Print this page

Γλύτωσε τη νέα αφαίρεση βαθμών

01 Jul 2019 Written by

Τον Μάιο, ο Εργοτέλης, δεν πέρασε τον πρώτο βαθμό της επιτήρησης της ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί αφαίρεση τριών βαθμών, απο τον βαθμολογικό πίνακα, όπως το ίδιο συνέβη και προς τους Απόλλωνα Λάρισας, Απόλλωνα Πόντου, Ηρόδοτο, Ηρακλή, Κέρκυρα, Σπάρτη και Αιγινιακό.

Στον δεύτερο βαθμό επιτήρησης ο Εργοτέλης τα κατάφερε, κάτι που σημαίνει ότι γλυτώνει το νέο -3, το οποίο αν δεχόταν θα ίσχυε την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Δηλαδή θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα της επόμενης χρονιάς με -3.

Η απόφαση αυτή κάνει τους ανθρώπους του Εργοτέλη, να αισιοδοξούν ότι θα λάβουν και την αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό, καθώς σε πρώτο βαθμό απέτυχαν, ώστε να προχωρήσουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό χωρίς προβλήματα.

Εφόδιο του Εργοτέλη, προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδότησης, Γεωργίου Δημητρίου, που  αναφέρει ότι :"Γνωστοποιείται, προς ενημέρωση, ότι σύμφωνα με την από 28 Ιουνίου 2019 εισήγηση του Διευθυντή Αδειοδότησης, Γεωργίου Δημητρίου, προς τον κ. Πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης, αναφορικά με την εκπλήρωση των κριτηρίων της 2ης φάσης επιτήρησης, η ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροί το σύνολο των κριτηρίων καθώς δεν υφίσταται καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς άλλες ΠΑΕ, εργαζομένους, ασφαλιστικούς φορείς, φορολογικές αρχές και προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία''.

Γ.Κορτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κεραμίδα για τον Εργοτέλη ή μήπως όχι;

Read 604 times Last modified on Thursday, 04 July 2019 14:14
Rate this item
(0 votes)

Latest from george