Print this page

Το γκολ οφσάιντ του ΠΑΟΚ με Εργοτέλη (VIDEO)

15 Nov 2018 Written by

Με γκολ-οφσάιντ στο 79' τα πιτσιρίκια του Εργοτέλη, έχασαν απο τον ΠΑΟΚ με 2-1 στο Παγκρήτιο στάδιο, αλλά κέρδισαν τις εντυπώσεις, σε παιχνίδι για την φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η νεανική ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου, κοιίταξε στα μάτια τον αντίπαλο της, αντιμετώπισε με κίνητρο το παιχνίδι και κέρδισε το χειροκρότημα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 11' με ένα εξαιρετικό γκολ απο τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος με φαλτσαριστό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Εργοτέλης, είχε δοκάρι στο 63' με τον Μπουρσέλη, αλλά κατέφερε να ισοφαρίσει στο 63' με τον Ιατρούδη, μετά απο έξοχο συνδιασμό Τσέλιου και Εφορτ.

Τελικά ο Βέρνμπλουμ στο 79' έδωσε τη νίκη στο Εργοτέλη, μετά απο ωραία πάσα του Μπίσεσβαρ, αλλά με τον σκόρερ του ΠΑΟΚ να σκοράρει με κεφαλιά απο θέση οφσάιντ.

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
Κίτρινες κάρτες: Κοζορώνης, Μπουτσάκης / Ζαμπά

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής (46΄ Μπρους), Μπουρσέλης (80΄ Καπνίδης), Τσέλιος, Κοζορώνης, Έφορντ, Ιατρούδης, Ροβίθης (52΄ Μπουτσάκης).
ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Χατσερίντι, Μαλεζάς, Κίτσιου, Μαουρίσιο (64΄ Σάκχοφ), Βέρνμπλουμ, Ζαμπά (64΄ Κάνιας), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (87΄ Κρέσπο), Άκπομ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκκι Παπαβασιλείου, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα: «Ποτέ στα παιδιά δεν έχω πει τίποτα σε μια ήττα και δεν έχω πανηγυρίσει ποτέ μια ισοπαλία. Αυτή η εμφάνιση όμως που κάναμε κόντρα σε μια ομάδα που για μένα είναι η κορυφαία στην Ελλάδα με μία άλλη ποιότητα και μια άλλη κατηγορία, το να παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο και να κοιτάξουμε στα μάτια σε όλο το 90λεπτο τον ΠΑΟΚ, σαφώς και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Ήταν ένα παιχνίδι που επιβεβαιώσαμε για άλλη μια φορά ότι γινόμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα που έχει τα κότσια μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο της. Να αρχίσει από πίσω να βγάλει στο γήπεδο αυτό που πρέπει αυτό που κάνουμε στη προπόνηση. Νομίζω ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε σήμερα. Κάναμε ένα παιχνίδι που μας ανεβάζει επίπεδο και ανεβάζει το πήχη για εμάς γιατί με τέτοιες εμφανίσεις συνειδητοποιούμε ότι έχουμε δυνατότητες να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Αν έχουμε τη σωστή νοοτροπία και αν πιστέψουμε ακόμη περισσότερο σε αυτό που κάνουμε νομίζω ότι τα παιχνίδια θα γίνονται πιο εύκολα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την νίκη του και εύχομαι ότι καλύτερο. Να πετύχει τους στόχους του. Ήταν χαρά για εμάς να τον φιλοξενήσουμε και να νιώσει ο Εργοτέλης ένα παιχνίδι Σουπερ λίγκ. Νομίζω ότι αποδώσαμε την φιλοξενία που έπρεπε».

Για τα εγκώμια του προπονητή του ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου, για τον Εργοτέλη, ανέφερε ότι  «αυτό μας κάνει χαρούμενους γιατί ο Λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής στη κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Μιλήσαμε πριν και μετά το παιχνίδι. Όπως είναι λογικό μελέτησαν τον Εργοτέλη. Εμείς κάνουμε αυτό που βλέπετε. Προσπαθούμε να το κάνουμε καλύτερα να το εξελίξουμε και τα παιδιά να το πιστέψουν. Νομίζω σε αυτό το ματς επιβεβαιώνεται ότι μπορούμε να το κάνουμε πολύ καλά. Αυτός είναι ο στόχος και αν το κάνεις με αυτό το τρόπο αξίζει να κερδίζεις παιχνίδια».

Για τις ελπίδες πρόκρισης, τόνισε ότι «Βεβαίως πιστεύουμε ότι η πρόκριση μπορεί να επετευχθει. Μέσα στα αποδυτήρια τα παιδιά ήταν στενοχωρημένα. Αυτό δείχνει την καλή νοοτροπία που χτίζουμε. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και το επόμενο ματς θα το διεκδικήσουμε. Η σημερινή μας εικόνα άλλωστε αυτό έδειξε»

Για το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος, ανέφερε πως « Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Θέλουμε να τον κρατήσουμε κ να φέρουμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο γιατί προσπαθούμε να κάνουμε κάτι ωραίο».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τα Τρίκαλα, είπε: «Είναι ένα να δύσκολο παιχνίδι. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να αντέξει να παίξει σε τρεις μέρες δυο παιχνίδια. Αυτό το έχουμε διαπιστώσει. Δουλεύουμε παρά πολύ σκληρά για να είμαστε σε μια τέτοια κατάσταση και το δείξαμε και σήμερα ότι δε έχουμε πρόβλημα να τρέξουμε να πιέσουμε μέχρι και τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να ξεκουραστούμε και οι παίχτες να κάνουν ανάληψη δυνάμεων, για να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Ο Βαλάντης Κοζορώνης του Εργοτέλη, ανέφερε  «Ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα μας. Κάναμε μια καλή προσπάθεια και είμαστε στεναχωρημένοι για την ήττα. Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο μείναμε πίσω γιατί διαβάσαμε τον αντίπαλο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και με τις οδηγίες του προπονητή μας αλλάξαμε την εικόνα του παιχνιδιού. Νομίζω κατά τη διάρκεια του αγώνα βγάλαμε πολλά από αυτά που δουλεύουμε στη προπόνηση και αυτά που θέλουμε να δείξουμε σαν ομάδα. Αυτό μας ικανοποιεί διότι ήμασταν απέναντι σε μια απ τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Βγάλαμε πράγματα απέναντι στην δυναμική του ΠΑΟΚ και αυτό μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη συνεχεία. Αν συνεχίσουμε έτσι μόνο θετικά μπορούμε να έχουμε. Συγχαρητήρια στους συμπαίχτες γα τη καλή προσπάθεια και επίσης συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την νίκη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε όπως δουλεύαμε μέχρι σήμερα και όπως μείναμε σήμερα πίσω στο σκορ αυτό να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε και να κερδίσουμε. Ανέκαθεν ο Εργοτέλης έχει μια διαφορετική φιλοσοφία. Πάντα πίστευε στα νέα παιδιά αλλά νομίζω ότι η φετινή περίοδος είναι διαφορετική υπάρχει μεγαλύτερη πίστη στα νέα παιδιά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια όπως επίσης νομίζω ότι με την τωρινή φιλοσοφία παιχνιδιού δεν την είχαμε παλιά. Αυτό είναι ένα κίνητρο γιατί στόχος είναι μόνο η νίκη και ένα ποδόσφαιρο που το απολαμβάνουμε. Αυτό θέλουμε να το συνδυάσουμε με μια καλή πορεία όπως τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα ο Εργοτέλης έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει στη πρώτη κατηγορία αλλά δε κοιτάμε τόσο μακριά, είναι νωρίς ακόμα».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου είπε: «Το πιο σημαντικό για εμάς, είναι η νίκη. Δεν ήταν ένα παιχνίδι για να το αναλύσουμε. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που είχε επιθετικότητα, μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έπαιξε κι ελπίζω να ανέβει κατηγορία. Υπάρχουν δύο παιχνίδια ακόμα, ένα εδώ στο Ηράκλειο μεταξύ του Εργοτέλη και του Άρη κι ένα το δικό μας με τον Αήττητο Σπάτων. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αλλά δεν θεωρώ ότι έχει τελειώσει η πρόκριση. Είπα και στον προπονητή του Εργοτέλη, ότι μου άρεσε ο τρόπος, με τον οποίο αγωνίστηκε η ομάδα του. Η αυτοπεποίθηση, το πως ξεκινούσε η ανάπτυξη, αυτό είναι προϊόν φανταστικής δουλειάς. Όταν χάνουν την μπάλα, δεν πάνε πίσω, προσπαθούν να μείνουν ψηλά και να πιέσουν. Ελπίζω ότι αυτή η ομάδα θα βρεθεί στην Super League».

Δείτε παρακάτω VIDEO απο την αναμέτρηση

Read 755 times Last modified on Saturday, 17 November 2018 19:26
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media