Print this page

Ο ΟΦΗ, οι πιθανότητες και ο Ολυμπιακός του Champions League

13 Oct 2019 Written by
Ο ΟΦΗ θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν, απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Καραισκάκης, ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, μετά τη λήξη του φιλικού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στάδιο (3-2).
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο Καραισκάκης, που είναι ένα ντέρμπι κορυφής, καθώς ο 4ος στην βαθμολογία ΟΦΗ, έχει μόλις τρείς βαθμούς διαφορά απο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τόνισε πως «ο Ολυμπιακός παίζει στο Champions League και είναι από τις καλύτερες ομάδες της χώρας μας. Αλλά για εμάς δεν αλλάζει κάτι ως προς τον τρόπο προσέγγισης για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτό το παιχνίδι».
Για το φιλικό με τον Εργοτέλη, στο οποίο έδωσε πολύ χρόνο, στις ρεζέρβες, ο τεχνικός του ΟΦΗ, τόνισε πως «ήταν ένας αγώνας χρήσιμος για εμάς, τον χρειαζόμασταν. Από Δευτέρα ξεκινάμε την προετοιμασία για τον Ολυμπιακό, μακάρι να είμαστε όλοι υγιείς».
Ενώ, για τα αμυντικά κενά, που είχε ο ΟΦΗ, ανέφερε ότι «δεν υπάρχει προβληματισμός, αλλά θα δούμε αν υπάρχουν κάποιες αδυναμίες, οι οποίες θα διορθωθούν μέσα από την προπόνηση».
Γ.Κορτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Εργοτέλης-ΟΦΗ: Eπιθέσεις φωτιά και άμυνες που μπάζουν (VIDEO)
 
 
 
Read 592 times Last modified on Thursday, 17 October 2019 11:41
Rate this item
(0 votes)

Latest from george