karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Η "έκπληξη" με Μπολάκη που δικαίωσε τον Παπαδόπουλο!

18 Dec 2017 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Η τοποθέτηση του Μανόλη Μπολάκη στο αριστερό άκρο της άμυνας, ήταν η... έκπληξη του Νίκου Παπαδόπουλου, στην ενδεκάδα, στο παιχνίδι με τον Αρη.

Οι απουσίες των κλασσικών αριστερών μπακ του ΟΦΗ Μονιάκη-Κοιλιάρα και η επιθυμία της τεχνικής ηγεσίας να διατηρήσει τον Ποτουρίδη στόπερ και να μην τον μετακομίσει στη θέση του αριστερού μπάκ, έφερε την επιλογή του δεξιοπόδαρου Μπολάκη, αριστερά.

Και για ένα ακόμη λόγο. Ο Μπολάκης, λόγω ταχύτητας και σωματοδομής, θα μπορούσε να ανταπεξέλθει καλύτερα στο μαρκάρισμα του κορυφαίου παίκτη του Αρη, Πλατέλα.

Η επιλογή αυτή απο το Νίκο Παπαδόπουλο, απέδωσε, καθώς ο Μπολάκης αν και δέχθηκε σφοδρή πίεση απο την πλευρά του, ανταπεξήλθε στα καθήκοντα του και με το παραπάνω συνεχίζοντας τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, το τελευταίο διάστημα, ως δεξιός μπακ και σε αυτό το παιχνίδι ως αριστερός!

Ο Πλατέλας που έχει δώσει πολλούς βαθμούς στον Αρη, σε αυτό το παιχνίδι απείλησε μόνο σε μια φάση και απο κάποια στημένα. Δεν βρήκε χώρους, ενώ όταν συνέβη αυτό ο νεαρός και ψυχωμένος μπακ του ΟΦΗ, ήταν εκεί.

Ο Μπολάκης κατάφερε να τον σταματήσει και ο Παπαδόπουλος να δικαιωθεί για την επιλογή!

Με αυτον τον τρόπο ο ΟΦΗ αφόπλισε ένα απο τα βασικά, αν όχι το βασικότερο όπλο του Αρη και να κρατήσει το "μηδέν" και μάλιστα με σχετική ευκολία, καθώς οι καθαρές φάσεις του Αρη, ήταν λίγες.

Ας δούμε μερικά παραλειπόμενα απο το μεγάλο ντέρμπι ΟΦΗ-Αρης (0-0) στο Κλεάνθης Βικελίδης:

*Και φίλαθλοι του ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, για να βοηθήσουν τον ΟΦΗ στο κρίσιμο παιχνίδι. Περίπου 50 φίλαθλοι του ΟΦΗ στη θυρα 4 του γηπέδου του Αρη.

Μάλιστα οι φίλαθλοι του ΟΦΗ σήκωσαν και ένα ...ευρηματικό πανό, που έγραφε "Αγιε Βασίλη μου εγώ, για δώρο θα ζητήσω, ημίχρονα και τελικά τις τσέπες να γεμίσω! Μην ποντάρετε στα όνειρα μας".

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση...

*Πολύς κόσμος στο Βικελίδης, με τους φιλάθλους του Αρη να δίνουν βροντερό "παρών" στο παιχνίδι!

Η έκκληση της διοίκησης στον κόσμο έφερε αποτελεσμα, καθώς ο Αρης προερχόταν απο 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια!

*Σε πολύ άσχημη κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Αρη. Σε πολλά σημεία το χορτάρι είναι κατεστραμμένο.

*Ο Λεάλ λίγο έλειψε να "παγώσει" το Βικελίδης στο σούτ που επιχείρησε απο 30 μέτρα στο 10'. Η μπάλα γκέλαρε στο έδαφος, ο γκολκήπερ του Αρη, αιφνιδιάστηκε αλλά βρήκε τη μπάλα και την έστειλε για πολύ λίγο σε κόρνερ, στην πρώτη καθαρή ευκαιρία του ΟΦΗ στο ματς. Η μπάλα θα μπορούσε κάλιστα να καταλήξει στο βάθος της εστίας και ο ΟΦΗ να προηγηθεί.

*Στάθηκε πολύ καλά ο ΟΦΗ στο πρώτο δεκάλεπτο. Εκλεισε τους χώρους και πήρε τα ηνία του αγώνα. Δεν έχει κινδύνευσε καθόλου, ενώ είχε και την πρώτη ευκαιρία με το σούτ του Λεάλ.
*Ο ΟΦΗ η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο συνολικά στο πρώτο 20λεπτο. Ωριμο παιχνίδι απο τους παίκτες του ΟΦΗ, που έχουν άριστη αμυντική λειτουργία, ενώ και επιθετικά, προσπαθούν να μπούν στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν.
*Το πρέσινγκ του ΟΦΗ ψηλά, έχει κόψει στη μέση τον Αρη, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι. Οι κίτρινοι ψάχνουν τον Πλατέλλα, όμως τον έχουν κλείσει οι παίκτες του ΟΦΗ. Αποτελεσματικές οι παρεμβάσεις του Μπολάκη, ο οποίος έχει κρατήσει τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.
*Στέκεται πολύ καλά ο ΟΦΗ στο πρώτο 45λεπτο. Δεν έχει απειληθεί απο τον Αρη, ενώ έχει δημιουργήσει τις προυποθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ, χωρίς να το έχει καταφέρει. Δεν έχει καμία σχέση η εικόνα του ΟΦΗ, με αυτήν του αγώνα με την Παναχαική. Το γκολ είναι μόνο αυτό που λείπει απο την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου. Συμπαγής και δυνατός ο ΟΦΗ στο παιχνίδι, όπως πρέπει να είναι σε ένα τέτοιο ματς και απέναντι σε ένα ανταγωνιστικό αντίπαλο, όπως ο Αρης.
*Εχει πάρει μέτρα ο Αρης, στο δεύτερο ημίχρονο και είναι βελιωμένος σε σχέση με το πρώτο. Ο ΟΦΗ κρατάει το μηδέν, αλλά δεν έχει καταφέρει να απειλήσει επιθετικά.
*Προσπαθούν να πιέσουν ψηλά οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς ο Αρης έχει την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο.

*Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ με τον Χαντί στο 86'. Ο μέσος του ΟΦΗ δοκιμάζει το σούτ απο μακριά, αλλά ο γκολκήπερ του Αρη κάνει την επέμβαση του αγώνα!
*Ενταση στο φινάλε του αγώνα με το Νίκο Παπαδόπουλο, να δείχνει έξαλλος και να τρέχει προς το μέρος του βοηθού διαιτητή Κωσταντίνου (Πρέβεζας). Αρκετές φορές στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Παπαδόπουλος, διαμαρτυρήθηκε στον συγκεκριμένο βοηθό, για τις υποδείξεις του.

*Οι παίκτες και των δυο ομάδων πάντως αποχωρούν ήρεμα απο το γήπεδο.

*Οι παίκτες του ΟΦΗ χαιρετούν τους φιλάθλους τους, που βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και στάθηκαν στο πλευρό τους, σε ένα τόσο σημαντικό ματς.
*Ο ΟΦΗ πήρε ένα καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας, απεναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα.

*Ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι, που θύμισε...Σούπερ Λίγκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δείτε τι έγινε στην Football league

Ετσι πήρε το "Χ" απο τον Αρη ο ΟΦΗ (VIDEO)

Read 1933 times Last modified on Thursday, 21 December 2017 12:39
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi