Print this page

Η...τριάδα του ΟΦΗ στην κλήρωση

21 Oct 2019 Written by

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στην πρώτη αγωνιστική της Volley League τον Παναθηναικό στο "παλατάκι" του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, στο πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν και όπως δήλωσε ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ο οποίος βρέθηκε στην κλήρωση μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιαννη Δανδάλη και τον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη, "θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά και να μπούμε καλά στο πρωτάθλημα. Εχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με ένα σπουδαίο αντίπαλο, όπως ο Παναθηναικός, τον οποίο είχαμε την τύχη να αντιμετωπίσουμε στα φιλικά και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, καθώς παίζουμε στο γήπεδι μας και θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας".

Για την ιστορική συμμετοχή του ΟΦΗ στην Volley League, ο έμπειρος κρητικός ακραίος, ανέφερε ότι "είμαι πολύ χαρούμενος, που μαζί με τον ΟΦΗ θα παίξω στην μεγάλη κατηγορία. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Εχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να τα πάμε πολύ καλά".

Για το πρωτάθλημα ανέφερε  ότι "το πρωτάθλημα καθυστέρησε, αλλά επιτέλους ξεκινάει, έστω και με δέκα ομάδες. Εύχομαι υγεία και να έχουμε μια καλή σεζόν".

 Στην φωτογραφία ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιαννης Ρουμελιωτάκης, με τον πρόεδρο Γιαννη Δανδάλη και τον προπονητή, Δημήτρη Ζλατιλίδη.

Γ.Κορτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο ΟΦΗ θα είναι πρωταγωνιστής στην Volley League

 

 

Read 488 times Last modified on Monday, 28 October 2019 00:14
Rate this item
(0 votes)

Latest from george