Print this page

"Πέταξε" για το Καρπενήσι ο ΟΦΗ! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

18 Jul 2018 Written by

Χαμόγελα και αισιοδοξία απο τους παίκτες του ΟΦΗ, κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Καρπενήσι όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας (19-29 Ιουλίου).

Μιλώντας στην κάμερα της KΡΗΤΗ-TV που βρέθηκε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης, στην αναχώρηση της αποστολής του ΟΦΗ, ο γκολκίπερ Δημήτρης Σωτηρίου ανέφερε ότι «δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό, είμαστε υγιείς και έχουμε εξαιτερικό κλίμα στην ομάδα με έντονο το Ελληνικό στοιχείο. Ακολουθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να βάλουμε τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Οι στόχοι είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο θα το χαίρεται ο κόσμος αλλά και εμείς και φυσικά να κάνουμε πορεία αντάξια της ιστορίας και του μεγέθους του ΟΦΗ».

Με τη σειρά του, ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Νίκος Κοροβέσης, ανέφερε πως «τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα. Πάμε να δουλέψουμε σκληρά στο Καρπενήσι. Η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες, ένα δυνατό σύνολο. Πάμε να δεθούμε για να είμαστε πολύ δυνατοί τη νέα χρονιά. Μέρα με τη μέρα διαπιστώνουμε το μέγεθος του ΟΦΗ. Όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα δίνουν τα πάντα για τον ΟΦΗ και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω ότι αυτό θα το ανταποδώσουμε μέσα στο γήπεδο».

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε με τη σειρά του, ότι «είμαι ικανοποιημένος γιατί φεύγουμε ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο της προετομασίας δίχως τραυματισμούς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, όπως επίσης σημαντικό είναι να ολοκληρώσουμε και το δεύτερο στάδιο χωρίς τραυματισμούς, για να βγάλουν όλα τα παιδιά την προετοιμασία.

Είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε ολοκληρώσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το ρόστερ της ομάδας και μας μένει ακόμα μια κίνηση. Θα δούμε αργότερα αν θα κάνουμε πάνω από μια μεταγραφή και πάμε στο Καρπενήσι για δουλειά, να μαζευτούμε πιο κοντά. Κυρίως οι νέοι με τους παλιούς για να δημιουργήσουμε μια οικογένεια».

Για τις μεταγραφές και για την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού, που αναζητάει ενίσχυση ο ΟΦΗ, ο τεχνικός της ομάδας, ανέφερε ότι  «το πιθανότερο είναι να είναι Έλληνας. Τις επόμενες ημέρες αν πάνε όλα καλά θα ανακοινωθεί και από την ομάδα. Ευελπιστώ να έρθει όσο το δυνατόν πιο άμεσα στην προετοιμασία για να ενταχθεί κι εκείνος στην ομάδα».

*Πριν την αναχώρηση της αποστολής, για το Καρπενήσι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας Δημήτρης Αποστολάκης ευχήθηκαν στο τεχνικό επιτελείο και στους παίκτες καλή δουλειά στο Καρπενήσι και επιστροφή χωρίς τραυματισμούς.

*Υπεύθυνος της αποστολής του ΟΦΗ στο Καρπενήσι, είναι ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Κώστας Ζερβάκης.

Πηγή φωτογραφίας: intime, image-services.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σε καλό δρόμο ο ΟΦΗ

Η αποστολή του ΟΦΗ για το Καρπενήσι

Read 2853 times Last modified on Thursday, 19 July 2018 20:55
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Image Gallery

{gallery}9723{/gallery}