Print this page

Για "κλοπή" κάνει λόγο ο Πανιώνιος και ...δείχνει τον ΟΦΗ

14 Jul 2020 Written by

O ΟΦΗ σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει υπογράψει προσύμφωνα με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του Πανιωνίου Φροίξο Γρίβα, γεγονός που έφερε την επίσημη αντίδραση του Πανιωνίου.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κάνει λόγο για «κλοπή» του ποδοσφαιριστή, τονίζει ότι του είχε προτείνει επέκταση συμβολαίου για 4 χρόνια και εισημαίνει ότι «η πλευρά του παίκτη έχει ενεργήσει με σκοπό την «κλοπή» του και την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα».

Επισήμως ο ΟΦΗ, πάντως δεν έχει αναφέρει το παραμικρό ακόμη για τον ποδοσφαιριστή.

Το ύφος της ανακοίνωσης πάντως δείχνει ότι ο Πανιώνιος, έχει αντιληφθεί ότι έχασε τον παίκτη και απομένει να δούμε, αν ο ΟΦΗ έχει καπαρώσει τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αναφορικά με την περίπτωση Γρίβα, γνωστοποιεί τα εξής:
Α) Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ το καλοκαίρι του 2019 αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή Γρίβα, να αναδείξει το ταλέντο του και από τα τμήματα υποδομής να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο, με την προοπτική αυτό να επεκταθεί και για τα επόμενα χρόνια.
Β) Ο ποδοσφαιριστής, κλήθηκε, μετά την παράταση της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως και άλλοι συνάδελφοί του, να υπογράψει επέκταση συμβολαίου. Κατά τη διαδικασία αυτή και αφού υπήρχε η σχετική εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας και η αποδοχή της από την ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής είχε συμφωνήσει να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του για 4 χρόνια, μετά την λήξη των play out και το ραντεβού είχε οριστεί για την Δευτέρα 20 Ιουλίου.
Γ) Ο ποδοσφαιριστής, ουδέποτε ενημέρωσε επίσημα την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για ενδιαφέρον άλλης ομάδας, ενώ φυσικά στα γραφεία μας δεν έφτασε, όπως ορίζουν οι κανονισμοί, κανένα γραπτό αίτημα είτε από τον ίδιο, είτε από τον μάνατζερ του, είτε από άλλη ομάδα, με το οποίο να ζητείται η άδεια για την έναρξη επίσημων διαπραγματεύσεων.
Δ) Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θεωρεί πως η πλευρά του παίκτη έχει ενεργήσει με σκοπό την «κλοπή» του και την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.
Πέραν του ηθικού σκέλους της υπόθεσης, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται υπερήφανη που ένα ακόμα προϊόν των ακαδημιών της, αποτελεί «αντικείμενο κλοπής» και μπαίνει στις τελευταίες θέσεις της μακράς λίστας των παικτών, μεταξύ των οποίων και τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που αυτός ο σύλλογος έχει γεννήσει".

Γ.Κορτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ενα ταλεντάκι για τον ΟΦΗ

 

Read 571 times Last modified on Saturday, 18 July 2020 22:30
Rate this item
(0 votes)

Latest from george