Print this page

Ηττήθηκε η Κ19 του ΟΦΗ απο την Παναχαική

20 May 2018 Written by

Την ήττα στο προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν από την Παναχαική στο Γεντί Κουλέ με 2-0, γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα Νέων της Footballleague. Οι αρκετές απουσίες, αλλά και τα προβλήματα τραυματισμών κόστισαν στην ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη, η οποία δεν κατάφερε να συνεχίσει με νίκη το πρωτάθλημα.

«Εχουμε δικαιολογίες για την εμφάνιση, αλλά δεν θα ήθελα να σταθώ σε αυτές. Είχαμε προβλήματα, αλλά δεν πήγαμε τόσο καλά. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο» ανέφερε ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ofi1925.gr. Ο ΟΦΗ συνεχίζει στη δεύτερη θέση και έχει ένα ακόμη παιχνίδι με τον Εργοτέλη για να ολοκληρωθεί η σεζόν.

«Μας είχαν πεί ότι θα γίνουν πλέι-οφ μεταξύ των δυο πρώτων κάθε ομίλου. Τώρα λένε ότι δεν θα γίνουν. Περιμένουμε οριστική ενημέρωση. Αν δεν γίνουν, τότε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ολοκληρώνεται η χρονιά» τονίζει ο προπονητής της Κ19 του ΟΦΗ.

Κ19 ΟΦΗ: Παναγιώτου, Πλουμής (75’ Μαρινάκης), Λαγουδάκης, Ξενοχτιστάκης, Ρουσάκης (60’ Νοικοκυράκης), Περδίκης, Λαμπριανίδης (85’ Κουγιουμτζής), Σουρνάκης, Καλαιτζάκης (75’ Σταυρακάκης), Κοκολογιάννης (85’ Ζερβάκης), Κουράκης.

Πηγή:ofi1925.gr

Read 847 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george