karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ο "βράχος" της άμυνας του ΟΦΗ μιλάει για την άνοδο!

19 Mar 2018 Written by

"Πλέον κρατάμε την τύχη στα… πόδια μας!" τονίζει ο "βράχος" της άμυνας του ΟΦΗ, Γιάννης Ποτουρίδης, απο τους πλέον καθοριστικούς παίκτες στην φετινή πορεία της ομάδας. Ο ΟΦΗ είναι στην πρώτη θέση της Football league και ο δυναμικός αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός, τονίζει ότι "καταφέραμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και τώρα ο στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην κορυφή".

Ο Γιάννης Ποτουρίδης, μίλησε στην ιστοσελίδα fosonline.gr για τον ΟΦΗ, την πορεία για την άνοδο, τα τρία καθοριστικά παιχνίδια που έρχονται με Εργοτέλη, Παναχαική και Αρη που "θα κρίνουν οριστικά το στόχο" αλλά και τη δική του παρουσία στον ΟΦΗ στη φετινή χρονιά.

Παράλληλα στέλνει το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας, αν συσπειρωθεί ακόμη περισσότερο, ώστε "στο τέλος της χρονιάς, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί".

Αναλυτικά οι αναφορές του Γιάννη Ποτουρίδη στην ιστοσελίδα fosonline.gr:

-Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με πολλά προβλήματα, όμως ο ΟΦΗ πλέον κάνει πρωταθλητισμό…

"Σίγουρα ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα, απλώς είχαν δημιουργηθεί κάποια προβλήματα στην αρχή. Από τα Χριστούγεννα και έπειτα μπήκαν κάποιοι άνθρωποι για να βάλουν τα προβλήματα σε μια σειρά. Υπάρχει φως στο τούνελ πλέον, οκ δεν είναι και όλα μέλι – γάλα, αλλά βλέπουμε ότι κυριαρχεί μια θετική αύρα στην ομάδα και ελπίζουμε ότι θα πάμε προς το καλύτερο, γιατί πιστεύω ότι έχουμε μέλλον, κόσμο που μπορεί να μας στηρίξει, ώστε να μην έχουμε άλλα προβλήματα οικονομικά".

-Η είσοδος των επτά της Διοικούσας Επιτροπή, πως σας άλλαξε την ψυχολογία;

"Οι άνθρωποι, αυτά που είπαν, ήταν σωστά. Δεν είπαν δηλαδή ότι θα κάνουν κάτι και δεν το έκαναν. Μας υποσχέθηκαν ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα και προσπαθούν καθημερινά, αλλά να ξέρεις ότι και αυτοί δεν είναι επιχειρηματίες που θα αντέξουν να κουβαλήσουν οικονομικά την ομάδα. Πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που θα συνεισφέρουν οικονομικά στον ΟΦΗ".

-Εσείς σαν ποδοσφαιριστές σκέφτεστε ότι πρέπει να υπάρξει κάποιος που θα δώσει τη φερεγγυότητα που μέχρι τα Χριστούγεννα έλειπε στο σύλλογο;

"Σαν ποδοσφαιριστές βάλαμε πλάτη στα προβλήματα, μείναμε στην ομάδα όπως και ο προπονητής που αν είχε φύγει θεωρώ ότι δεν θα έμεναν και πολλοί παίκτες. Αυτοί που μείναμε με αυτούς που ήρθαν, προσπαθούμε να μη σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα, όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όσο να ΄ναι όταν τελειώνει ένα παιχνίδι και ξεκινάει το επόμενο, στις προπονήσεις υπάρχει η απορία του τι γίνεται διοικητικά. Όμως το καλό είναι ότι το κλίμα είναι οικογενειακό και μεταξύ μας, δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε βάλει στόχο η ομάδα να είναι ενωμένη προκειμένου να ανέβουμε στη Super League".

-Μένουν λίγες αγωνιστικές πλέον. Εσείς ως ομάδα έχετε πρώτο στόχο την άνοδο ή το πρωτάθλημα;

"Εγώ πιστεύω ότι ο στόχος μας είναι η άνοδος και όχι το πρωτάθλημα. Στην ουσία δύο ομάδες ανεβαίνουν. Ή θα τερματίσεις πρώτος ή δεύτερος. Εμείς είμαστε μέσα στο στόχο και κοιτάζουμε πλέον ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, γιατί όπως έχω ξαναπεί φέτος τα κομβικά παιχνίδια μας είναι τα εκτός έδρας. Αν καταφέρουμε να τα πάρουμε αυτά, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε".

-Ναι, όμως πλέον είστε πρώτοι στην ισοβαθμία με τον Άρη.

"Σωστά. Θα μπορούσα να πω ότι πλέον κρατάμε την τύχη στα… πόδια μας! Καταφέραμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει και τώρα ο στόχος μας είναι να διατηρηθούμε στην κορυφή".

-Υπάρχουν ματς κλειδιά για να συμβεί αυτό; Έχετε «στοχεύσει» κάποιους αγώνες;

"Στα επόμενα τρία παιχνίδια νομίζω ότι θα κριθεί οριστικά η υπόθεση άνοδος (σ.σ. ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει διαδοχικά τον Εργοτέλη εντός, την Παναχαϊκή εκτός και τον Άρη εντός).

-Μίλησέ μου λίγο για το αγαπημένο σας σκορ από το Γενάρη και μετά. Συνεχώς πετυχαίνετε τριάρες. Αυτό πώς συνέβη; Είναι και δουλειά του προπονητή;

"Σίγουρα είναι και δουλειά του προπονητή, αλλά γενικά όλη η προσπάθεια που γίνεται από τους ποδοσφαιριστές έχει συμβάλει σε αυτό. Όλη η ομάδα βάζει γκολ και όλη η ομάδα τα τρώει. Αυτό σημαίνει σύνολο. Σίγουρα τα παιδιά που αγωνίζονται στις θέσεις από το κέντρο και μπροστά βρίσκουν συνέχεια δίχτυα και μακάρι να συνεχίσουν έτσι μέχρι το τέλος, γιατί είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε γκολ από μισή φάση. Αλλά όπως βλέπουμε και αμυντικά είμαστε καλά και δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ".

-Η δική σου η μεταμόρφωση που θεωρείς ότι οφείλεται; Κάθε Κυριακή διαβάζουμε ότι παίζεις πολύ καλά και είσαι «βράχος» στα μετόπισθεν. Το αποδίδεις λίγο και στη λαχτάρα σου να βρεθείς στη Σούπερ Λίγκα;
"Εντάξει, ποιος ποδοσφαιριστής δε θέλει να αγωνίζεται στην Α’ Εθνική; Όπως είχα πει στην αρχή που ήρθα στον ΟΦΗ σκοπός μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στη Super League. Είναι κρίμα ο ΟΦΗ να παίζει στη Β’ Εθνική και εμείς να αγωνιζόμαστε σε αυτή την κατηγορία. Όλοι οι πδοσφαιριστές έχουμε στόχο να βρεθούμε στη Super League. Προσωπικά θέλω να πετύχω αυτό και να βοηθάω παιχνίδι με παιχνίδι την ομάδα να φτάσει στους στόχους της".

-Το μήνυμά σου στον κόσμο του ΟΦΗ;

"Να πω ότι τους θέλουμε κοντά μας σε κάθε παιχνίδι. Να γεμίζει το γήπεδο και να μας καμαρώνει και εύχομαι στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο!"

Πηγή:ofi1925.gr

Read 2224 times Last modified on Thursday, 22 March 2018 23:00
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi