Print this page

Ομάδα-οικογένεια το βόλει του ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

06 Mar 2019 Written by

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά τα μπαράζ για την άνοδο στην Α1 βόλει, καθώς στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε τον Πανιώνιο με 3-0 και μπήκε με το δεξί στη δεύτερη φάση.

Μετά το παιχνίδι, ο επιχειρηματίας και φίλος του ΟΦΗ Δημήτρης Παπαδάκης, φιλοξένησε την ομάδα βόλει του ΟΦΗ στο ξενοδοχείο του Georgia στην Αμμουδάρα και παρέθεσε δείπνο στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες.

H βραδιά κύλησε υπέροχα με τους παίκτες να απολαμβάνουν τα εδέσματα, αλλά και να έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο απο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, οι οποίες σε αυτή την περίοδο είναι στην κορύφωση τους, με τον ΟΦΗ να βρίσκεται σε καλό δρόμο, για την ιστορική επιτυχία, που επιδιώκει να βρεθεί δηλαδή, στο υψηλότερο σκαλοπάτι του Ελληνικού βόλει.

Το κλίμα ήταν για μια ακόμη φορά εξαιρετικό και η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο σημαντικό παιχνίδι που δίνει το Σάββατο ( 9/3, 4μμ) στη Ρόδο.

Ο Δημήτρης Παπαδάκης, που έχει υπηρετήσει το μπάσκετ του ΟΦΗ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά είναι πάντα κοντά, σε όλα τα τμήματα του ΟΦΗ (πέρσι είχε παραθέσει γεύμα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα) ευχήθηκε στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, στον προπονητή Δημήτρη Ζλατιλίδη και τους αθλητές, καλή επιτυχία και άνοδο στην Α1 βόλει.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα βόλει, ευχαριστούν τον Δημήτρη Παπαδάκη και του προσωπικό του ξενοδοχείου Goergia για την φιλοξενία και την στήριξη στην προσπάθεια που κάνουν.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (Φωτογραφίες: Ειρήνη Αγα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ομάδα δυναμίτης ο ΟΦΗ!

Read 489 times Last modified on Saturday, 09 March 2019 22:13
Rate this item
(0 votes)

Latest from george