Print this page

Κάτι καλό γίνεται στον Ηρόδοτο

26 Sep 2019 Written by

Ο Ηρόδοτος κάνει φέτος  ένα νέο ξεκίνημα  στην Γ' Εθνική και προχωράει ενωμένος, όπως διεφάνη στην συνάντηση που έγινε με την συμμετοχή των παραγόντων της ποδοσφαιρικής ομάδας, των Νέων Ηρόδότου, της ακαδημίες Ελπίδες και των σύλλογο φίλων Ηροδότου. "Αυτός ο Ηρόδοτος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα…" αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Αυτό που υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας, είναι ότι ποτέ στο παρελθόν σύσσωμη η οικογένεια του Ηροδότου, δεν ήταν τόσο ενωμένη και απομένει αυτό να το δούμε και στην πράξη. Το πρώτο δείγμα φαίνεται να είναι θετικό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου: «Αντικείμενο της συζήτησης ήταν όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου στο σύνολο τους, αλλά και ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων. Ομολογία και κοινή πίστη όλων είναι, το ενιαίο του Ηροδότου και όλοι εργάζονται για το καλό αυτού. Ο Ηρόδοτος στο σύνολο του, Ακαδημίες Ελπίδες, Νέοι και μεγάλη ομάδα, Διοικήσεις, εργαζόμενοι, προπονητές, φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές, εργάζονται πλέον πάνω στην παρακαταθήκη των γεννητόρων του συλλόγου, για την προαγωγή του αθλητισμού και την προσφορά στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Αυτός ο Ηρόδοτος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανένα…».

Γ.Κορτς

Read 466 times Last modified on Monday, 30 September 2019 09:41
Rate this item
(0 votes)

Latest from george