karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Κρατάει το μηδέν στην άμυνα του ΟΦΗ σε 8 σερί παιχνίδια!

16 Mar 2018 Written by

Δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία 8 παιχνίδια του ΟΦΗ (μαζί με το παιχνίδι με τον Αχαρναικό), στο οποίο η κρητική ομάδα μετράει ισάριθμες νίκες. Ο γκολκήπερ του ΟΦΗ Γιώργος Στρέζος μίλησε στον Athleticradio 104.2 για αυτή του την επίδοση την οποία χαρακτηρίζει «ομαδικό και όχι ατομικό επίτευγμα», μιλάει για την «καλή ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει οι παίκτες του ΟΦΗ με τα τελευταία αποτελέσματα», αναφέρεται στην μάχη της ανόδου και τον κρίσιμο μήνα που έχει μπροστά του ο ΟΦΗ, αλλά και την επιθυμία του να παίξει με την κρητική ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά οι αναφορές του Γιώργου Στρέζου στον Athletic Radio 104,2:

Για το ότι δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια (οκτώ με το παιχνίδι με τον Αχαρναικό):

 «Είναι σημαντικό το επίτευγμα αλλά όχι τόσο ατομικό, όσο ομαδικό γιατί η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα, δεν δέχεται εύκολα γκολ και δείχνει πόσο δουλεμένη είναι».

Για το ότι βγαίνει στο γήπεδο η καλή ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση των παικτών: 

«Ο συνδυασμός αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Οι συνεχόμενες νίκες σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και η καλή ψυχολογία σου βγαίνει πιο εύκολα μέσα στο γήπεδο».

Για το ότι ο ΟΦΗ πατάει γερά στις θέσεις ανόδου: 

«Εκτός από την βαθμολογική μας θέση, σημαντικό ρόλο παίζει και η εικόνα μας μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει μια σειρά αγώνων που παίζουμε καλό ποδόσφαιρο έχοντας πετύχει μεγάλες νίκες. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση που την χρειαζόμαστε για την συνέχεια. Εννοείται ότι η άνοδος είναι στα πόδια μας, εμείς κοιτάζουμε την ομάδα μας, πως θα κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για το αν κρίνεται η άνοδος μέσα στον επόμενο μήνα: 

«Όπως και να τα δούμε τα παιχνίδια που ακολουθούν, αυτά θα κρίνουν την άνοδο σε μεγάλο βαθμό. Όμως δείχνουμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση όπως φαίνεται από τις εμφανίσεις μας και ίσως να είναι θετικό ότι αυτά τα παιχνίδια έρχονται τώρα».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ ανέτρεψε μια μεγάλη βαθμολογική διαφορά μέσα στις τελευταίες 40 ημέρες: 

«Μπορεί να είχαμε μείνει πίσω με πέντε βαθμούς όμως μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει πολύ καλό κλίμα και καταφέραμε να αντιστρέψουμε την διαφορά. Δεν χάσαμε καθόλου χρόνο, μέσα στην ομάδα υπάρχει πίστη και η ήττα μας έδωσε μεγαλύτερη ώθηση προκειμένου να πάρουμε τις νίκες ακόμα πιο πειστικά. Πηγαίνοντας παιχνίδι με παιχνίδι, ανατρέψαμε την διαφορά και πιστεύω πως ήταν θέμα πίστης».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που υπάρχουν στο πρωτάθλημα: 

«Περάσαμε αυτήν την δοκιμασία με λίγους παίκτες και παράλληλα δίνοντας συνεχόμενα παιχνίδια. Πλέον, τα συνεχόμενα ματς είναι κάτι δεν μπορεί να μας στοιχήσει και να μας επηρεάσει ως ποδοσφαιριστές».

Για το γεγονός ότι κανένας στον ΟΦΗ δεν λέει μεγάλα λόγια για την φετινή σεζόν: 

«Δεν υπάρχει λόγος να λέμε μεγάλα λόγια και πολύ περισσότερο όταν παίζεις σε μεγάλη ομάδα, πρέπει να το δείχνεις μέσα στο γήπεδο. Όπως γνωρίζει όλος ο κόσμος, περάσαμε μεγάλες δυσκολίες και δεν είχαμε κανένα περιθώριο παρά να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όλα όσα περάσαμε μας βοήθησαν αρκετά ώστε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να κοιτάζουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι που έρχεται».

Για το ρόλο του Νίκου Παπαδόπουλου: 

«Λίγο – πολύ όλοι γνωρίζουμε πόσα έχει κάνει για αυτήν την ομάδα και το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ΟΦΗ. Βγήκε μπροστά και οι παίκτες που είχαμε απομείνει στην ομάδα, δεθήκαμε ακόμα περισσότερο μεταξύ μας και στην συνέχεια τα παιδιά που ήρθαν μπήκαν αμέσως στο κλίμα της. Η βοήθεια του ήταν καταλυτική για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα».

Για την απόφαση του να  συνεχίσει στον ΟΦΗ ακόμα και όταν υπήρχαν προβλήματα: 

«Για εμένα ήταν πολύ εύκολη απόφαση η παραμονή μου στον ΟΦΗ. Ότι ενδιαφέρον και να υπήρξε, δεν σκέφτηκα να φύγω από την ομάδα. Είμαι 22 χρονών, ήρθα πέρυσι σε μια μεγάλη ομάδα που με αγκάλιασε αμέσως, ο προπονητής με στήριξε και με εμπιστεύτηκε από την πρώτη στιγμή. Κέρδισα τον σεβασμό των συμπαικτών μου και αυτά τα πράγματα είναι σημαντικότερα από πολλά άλλα. Θέλω να δίνω πίσω σε αυτούς τους ανθρώπους, που μου έχουν δώσει πάρα πολλά, ότι μπορώ και τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το δέσιμο του με τον ΟΦΗ: 

«Από μικρή ηλικία ήμουν στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, μετά πήγα στον Ολυμπιακό. Τώρα βρίσκομαι σε μια επίσης μεγάλη ομάδα που μου έχει δώσει πάρα πολλά. Δεν γίνεται να μην δεθείς με αυτήν την ομάδα. Κακά τα ψέματα, έχω πάρει πολλά αυτόν τον 1,5 χρόνο που είμαι στον ΟΦΗ, έχω εισπράξει μεγάλη αγάπη και δεν είναι δυνατόν να μην έχω δεθεί».

Για την επιθυμία του να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στον ΟΦΗ:

«Αυτός είναι ο στόχος μου, από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΟΦΗ. Είναι το μοναδικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου, το πώς θα αγωνιστώ στην Σούπερ Λιγκ με την φανέλα του ΟΦΗ και θα δώσω το 100% για να το πετύχουμε».

Πηγή:ofi1925.gr

Read 1959 times Last modified on Saturday, 17 March 2018 17:25
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi