Print this page

Καλορίζικος ο νέος πίνακας LED MATRIX στο Παγκρήτιο στάδιο

17 Jul 2020 Written by

Στο Παγκρήτιο στάδιο έγινε  η τοποθέτηση του νέου ηλεκτρονικού πίνακα -γιγαντοοθόνη LED MATRIX διαστάσεων 13x6 παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη του Αντιδημάρχου Ηρακλειου-Προέδρου της Ανάπτυξης Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά και στελεχών του σταδίου.
Η παλαιότερη οθόνη, όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Βαρδαβάς αντικαταστάθηκε μετά από 16 χρόνια και ο προϋπολογισμός προμήθειας και εγκατάστασης της νέας οθόνης είναι 150.000,00 €, ευχαριστώντας παράλληλα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την έμπρακτη στήριξη.

Ο κ. Βαρδαβάς ανέφερε, ότι το συγκεκριμένο έργο όπως και άλλα που έχουν υλοποιηθεί και άλλα που έχουν προγραμματιστεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης αναβαθμίζουν την λειτουργία του Παγκρήτιου σταδίου.

Στις υποδομές και στο έργο της αναβάθμισης του Παγκρήτιου σταδίου σε συνεργασία με τον Δήμο, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο Περιφερειάρχης αλλά και ο Αντιδήμαρχος επισήμαναν, ότι η αναβάθμιση της λειτουργίας του σταδίου είναι προς όφελος των αθλουμένων, των θεατών και που παράλληλα το στάδιο είναι σε θέση να φιλοξενήσει κορυφαία αθλητικά γεγονότα.

Γ.Κορτς

Read 577 times Last modified on Tuesday, 21 July 2020 12:43
Rate this item
(0 votes)

Latest from george