karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Τι δείχνει η "τριετία" συνεργασίας ΟΦΗ και Παπαδόπουλου

20 Jun 2017 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Δυο είναι τα σημαντικά στοιχεία, κατά τη γνώμη μου, της ανακοίνωσης του ΟΦΗ, για την επέκταση της συνεργασίας με το Νίκο Παπαδόπουλο.

Το ένα είναι, η συνεργασία τριετίας!

Και το άλλο, η αναφορά  για "μια συμφωνία με όραμα και κύριο στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, από την πρώτη ομάδα, μέχρι και τις υποδομές".

Μέσα από την τριετή συμφωνία ΟΦΗ και Παπαδόπουλος, έδειξαν τη σχέση ειλικρίνειας που έχουν χτίσει αυτό το διάστημα της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ο ΟΦΗ επενδύει για τρία χρόνια σε ένα προπονητή, τον οποίο εμπιστεύεται και του δίνει τα… κλειδιά της ομάδας, ώστε να κάνει μια δουλειά σε βάθος και μέσα από ένα τριετές πλάνο, να μπορέσουν και οι δυο πλευρές να πετύχουν αυτά που σχεδιάζουν.

Και ο Παπαδόπουλος, όμως, μέσα από την τριετή αυτή συμφωνία, δείχνει στην διοίκηση του ΟΦΗ, την πρόθεση του να δώσει όλο του το «είναι» στην ομάδα που αγαπάει και ήταν για τον ίδιο «όραμα ζωής» να δουλέψει σε αυτήν.

Μέσα από αυτήν την συμφωνία, πιστεύω ότι κερδίζουν και οι δυο.

Κερδίζει ο  ΟΦΗ, γιατί έχει βρεί ένα προπονητή που αγαπάει την ομάδα, ξέρει την κατηγορία,  θέλει να πετύχει με το σύλλογο και θέλει να δουλέψει σε …βάθος, ακόμα και στις υποδομές, με τις οποίες κανένας προπονητής του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια, δεν ασχολήθηκε.

Κερδίζει ασφαλώς και ο Παπαδόπουλος, γιατί δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα το «όραμα του ΟΦΗ» με κανένα Απόλλωνα, καμία Κέρκυρα και κανένα Αρη, (αν και προσωπικά σέβομαι την ιστορία κάθε ομάδας), στους οποίους ο προπονητής του ΟΦΗ, έκλεισε ευγενικά την… πόρτα.

Θα έλεγα ακόμη, ότι ο ΟΦΗ, με την συμφωνία με τον Παπαδόπουλο, αποφεύγει το… ρίσκο μιας νέα πρόσληψης ενός προπονητή, που μέχρι να έρθει να βάλει το δικό του στίγμα στην ομάδα, μπορεί το …τρένο να χαθεί για δεύτερη φορά!

Ενώ και ο προπονητής, βρίσκει στη «στέγη» του ΟΦΗ, που μπορεί να μην είναι η ιδανική ομάδα, αλλά είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση, από πολλές ακόμα και της Σούπερ Λίγκ, ένα «ζεστό σπιτικό», να δουλέψει και να αφήσει το στίγμα του σε αυτήν την ομάδα, την οποία θα έχει την ευκαιρία ο ίδιος να χτίσει απο την αρχή και όχι να την αναλάβει στα μισά της σεζόν, όπως έγινε φέτος.
Δεν ήταν για μένα έκπληξη, η παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ.

Και αν καθυστέρησε να γίνει η συμφωνία, αυτό έγινε, επειδή η διοίκηση και οι μέτοχοι του ΟΦΗ, δεν ήθελαν να του πούν απλά ένα «ναι» στο πλάνο του, δίνοντας του μια επιταγή… ακάλυπτη, όπως θα μπορούσαν να το κάνουν, για να δώσουν τέλος στο σίριαλ.

Ηθελαν το «ναι» να είναι πραγματικό και αληθινό, απέναντι σε ένα προπονητή, με τον οποίο έχουν χτίσει μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, ότι θα μπορέσουν να «καλύψουν» τα «θέλω» του.

Ο Παπαδόπουλος το εκτίμησε αυτό, και… περίμενε.

Προφανώς, για να δώσουν τα χέρια,  πήρε και τις εγγυήσεις που είχε ζητήσει και η υπόθεση είχε αίσιο τέλος.

Και κάτι ακόμη: H ετοιμότητα του προπονητή μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, για μια σειρά απο υποθέσεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα (διαμόρφωση του τεχνικού επιτελείου, προετοιμασία, φιλικά παιχνίδια και προσεχώς ανανεώσεις και μεταγραφές),  έδειξαν ότι όλα αυτά είχαν "δουλευτεί" απο τον προπονητή, ο οποίος είχε δώσει σαφές προβάδισμα στον ΟΦΗ, έναντι όλων των άλλων προτάσεων που είχε.

Oι πολλές και αληθινές συζητήσεις με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη και τον Μιχάλη Μυλωνάκη, φαίνεται ότι τον είχαν πείσει για τις προθέσεις των ανθρώπων του ΟΦΗ τόσο απέναντι στο δικό του πρόσωπο, όσο και για την ομάδα.

Οσο για τους νεκροθάφτες του ΟΦΗ, τους μπαχαλάκηδες του Facebook, και τους γνωστούς καταστροφολόγους, οι οποίοι με την πρώτη ευκαιρία, σπεύδουν να σπείρουν τον πανικό, θα πρέπει να έχουν μια «διαχείριση» συναισθημάτων στις κρίσιμες ώρες, για να μην …πέφτουν οι ίδιοι στο λάκκο, που πάνε να σκάψουν.

Ο κόσμος που αγωνιά για την ομάδα, πολλές φορές επηρεάζεται από αυτού του είδους την «πληροφόρηση», γνωστή και ως «Ράδιο Αρβύλα», η οποία πολλές φορές είναι σκόπιμη και εκ του πονηρού.

Κάποιοι στην υπόθεση αυτή-δυστυχώς- δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα και σήμερα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 To τιμόνι του ΟΦΗ στο Νίκο Παπαδόπουλο, για τα επόμενα τρία χρόνια

"Εμεινα στο σπίτι μου"

Αυτοί είναι οι συνεργάτες του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ

Read 4059 times Last modified on Thursday, 29 June 2017 13:20
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi