Print this page

Συγκλονίζει το γράμμα της μικρής Ραφαέλας προς τον Ανέστη Νάστο

23 Jul 2020 Written by

Συγκλονίζει το γράμμα της μικρής Ραφαέλας, μέσω της οικογένειας της, στον Ανέστη Νάστο, που αποχωρεί απο τον ΟΦΗ.

Η ευασθησία του πρώην αρχηγού του ΟΦΗ, απέναντι στη Ραφαέλα είναι γνωστή και είχε συγκινήσει όλο τον κόσμο.

Η αποχώρηση του Νάστου απο τον ΟΦΗ, έφερε σίγουρα σταναχώρια στην οικογένεια της μικρής, αλλά και στην ίδια.

Ωστόσο, με ένα γράμμα απο καρδιάς, ευχαριστεί τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ, για όλα όσα προσέφερε σε αυτήν, στα 4,5 χρόνια που βρέθηκε στο Ηράκλειο.

"Ο θαυμασμός μας για εσένα θα είναι παντοτινός γιατί κατάφερες και πέτυχες να δώσεις στην Ραφαέλα πολλά κίνητρα για να συνεχίσει να είναι χαμογελαστή αλλά κυρίως να είναι ζωντανή και μαζί μας" αναφέρει μεταξύ άλλων η οικογένεια της μικρής Ραφαέλας, για τον Ανέστη Νάστο, στον οποίο εύχεται "να το βρεις απλόχερα εσύ και η οικογένεια σου και την χαρά που μας έδωσες να την βρεις πολλαπλάσια".

Το γράμμα της μικρής Ραφαέλας και της οικογένειας της προς τον Ανέστη Νάστο:

Ένα ακόμα, τελευταίο ευχαριστώ στον Ανέστη.
Είναι τόσα πολλά που θέλουμε να σου πούμε γιατί ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για να περιγράψουμε όλα όσα έκανες για την Ραφαέλα μας. Ήσουν πάντα δίπλα της, όποτε σε χρειάστηκε και όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά πολύ περισσότερο και πίσω από αυτές.
Ήσουν πάντα δίπλα στην Ραφαέλα και αυτό είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Ο θαυμασμός μας για εσένα θα είναι παντοτινός γιατί κατάφερες και πέτυχες να δώσεις στην Ραφαέλα πολλά κίνητρα για να συνεχίσει να είναι χαμογελαστή αλλά κυρίως να είναι ζωντανή και μαζί μας.
Το χαμόγελο που της πρόσφερες κάθε φορά που ήσασταν μαζί, η ανυπομονησία που είχε να σε συναντήσει ήταν ένα δώρο ζωής για την Ραφαέλα αλλά και για όλους εμάς.
Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε είναι ένα μεγάλο και τελευταίο ευχαριστώ μιας και αποχωρείς. Είμαστε όμως σίγουροι πως θα παραμείνεις για πάντα ένας φίλος της Ραφαέλας και πως θα την σκέφτεσαι όπου και αν βρεθείς. Το καλό που μας έκανες ευχόμαστε να το βρεις απλόχερα εσύ και η οικογένεια σου και την χαρά που μας έδωσες να την βρεις πολλαπλάσια.
Η οικογένεια της Ραφαέλας

 

Δείτε παρακάτω ένα VIDEO στο οποίο ο Ανέστης Νάστος, μιλάει για την ξεχωριστή σχέση του με τη μικρή Ραφαέλα.

Γ.Κορτς

 

Read 540 times Last modified on Wednesday, 29 July 2020 11:36
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media