική ομάδα, ήταν πρωταγωνιστές στις ομάδες που αγωνίστηκαν πέρσι και βλέπουν τον ΟΦΗ, ως μια καλή επιλογή να «ανέβουν» και οι ίδιοι ακόμα υψηλότερα, με τη συμβολή και της δυναμικής της ομάδας.

Υπάρχουν και ξένοι όμως στο… μπλοκάκι του Παπαδόπουλου. Η Λατινική Αμερική είναι φημισμένη για τα «δεκάρια» και τους κεντροεπιθετικούς της, θέσεις στις οποίες ο ΟΦΗ ψάχνει κάτι καλύτερο απο αυτό που ήδη έχει.

Δεν χρειάζεται και βιασύνη όμως! Τα κασέ κάποιων παραμένουν ψηλά και ο ΟΦΗ δεν έχει κανένα λόγο να κλείσει απο τώρα τις μεταγραφές του, την ίδια ώρα που άλλες ομάδες δεν έχουν κάνει ούτε…σεφτέ ακόμη!

Βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την περίπτωση ενός πρώην παίκτη του ΟΦΗ, η Δόξα Δράμας. Και ο παίκτης όμως, λόγω της οικονομικής ασφάλειας, που παρέχει στους «αετούς» ο ιδιοκτήτης Μπύρος, το βλέπει θετικά και περιμένει…

Στη Σαντορίνη, θα συνεχίσει και φέτος προπονητικά ο Ανδρέας Σκέντζος. Μετά το πετυχημένο φετινό πέρασμα του από την ομάδα, ο Ανδρέας έδωσε τα χέρια και για τη νέα περίοδο με τους Νησιώτες, που θα έχουν ξανά φιλόδοξη παρουσία στην Γ’ Εθνική.

Στο αγαπημένο του Ηράκλειο, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Κωσταντινίδης, για μερικές μέρες διακοπών. Τα καφεδάκια με τον κουμπάρο του, Νίκο Μαχλά ήταν καθημερινά.

Θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη του «Αρχοντικού» Μανόλη Σταματάκη, αλλά και το επιτελείο του για τον εξαιρετικό του επαγγελματισμό, ώστε να πάνε όλα καλά στην βάφτιση της μικρής μου Ηλιάννας.

Δεν είναι τυχαίο ότι το «Αρχοντικό» είναι στην κορυφή των επιλογών, της πόλης μας, λόγω του εξαιρετικού χώρου που διαθέτει, του καλού σέρβις, αλλά και της ποιότητας του φαγητού.

Το …τριήμερο λόγω της βροχόπτωσης ήταν δύσκολο και …αγωνιώδες, για όλους, όσους είχαν κλείσει καλοκαιρινές εκδηλώσεις, αλλά για μας, όλα πήγαν κατ’ ευχήν, με τη βοήθεια του Θεού, αλλά και την πολύ καλή δουλειά από όλα τα παιδιά του «Αρχοντικού».

Μια και αναφέρω το «Αρχοντικό» να πω ότι το τελευταίο τριήμερο, βρέθηκε εκεί, το σύνολο σχεδόν του αθλητικού κόσμου του Ηρακλείου, λόγω εκδηλώσεων με …χρώμα αθλητικό!

Την αρχή έκανε την Παρασκευή (15/6), ο μέχρι πρόσφατα φυσικοθεραπευτής του ΟΦΗ, Κώστας Παππάς, στον γάμο του οποίου, ήταν… όλος ο ΟΦΗ και παλιοί παίκτες της ομάδας, όπως ο κουμπάρος Ανέστης Αγρίτης, ο Ζέλικο Καλάιτζιτς, ο Χρήστος Μπούρμπος, ο Ανδρέας Σκέντζος, που πλέον είναι προπονητής στην Σαντορίνη (ομάδα Γ’ Εθνικής), αλλά και άλλοι, από το χθες και το σήμερα του ΟΦΗ.

Το Σάββατο (16/6) στον ίδιο χώρο, έκανε τη δεξίωση του γάμου του και ο Ηρακλειώτης κεντρικός αμυντικός Γιώργος Σαρρής, γνωστός από το πέρασμα του από Εργοτέλη, ΑΕΚ και πιο πρόσφατα από Τουρκία και Σκωτία.

Και εκεί πολλοί πρώην συμπαίκτες του στον Εργοτέλη (Κοζορώνης, Δερμιτζάκης, Λουμπάκης, Κοιλιάρας και άλλοι).

Και την Κυριακή (17/6) η βάφτιση της μικρής μας Ηλιάννας, όπου και εκεί ειδικά το θέμα «ΟΦΗ» ήταν -μεταξύ άλλων-από τα κυρίαρχα των συζητήσεων.

 

Read 2051 times Last modified on Thursday, 28 June 2018 12:50
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi