Print this page

Στον ιστορικό Εθνικό με τα ίδια χρήματα που έπαιρνε στον Εργοτέλη!

15 Jul 2017 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Στον ιστορικό Εθνικό Πειραιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος μετά το διαζύγιο με τον Εργοτέλη, δεν άργησε να βρεί ομάδα.

Η είδηση όμως δεν είναι εδώ, καθώς ο Νίκος με το πολύ καλό όνομα που έχει χτίσει στην Γ’ Εθνική (πρώτος σκόρερ φέτος με 18 γκολ και δεύτερος πέρσι με 16), ήταν αναμενόμενο ότι θα βρεί ομάδα.

Η είδηση, έχει να κάνει με τα χρήματα που θα παίρνει και τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες, είναι τα ίδια που έπαιρνε στον Εργοτέλη, δηλαδή 35 χιλιάδες ευρώ!

Ο ιστορικός Εθνικός έχει περάσει στα χέρια ενός εφοπλιστή, ο οποίος θέλει να τον επαναφέρει στις επαγγελματικές κατηγορίες και λέγεται ότι θα είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί του ομίλου.

Μάλιστα, λέγεται ότι θα μετακομίσει από το «πλαστικό» γήπεδο του Μοσχάτο και θα αγωνίζεται στο Ελ Πάσο της Καλλιθέας.

Ο Νίκος Κατσικοκέρης μπορεί να περίμενε κάποια πρόταση από ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, την οποία και πιθανόν να άξιζε, αλλά δεν το… σκέφτηκε πολύ για να πεί το μεγάλο «ναι» στον Εθνικό, καθώς τα χρήματα είναι πολλά.

Ετσι, πήρε το αεροπλάνο και πήγε στον Πειραιά για τις υπογραφές, ενώ φυσικά ετοιμάζει την μετακόμιση του απ την Κρήτη, στην οποία θα ήθελε να μείνει, αλλά τα πράγματα καμία φορά δεν σου έρχονται όπως τα σχεδιάζεις.

Ο Εθνικός είναι σίγουρο ότι έβαλε στις τάξεις του ένα μεγάλο σκόρερ της κατηγορίας, ενώ λέγεται ότι ετοιμάζεται και για άλλες μεταγραφικές «βόμβες», καθώς ο εφοπλιστής είναι ζεστός…

Read 1767 times Last modified on Monday, 24 July 2017 11:11
Rate this item
(0 votes)

Latest from george