karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ο "Παπ", η νίκη του ΟΦΗ επί του ΠΑΟ και η υπομονή που είναι αρετή

09 Dec 2018 Written by

"Οταν ο ΟΦΗ παίζει έτσι, μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο" είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στην συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναικό (3-1). Το χαμόγελο του προπονητή του ΟΦΗ, ήταν χαρακτηριστικό, αλλά ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους. Οπως είπε "η υπομονή, είναι αρετή. Είμαι ο πρώτος που έχω πει για την υπομονή που έχω. Είχα πει πως ξέρουμε πως χτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι".

Ο Νίκος Παπαδόπουλος αποκάλυψε και το τι είπε στον ιδιοκτήτη της ομάδας Μιχάλη Μπούση, ο οποίος μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έδωσε το παρόν και στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό και ο ΟΦΗ πήρε τους τρείς βαθμούς. Οπως είπε "του είπα, όχι να έρχεται, αλλά ίσως να μην φύγει καθόλου από την Ελλάδα. Ίσως είναι το γούρι μας" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νίκου Παπαδόπουλου:

Το σημερινό παιχνίδι η ομάδα μου τακτικά και στα 94 λεπτά ήταν διαβασμένη. Τα παιδιά ήταν προσηλωμένοι στην τακτική μας. Αυτό που είχε πλεονέκτημα ο Παναθηναϊκός και το αναλύσαμε, το καλό πάσιγκ γκέιμ, το χαλάσαμε αρκετά, κλέψαμε μπάλες και βγάλαμε ευκαιρίες. Παγώσαμε λίγο με την ισοφάριση στο ωραίο γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά αντιδράσαμε και είναι υπέρ μας που πήγαμε μπροστά στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο δεν κινδυνέψαμε καθόλου και πήραμε δίκαια τη νίκη. Η ομάδα έδειξε πως αν παίζει όπως μπορεί, έχει την δυνατότητα να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Θα πρέπει να χαρούμε τη νίκη, αλλά εγώ θα πρέπει να συγκεντρωθώ, το ίδιο και οι παίκτες γιατί το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο. Η υπομονή είναι αρετή, έχουμε και δουλεύουμε αρκετά γιατί η χρονιά είναι δύσκολη. Θα παίζουμε όμως σαν ομάδα και αν πιέζουμε και παίζουμε δυνατά μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράστασή του. Του δώσαμε χαρά μετά από αρκετό καιρό και είμαι σίγουρος πως θα είναι δίπλα μας για να κάνουμε την ομάδα ακόμα πιο δυνατή».

Για τον διαφορετικό ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟ:

«Αν δείτε όλα τα παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος η ομάδα δεν ήταν καλή. Μιλάω για τα εντός έδρας με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο παιχνίδι με τον Άρη είχαμε καλή τακτική. Δεν πιστεύω στην τύχη και όταν δουλεύεις θα έρθει και η τύχη και με Άρη δυστυχώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Και στο τελευταίο παιχνίδι με τα Γιάννενα ήμασταν πάρα πολύ καλοί, αλλά το άγχος να κρατήσουμε το αποτέλεσμα μας έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα έχει δείξει καλά στοιχεία, δεν υπάρχει αν και σε αυτή τη νίκη πρέπει να στηριχθούμε για την συνέχεια κάτι που δεν κάναμε μετά από αυτή με τον Ολυμπιακό».

Για την δουλειά που έγινε στην προπόνηση: «Και πριν το ματς με τον ΠΑΣ το είδαμε αλλά και μέσα στην εβδομάδα. Φαινόταν πόσο πολύ το θέλαμε και πόσο ποιοτική ήταν η προπόνησή μας. Ελάχιστες φορές θα είσαι καλός στην προπόνηση και δεν θα είσαι στο παιχνίδι. Φαινόταν πως η ομάδα ήταν αποφασισμένη και ευτυχώς που βγήκε».

Για τα τρία γκολ κόντρα στον ΠΑΟ, την στιγμή που στο πρωτάθλημα ο ΟΦΗ δεν σκόραρε συχνά: «Το γκολ είναι θέμα αυτοπεποίθησης και δουλειάς. Καθαρά θέμα πάθους πάνω σε αυτό που έχουμε δουλέψει. Εκτός του πρώτου γκολ που ήρθε με τρόπο που δεν μπορείς να δουλέψεις, οι άλλες φάσεις ήρθαν με τρόπο που έχουμε δουλέψει. Σημαντικό τα παιδιά να κάνουν αυτό που έχουν δουλέψει και να εκμεταλλεύονται το μειονέκτημα των αντιπάλων».

Για τις αλλαγές στο σχήμα του Παναθηναϊκού που δεν μπέρδεψαν την ομάδα του: «Είχαμε δουλέψει στην προπόνηση στις αλλαγές σχηματισμού του Παναθηναϊκού. Είχαμε συγκέντρωση και θα έλεγα πως είχαμε το πλάνο μας γνωρίζοντας τι θα έκανε ο Παναθηναϊκός μετά από κάθε αλλαγή σχηματισμού».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Είμαι ο πρώτος που έχω πει για την υπομονή που έχω. Είχα πει πως ξέρουμε πως χτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι. Το πρόβλημα ξέρουμε ποιο ήταν και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσα να πείσω τους παίκτες να παλεύουν. Ξέρω το πρόβλημα, αλλά δεν θα το πω. Στόχος μας παρότι έχουμε διοικητική ηρεμία είναι να σωθούμε και όχι κάτι παραπάνω. Στην διάρκεια του πρωταθλήματος προέκυψε ένας προορισμός να χτίσουμε νοοτροπία για τα επόμενα χρόνια. Αυτό που έγινε στον Παναθηναϊκό από ανάγκη, είναι το όνειρο των ανθρώπων του ΟΦΗ, να μπορέσει να βγάλει ποδοσφαιριστές. Αρχικά στόχος μας είναι να μην κινδυνέψουμε και να λύσουμε το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα, κάτι που γίνεται σιγά σιγά».

Για τον Μπούση: «Του το είπα, όχι να έρχεται, αλλά ίσως να μην φύγει καθόλου από την Ελλάδα. Ίσως είναι το γούρι μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δείτε πως ο ΟΦΗ δάγκωσε τον ΠΑΟ (VIDEO)

Read 1706 times Last modified on Tuesday, 11 December 2018 13:06
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi