Print this page

"Χορταστικό" φιλικό απο ΟΦΗ και Εργοτέλη στο Γεντί Κουλέ!

18 Aug 2018 Written by

Στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ, ο ΟΦΗ κέρδισε τον Εργοτέλη με 2-1 στο Γεντί Κουλέ.

Μπροστά σε 3 χιλιάδες περίπου θεατές, ο ΟΦΗ εμφάνισε το καλό του πρόσωπο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου έπαιξε γρήγορα και δημιούργησε πολλές φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Κυριακίδης (24’) και Σάσι (72’) οι σκόρερ του ΟΦΗ στο παιχνίδι.

Για τον Εργοτέλη, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο ημίχρονο, είχε ισοφαρίσει το 34’ ο Αντωνίου.

O Eργοτέλης είχε και δοκάρι στο 2' με τον ορεξάτο Εφορτ.

Αλλά και ο ΟΦΗ μεγάλες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για περισσότερα γκολ με τους Σάσι και Ντίνα, να ανεβάζουν κατακόρυφα την δημιουργία και τον επιθετικό ρυθμό της ομάδας.

Ανοιχτό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες, χορταστικό για τον κόσμο που το παρακολούθησε.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του και τσέκαρε τον βαθμό ετοιμότητας τους, ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στις 26 Αυγούστου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ.

Απο την πλευρά του ο Νίκκι Παπαβασιλείου του Εργοτέλη, εισέπραξε πολύ θετικά μηνύματα απο τους παίκτες του, στο πρώτο 45λεπτο, ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Football league στις 23 Σεπτεμβρίου.

Διαιτητές: Κολυτάς (Λασιθίου), Βοηθοί: Mαυραντωνάκης, Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου).

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ στο φιλικό με τον Εργοτέλη: Στρέζος (46' Σωτηρίου), Κουτσιανικούλης (46' Σασί), Βουό (66' Αραβίδης), Πλατέλλας (66' Κοροβέσης), Κυριακίδης (66' Κυριακίδης), Δεληγιαννίδης (46' Αργυρόπουλος), Παπάζογλου (46' Φαζός), Μεγιάδο (46' Παπαστεριανός), Μπολάκης (66' Κοιλιάρας), Νέιρα (46' Ντίνας), Ποτουρίδης (66' Νάστος).

Η ενδεκάδα του Εργοτέλη στο φιλικό με τον ΟΦΗ: Κατσιμήτρος (56' Καλογεράκης), Μαζουλουξής (66' Λαμπάκης), Αντωνίου (56' Μπουτσάκης), Οικονόμου (77' Πάτας), Μπάτζιος, Bruce (56' Βογιατζής), Τσέλιος (86' Κατσούρι), Μπουρσέλης (72' Σταθόπουλος), Yakubu (79' Βουτσάς), Efford, Καπνίδης (79' Μανουσάκης).

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε!

1' Ο ΟΦΗ ζητάει πέναλτι σε ανατροπή του Κουτσιανικούλη, μέσα στην περιοχή, όχι λέει ο διαιτητής στην πρώτη φάση του αγώνα.

2' Ο Εργοτέλης απειλεί με τον Εφορτ να πλασάρει έξω απο την περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

4' Απειλεί ξανά ο Εργοτέλης με τον Εφορτ, ο οποίος πλάσαρε πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Ανεβάζει στροφές ο ΟΦΗ και ψάχνει διαδρόμους στην εστία του Εργοτέλη.

15' Νέα καλή στιγμή για τον Εργοτέλη με τον ορεξάτο Εφορτ, να περνάει και τον γκολκίπερ Στρέζο, αλλά ο Ποτουρίδης έδιωξε πάνω απ την γραμμή.

23' Ωραία ενέργεια απο τον Εφορτ και σούτ απο πλάγια έδιωξε ο Στρέζος.

24' Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ωραία αλλαγή της μπάλας, απο Νέιρα-Κουτσιανικούλη, η μπάλα στον Κυριακίδη, ο οποίος σούταρε απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα στα δίχτυα (1-0).

30' Ημίωρο με τον ΟΦΗ να είναι 1-0, απέναντι σε ένα αρκετά καλό Εργοτέλη. Ανοιχτό παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ.

31' Τρομερή ενέργεια και χορευτικό του Νέιρα μέσα στην περιοχή, πήγε να σιγουρέψει το γκολ, βγάζοντας στον Βουό, ενώ μπορούσε να σουτάρει, έκοψαν οι αμυντικοί.

34' Ισοφαρίζει ο Εργοτέλης. Σέντρα του Γιακούμπου, δυνατό σούτ του Αντωνίου, η μπάλα κόντραρε στο Δεληγιαννίδη  και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

38' Καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Βουό να πλασάρει έξω απο την περιοχή και τον Κατσιμήτρο να διώχνει σε κόρνερ.

43' Απαντάει ο Εργοτέλης με τον Μαζουλουξή, εντυπωσιακή επέμβαση του Στρέζου.

45' Ατομική προσπάθεια και σουτ του Εφορτ, η μπάλα άουτ.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 1-1

Με την παρακάτω ενδεκάδα ξεκινάει στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ: Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Φαζός, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Κυριακίδης, Πλατέλλας, Σάσι, Βουό, Ντίνας.

Χωρίς αλλαγές στην ενδεκάδα ο Εργοτέλης.

49' Μεγάλη φάση για τον ΟΦΗ. Ατομική προσπάθεια του Ντίνα, ο οποίος πέρασε όλη την άμυνα, η μπάλα στον Βουό, ο οποίος έδειξε να ξαφνιάζεται και την έστειλε άουτ!

51' Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σουτ του Κυριακίδη, διώχνει ο Κατσιμήτρος σε κόρνερ.

54' Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Φάουλ απ πλάγια του Πλατέλλα, πρώτη κεφαλιά του Ποτουρίδη, δεύτερη του Βουό, η μπάλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι!

65' Απίστευτη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Σάσι κλέβει τη μπάλα στην μεσαία γραμμή, μπαίνει ωραία στην περιοχή του Εργοτέλη, σκάβει τη μπάλα πάνω απο τον τερματοφύλακα, αλλά αυτή φεύγει σίριζα άουτ!

70' Νέα καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Μπολάκη, ο Αραβίδης στρώνει για τον Σάσι, που σουτάρει, ο Καλογεράκης μπλοκάρει.

71' Ο ΟΦΗ απειλεί και πάλι με τον Ντίνα να κάνει την ατομική προσπάθεια και να σουτάρει, διώχνει ο γκολκήπερ του Εργοτέλη.

Μονόλογος του ΟΦΗ το δεύτερο ημίχρονο!

72' Το 2-1 για τον ΟΦΗ! Ο Ντίνας σεντράρει ο Μπάτζιος δεν μπορεί να διώξει και ο Σάσι απο κοντά κάνει το 2-1 για τον ΟΦΗ!

77' Απειλεί ο Εργοτέλης με τον Βογιατζή να σουτάρει τη μπάλα να κοντράρει και να φεύγει κόρνερ.

84' Ο Αραβίδης απέναντι απο τον τερματοφύλακα, επιχείρησε να τον κρεμάσει για το 3-1, αλλά έδιωξε ο γκολκίπερ του Εργοτέλη.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2-1

Πηγή:ofi1925.gr

Read 2612 times Last modified on Tuesday, 21 August 2018 14:41
Rate this item
(0 votes)

Latest from george