karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Πολύ δύσκολος ο δρόμος του ΟΦΗ για τη σωτηρία

18 Feb 2019 Written by

Ο ΟΦΗ για 38 λεπτά έπαιξε σαν την γάτα με το ποντίκι τη Λαμία, είχε δοκάρι με τον Ναμπί (20') και ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, με κορυφαία ίσως την ευκαιρία της χρονιάς στο Ελληνικό πρωτάθλημα με τον Βαζ, ο οποίος σε κενή εστία δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, με την ομάδα που δεν σκοράρει να το πληρώνει.

Η Λαμία με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, τιμώρησε τον ΟΦΗ και πήρε πανηγυρικά τη νίκη με 1-3, ρίχνοντας τον ΟΦΗ στα ...σχοινιά σε ότι αφορά την παραμονή του στην κατηγορία!

Η Λαμία στο πρώτο ημίχρονο είχε κορυφαίο τον τερματοφύλακα της, τον Μελίσα, ο οποίος έπιασε τα ...άπιαστα.

Και αφού επιβίωσε απο τις ευκαιρίες του ΟΦΗ, στο δεύτερο ημίχρονο "χτύπησε" τον ΟΦΗ στην τρωτή άμυνα του, έβαλε τα γκολ που δεν έβαλε ο ΟΦΗ και πέτυχε μια μεγάλη νίκη παραμονής στο Γεντί Κουλέ.

Στο 57' ο Καραμάνος και στο 61' ο Τόμας, σκότωσαν τα όνειρα του ΟΦΗ και στο 73' ο Μπερτόλιο τελείωσε το παιχνίδι με το 0-3.

Το μόνο που κατάφερε ο ΟΦΗ ήταν να μειώσει σε 1-3 με τον Σακόρ στο 86', όμως ήταν πολύ αργά.

Ο ΟΦΗ είχε διάθεση και καλό τέμπο στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο ποδόσφαιρο κερδίζει αυτός που βάζει γκολ.

Οταν χάνεις τόσες ευκαιρίες, η μπάλα θα σε τιμωρήσει!

Μεγάλη...γκέλα για τον ΟΦΗ, ο οποίος σε ένα ακόμη παιχνίδι που είχε το ΠΡΕΠΕΙ της νίκης, δεν ανταποκρίθηκε σε ότι αφορά στο αποτέλεσμα.

Πολύ δύσκολος απο εδώ και πέρα ο δρόμος, για τον ΟΦΗ, σε ότι αφορά την παραμονή του στην κατηγορία.

Τώρα, έχει το εκτός έδρας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και κινδυνεύει να χάσει βαθμολογικά την επαφή με τις ομάδες που είναι απο πάνω του στην βαθμολογία.

Ηδη η Λαμία με το διπλό στο Γεντί Κουλέ, ξέφυγε 7 βαθμούς (!) απο τον ΟΦΗ!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης (Θεσσαλονίκης)

H ενδεκάδα του ΟΦΗ: Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο (74' Κουτσιανικούλης), Κυριακίδης (63' Σακόρ), Ναμπί, Φερέιρα, Βαζ, Πέρσον.

Στον πάγκο οι: Σωτηρίου, Μπολάκης, Μπράουν, Σακόρ, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης.

H ενδεκάδα της Λαμίας: Μελίσσας, Βασιλαντονώπουλος, Ατζέτζο, Μπεχεράνο, Πλιάτσικας, Μπερτόλιο (75' Πίτι), Καραμάνος, Τόμας, Δημούτσος, Σκόνδρας (46' λ.τ. Σκόνδρας), Τσούκαλος (56' Επστάιν).

Στον πάγκο οι: Σαράνοβ, Καρυπίδης, Ασούμπρε, Μεντίνα, Ασίγκμπα, Επστάιν, Μπλάζιτς.

TO ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σέντρα στο παιχνίδι.

9' Η πρώτη φάση του αγώνα για τον ΟΦΗ. Ο Βάζ ελίσεται και σουτάρει με το αριστερό, ο γκολκίπερ της Λαμίας, μπλοκάρει τη μπάλα.

13' Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Βαζ, κεφαλιά του Μιχόγεβιτς, η μπάλα λίγο άουτ.

ΣΧΟΛΙΟ: Με τον ΟΦΗ να έχει τον πρώτο λόγο και τη μπάλα στα πόδια ξεκίνησε το παιχνίδι, απέναντι σε μια Λαμία που αμύνεται. Ψάχνει το γρήγορο γκολ ο ΟΦΗ, απέναντι σε μια ομάδα, που θέλει να παίξει με αντεπιθέσεις.

18' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ με τον Φερέιρα να ξεχύνεται γρήγορα, απέναντι στον Μελίσσα, να πλασάρει με το δεξί και τον γκολκίπερ της Λαμίας να διώχνει με τα πόδια. Τρίτη καθαρή ευκαιρία του ΟΦΗ, που είναι κυρίαρχος.

20' ΔΟΚΑΡΙ για τον ΟΦΗ. Ο Ναμπί σουτάρει δυνατά, μέσα απ την περιοχή, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μελίσσα! Παίρνει φωτιά το Γεντί Κουλέ, καθώς ο ΟΦΗ έχει "πνίξει"¨τη Λαμία και αναζητάει το γκολ. Ο γκολκίπερ Μελίσσας της Λαμίας κρατάει το μηδέν.

22' Ξανά ο Μελίσσας νικητήγς στο κοντινό πλασέ του Ναμπί.

ΣΧΟΛΙΟ: Κατά κύματα επιτίθεται ο ΟΦΗ με 9 τελικές στα πρώτα 25λεπτά! Ο Φερέιρα απο αριστερά, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στη Λαμία, την οποία κρατάει όρθια ο γκολκίπερ Μελίσσας και το...δοκάρι (20' Ναμπί).

27' Πρώτο σουτ για τη Λαμία απο τον Τσούκαλο, μπλοκάρει ο Στρέζος.

28' Απευθείας φάουλ του Ναμπί, η μπάλα πάνω απο τα δοκάρια.

29' Κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα Μελίσσα για καθυστέρηση! Σε πανικό οι παίκτες της Λαμίας!

37' Κίτρινη κάρτα στον Παπάζογλου.

38' ΕΥΚΑΙΡΙΑ που δεν χάνεται για τον ΟΦΗ. Ο Φερέιρα με σλάλομ σερβίρει έτοιμο γκολ, στον Βαζ, ο οποίος σε κενή εστία, κάνει ένα αδύναμο πλασέ και ο γκολκίπερ Μελίσσας της Λαμίας μπλοκάρει τη μπάλα! Απίστευτη χαμένη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ!

39' Απαντάει με μεγάλη ευκαιρία η Λαμία με τον Καραμάνο, να πλασάρει άουτ, απο την μικρή περιοχή!

43' Μεγάλη επέμβαση του Στρέζου, σε φαλτσαριστό σουτ του Μπερτόλιο. Διώχνει σε κόρνερ!

44' ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για τη Λαμία. Ο Μπερτόλιο απο το σημείο του πέναλτι, πλασάρει άουτ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0

ΣΧΟΛΙΟ: Ο ΟΦΗ στο καλύτερο του φετινό πρώτο ημίχρονο, έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο για 38λεπτά, με τη Λαμία, να έχερι ρόλο κομπάρσου στο γήπεδο. Μεγάλες χαμένες ευκαιρίες για τον ΟΦΗ, με κορυφαία την ευκαιρία της χρονιάς, με τον Πορτογάλο Βαζ, ο οποίος σε κενή εστία δεν κατάφερε να σκοράρει στο 38'. O ΟΦΗ είχε και δοκάρι με τον Ναμπί (20').

Εχει κατεβάσει τα ρολά ο γκολκίπερ της Λαμίας, Μελίσας. Η μπάλα ευτυχώς δεν τιμώρησε τον ΟΦΗ στην μεγάλη ευκαιρία της Λαμίας, στο 44' με τον Μπερτόλιο. Απίστευη η γκίνια του ΟΦΗ, δεν μπορεί να σκοράρει σε ένα παιχνίδι που είναι συντριπτικά καλύτερος. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος Φερέιρα, κάνει σπουδαίο παιχνίδι με τρομερά σλάλομ απο την αριστερή πλευρά της επίθεσης του ΟΦΗ!

Δεν είναι υπερβολή αλλά ο ΟΦΗ θα μπορούσε να έχει σκοράρει δυο και τρείς φορές στο πρώτο 45λεπτο!

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

53' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Κοροβέση στο δεύτερο δοκάρι, ο Βαζ σπαταλάει μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία με το διαγώνιο σουτ του να φεύγει άουτ!

55' ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρία για τη Λαμία. Σπουδαία επέμβαση του Στρέζου στη γωνία του σε σουτ του Τσούκαλου!

57' Το 0-1 για τη Λαμία. Ο Καραμάνος στην κότρα επίθεση "σκάβει" τη μπάλα πάνω απο το Στρέζο, που είναι έξω απο την εστία του και ανοίγει το σκορ. Παγώνει το Γεντί Κουλέ! Ο ΟΦΗ είχε μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά πληρώνει την επιθετική του δυστοκία.

61' Το 0-2 για τη Λαμία. Η άμυνα του ΟΦΗ δεν διώχνει την μπάλα και ο Τομάς με κοντινή προβολή τη σπρώχνει στα δίχτυα. Αυτοκτονία του ΟΦΗ, ο οποίος σε 4 λεπτά δέχεται δυο γκολ!

64' Κίτρινη κάρτα στον Φερέιρα.

68' Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο.

69' Νέα μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ με τον Φερέιρα μόνο στο δεύτερο δοκάρι να μην βρίσκει τη μπάλα και να τη σπρώξει στα δίχτυα.

73' Το 0-3 για τη Λαμία. Ο Μπερτόλιο στην κόντρα επίθεση, περνάει και τον Στρέζο και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ σε έα τελικό παραμονής δέχεται τρία γκολ απο τον ένα βασικό συνδιεκδικητή για την σωτηρία, μέσα στο γήπεδο του!

81' ΜΕ ΔΕΚΑ παίκτες ο ΟΦΗ. Αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Δεληγιαννίδης.

84' Σε ένα ακόμη ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών ο Πέρσον, μόνος  με τον τερματοφύλακα στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα...πλάγια αντί στην εστία.

86' Μειώνει σε 3-1 ο ΟΦΗ. Ο Φερέιρα με το κεφάλι στρώνει στον Σακόρ και αυτός με κοντινό σουτ σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1-3

Read 1940 times Last modified on Friday, 22 February 2019 19:41
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi