karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Πετράκης: "Αν είχε κάνει το 0-2 ο ΟΦΗ, όλα θα είχαν τελειώσει"

21 Apr 2018 Written by

"Αν είχε βάλει το δεύτερο γκολ ο ΟΦΗ στις ευκαιρίες που είχε, δεν θα είχαμε ελπίδες" ανάφερε ο προπονητής του ΑΟΧανιά/Κισσαμικού, Γιώργος Πετράκης, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ στα Περβόλια (1-1).

Η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας των Χανίων Γιώργου Πετράκη ήταν η εξής:«Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο νομίζω ότι ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Ήταν ένα ματς, που η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και σίγουρα αυτό είναι ευχάριστο να το βλέπουμε και σε επίπεδο Football League. Για το παιχνίδι, ξεκινήσαμε αρκετά καλά και κάναμε μία σίγουρα καλή ευκαιρία και κάποιες προϋποθέσεις, καταφέραμε και περιορίσαμε τον ΟΦΗ και φαινόταν ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και από την απέναντι πλευρά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα.

Ο ΟΦΗ με την πολύ καλή ποιότητά του και την ταχύτητα στο ανοιχτό γήπεδο φάνηκε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει επικίνδυνος, όπως και μας έκανε κάποιες προϋποθέσεις και 1-2 ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο ήταν αρκετά όμορφο από την πλευρά της ομάδας του ΟΦΗ. Από εκεί και μετά ήταν το χρονικό σημείο στο οποίο σταθήκαμε τυχεροί, γιατί έκαναν 1-2 ευκαιρίες που μπορούσε το σκορ να γίνει 0-2 και σίγουρα δεν θα είχαμε ελπίδες, αλλά αυτό που οφείλω να κάνω είναι να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, διότι το πάλεψαν μέχρι το τέλος και καταφέραμε να δικαιωθούμε.

Σαν εικόνα παιχνιδιού αυτό που μας αφήνει στο τέλος είναι ότι ναι μεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και την προσπάθεια απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα, αλλά σίγουρα κι εμείς από τη δική μας πλευρά με βάση τη συνολική μας εικόνα μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον ακόμα πιο αισιόδοξα».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Αν μιλήσω καθαρά βάσει ευκαιριών, θα πω ότι ο ΟΦΗ είχε πιο κλασικές ευκαιρίες από εμάς και σε αριθμό αλλά και όσον αφορά το από πού έγιναν. Από την άλλη πλευρά σαν συνολική εικόνα νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ ισορροπημένο. Κι εμείς καταφέραμε και βγάλαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις χωρίς να καταφέρουμε να κάνουμε κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά ήμασταν λίγο επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια, που θα μπορούσε να μας κάνει πιο επικίνδυνους. Οπότε δεν μπορώ να το “ζυγίσω” ακριβώς να πω ποιο είναι πιο δίκαιο. Νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και πολύ ανοιχτό».

Για το πώς οριοθετούνται οι στόχοι της ομάδας μέχρι το τέλος: «Έχω ερωτηθεί πολλές φορές γι’ αυτό. Εμείς είμαστε μια ομάδα που “χτίστηκε” στην αφετηρία της χωρίς ακριβώς να ξέρουμε πού πατάμε και τι θέλουμε να κάνουμε. Μία ομάδα πολύ νεανική, πολύ καινούρια. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι εμείς μέρα-μέρα κάτι κερδίζουμε, παιχνίδι-παιχνίδι όλο και κάτι βάζουμε. Δεν θέλω να οριοθετήσω να πω “αυτός είναι ο στόχος”, θα ήταν πολύ καλό να μπορούμε να τερματίσουμε μέσα στην πεντάδα. Για όλους μας θα ήταν μία πολύ καλή θέση και απέναντι σε πολύ σπουδαίους αντιπάλους που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σε αυτό».

Ο τερματοφύλακας της ομάδας των Χανίων και εκ των διακριθέντων στο ματς, Γιάννης Παπαδόπουλος, ανέφερε τα εξής: «Το παιχνίδι αρχίζει με το που σφυρίζει ο διαιτητής και τελειώνει πάλι με το που σφυρίξει ο διαιτητής… Το μόνο που με δυσαρεστεί είναι αυτή η εικόνα στο τέλος. Δεν θα έπρεπε να γίνεται σε κανένα γήπεδο, είτε είναι Α’ Εθνική, είτε Β’, είτε είναι Γ’. Όσο για τον ΟΦΗ εύχομαι να βρει τον δρόμο του, είναι μια μεγάλη ομάδα, εύχομαι να πάρει στο τέλος αυτό που του αξίζει. Εμείς παιχνίδι με παιχνίδι στοχεύουμε όλο και πιο ψηλά, βλέπουμε ότι μπορούμε και αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για την καλή του εμφάνιση και τις αποκρούσεις του: «Οι τερματοφύλακες είναι για να βγάζουν τα σουτ που πάνε στην εστία και οι επιθετικοί για να τα βάζουν. Όσο σημαντικός ήμουν εγώ για την ομάδα μου ήταν και ο επιθετικός, ο Ξύδας, ο οποίος έβαλε το γκολ στο 93′ και μας έδωσε μεγάλη χαρά. Όση χαρά έδινα εγώ μέσα στο παιχνίδι από τις αποκρούσεις μου, τόση χαρά μας έδωσε και ο Ξύδας που έβαλε το γκολ».

Για το ότι αν δεν έκανε αυτή την εμφάνιση ο ίδιος το γκολ του Ξύδα δεν θα είχε νόημα: «Αυτή είναι η θέση μου, αυτή είναι η δουλειά μου μέσα στο γήπεδο. Αυτό έχω τεθεί να κάνω, αυτό έχω επιλέξει να κάνω, από εκεί και πέρα εσείς είστε απ’ έξω να κρίνετε».

Read 640 times Last modified on Sunday, 22 April 2018 01:35
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi