karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Η άμυνα του ΑΟΧανιά/Κισσαμικού...απουσίαζε και η Παναχαική πήρε τη νίκη!

13 Mar 2018 Written by

Με δυο γκολ απο στατικές φάσεις, όπου η άμυνα απουσίαζε, ο ΑΟΧανιά/Κισσαμικός υποτάχθηκε στην Παναχαική στα Περβόλια με 1-2. Οι Χανιώτες ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι του Ξύδα και έδειχναν ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι απο το παιχνίδι, αλλά προδόθηκαν απο την άμυνα τους.

Η Παναχαική προηγήθηκε με  0-1 στο 23′ με τον Μωραΐτη, η μπάλα καθαρά βγαίνει άουτ και όχι κόρνερ, απο το οποίο προήλθε τυο γκολ των Πατρινών. Ο Ξύδας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ενώ στο 57′ με κεφαλιά του Φωτάκη και πάλι απο κόρνερ έγινε το 1-2.

Να τονιστεί ότι με τη λήξη του ημιχρόνου ο Αργυρόπουλος απώθησε μπροστά στα μάτια του διαιτητή, τον Ξύδα ρίχνοντάς στον έδαφος, για να ακολουθήσει ένταση μεταξύ των παικτών. Πριν αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο ο κ. Μιχαηλίδης δεν απέβαλε τον Αργυρόπουλο, αλλά του έδειξε κίτρινη, όπως και στον Παντελάκη!

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (ΕΠΣ Βοιωτίας)
Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (ΕΠΣ Πειραιά)-Σοφός (ΕΠΣ Βοιωτίας)
4ος διαιτητής: Γκάμαρης (ΕΠΣ Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Σελινιωτάκης (33′), Λαζαρίδης (34′), Βρονταράς (45′), Αργυρόπουλος (45′), Παντελάκης (45′), Φουρλάνος (71′), Φωτάκης (74′), Πολίμος (87′),

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης (84′ Βρεττός), Αρναούτογλου, Γκίνη, Σελινιωτάκης (68′ Αποστολίδης), Λεμονής, Τασιούλης (68′ Χαλκιαδάκης), Ξύδας, Λέο.

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αργυρόπουλος (89′ Μουστακόπουλος), Σωτηράκος, Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος (68′ λ.τρ. Πολίμος), Ντάσιος, Φωτάκης, Φουρλάνος, Στεργίδης (76′ Πολυχρόνης), Ελευθεριάδης, Μωραΐτης.

Οι φάσεις του αγώνα
2′ Μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Από γύρισμα του Λέο ο Λεμονής από κοντά με πλασέ στέλνει την μπάλα άουτ.
5′ Φάουλ του Αργυρόπουλου η μπάλα περνάει απ’ όλους, ο Σωτηράκος προσπάθησε να κάνει την προβολή αλλά δεν μπόρεσε να τη βρει με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός εστίας.
16′ Φάουλ του Τασιούλη, διαμαρτυρίες για κράτημα στον Σελινιωτάκη, που βρέθηκε στο έδαφος.
23′ ΓΚΟΛ: Κόρνερ (αν και η μπάλα βγήκε εκτός τελικής γραμμής καθαρά από τα πόδια του Στεργίδη) του Αργυρόπουλου κεφαλιά του Μωραΐτη και 0-1.
26′ Ατομική ενέργεια του Λέο και σουτ από πλάγια θέση η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία.
41′ Σουτ του Αργυρόπουλου διώχνει δύσκολα ο Λαζαρίδης.
44′ Νέα καλή στιγμή για τον ΑΟΧ-Κισσαμικό. Ατομική προσπάθεια του Λέο και πάσα στον Τασιούλη, το σουτ του οποίου έφυγε λίγο έξω από την εστία.
45+3′ ΓΚΟΛ: Ο Ξύδας εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε από τον Βρονταρά.
47′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή, από γύρισμα του Φωτάκη ο Μωραΐτης εξ επαφής πλάσαρε άουτ.
52′ Σπουδαία ευκαιρία για το 2-1. Φάουλ του Αρναούτογλου ο Ζιούλης προλαβαίνει την έξοδο του Βρονταρά αλλά στην κεφαλιά του η μπάλα περνάει ελάχιστα έξω από την εστία.
52′ Ο Ξύδας πιέζει τον Βρονταρά, που απομακρύνει πάνω στον παίκτη του ΑΟΧ-Κισσαμικού αλλά στη συνέχεια ελέγχει την μπάλα πριν πάρει πορεία προς το τέρμα.
57′ ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή, ξανά από κόρνερ του Αργυρόπουλου και κεφαλιά του Φωτάκη (1-2).
59′ Σέντρα του Ξύδα κεφαλιά του Παντελάκη άουτ.
84′ Μετά από απανωτά λάθη το σουτ του Αργυρόπουλου διώχνει ο Αποστολίδης.
87′ Σουτ του Πολίμου μπλοκάρει εύκολα ο Λαζαρίδης.
88′ Φάουλ του Βρεττού κεφαλιά του Χαλκιαδάκη η μπάλα μακριά από την εστία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας με την Παναχαϊκή στη συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο Περιβολίων.

Η τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας του Κισσαμικού Γιώργου Πετράκη ήταν η εξής: «Κατά τη δική μου άποψη έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, απέναντι σε δύο καλές ομάδες της κατηγορίας. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Παρότι εμείς σαν ομάδα ξεκινήσαμε αρκετά καλά και κάναμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Το σημαντικό είναι ότι δεν επηρέασε την ομάδα μας και τα παιδιά πραγματικά πάλεψαν πάρα πολύ, μέχρι που κερδίσαμε το πέναλτι και ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο από τη στιγμή που δεχόμαστε το γκολ και πάλι από στημένη φάση και παρότι η προσπάθεια των παικτών μου ήταν η μέγιστη δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Αλλά σ’ αυτό σίγουρα έχει να κάνει πάρα πολύ και ο αντίπαλος, ο οποίος πραγματικά έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο μία πολύ καλή οργανωμένη άμυνα στο δικό του μισό και μας έκλεισε τους χώρους και δεν μπορέσαμε να βρούμε τρόπο για να καταφέρουμε να φτάσουμε την μπάλα κοντά στην αντίπαλη εστία.

Δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, σήμερα προσπάθησαν πάρα πολύ και νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και πλέον εμείς κοιτάζουμε τη συνέχεια».

Για το επόμενο παιχνίδι που μετά το άνευ αγώνος “τρίποντο” με τη Βέροια είναι απέναντι στον Άρη: «Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όπως και σήμερα παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα που ήταν 3η στη βαθμολογία. Δεν είδα διαφορές και για μένα το αποτέλεσμα μας αδικεί. Το ίδιο ακριβώς θα κάνουμε και με τον Άρη. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς από τη δική μας πλευρά αυτό που θέλουμε είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν του αφήνει πίκρα το γεγονός ότι σε κανονική ροή η ομάδα του δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, αλλά δέχθηκε γκολ από στατικές φάσεις: «Αυτό που εμάς μας κάνει περήφανους για την προσπάθεια είναι ότι δε δημιουργήθηκαν από τους ποιοτικούς παίκτες της Παναχαϊκής ευκαιρίες σε κανονική ροή και πραγματικά είναι πολύ κρίμα να δεχόμαστε γκολ από στατικές φάσεις. Αυτό το κομμάτι είναι κάτι ξεχωριστό και χρησιμοποιούμε και βάζουμε δουλειά όσο μπορούμε περισσότερο και είναι πολύ στενάχωρο να δεχόμαστε δύο τέτοια γκολ και πιο πολύ στενάχωρο είναι για τους παίκτες που κάνουν μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Θα το αναλύσουμε περισσότερο μήπως και σε αυτό το κομμάτι γίνουμε ακόμα καλύτεροι ώστε να μην πηγαίνει στράφι η όλη μας προσπάθεια».
Ο μέσος της ομάδας μας Δημήτρης Τασιούλης, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος, δήλωσε τα εξής: «Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι με μία πολύ μεγάλη ομάδα. Τους “παίξαμε” στα ίσα και αξίζαμε κάτι παραπάνω. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί. Μέχρι και το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε παίξαμε αρκετά καλά. Στο τέλος του παιχνιδιού δεν ήμασταν και τόσο καλοί. Αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο».
Ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε τα εξής: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία την ΠΑΕ ΑΟΧ-Κισσαμικός. Περνώντας στο παιχνίδι θέλαμε τους τρεις βαθμούς σίγουρα. Ήμασταν πολύ καλά τακτοποιημένοι μέσα στον χώρο, προηγηθήκαμε και κρατούσαμε το σκορ σχετικά εύκολα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, που συνέβη αυτή η φάση. Τώρα το αν είναι πέναλτι ή οφσάιντ είναι ό,τι έδωσε ο διαιτητής, δεν είναι σημαντικό να ασχοληθούμε με αυτό το κομμάτι, γιατί με αυτό το κομμάτι είδαμε και πριν μερικές μέρες τί θέματα δημιουργούνται. Εμάς μας νοιάζει το ποδόσφαιρο και έτσι ήταν 1-1 το ημίχρονο. Βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με σκοπό να κρατήσουμε την ισορροπία μας και να κρατήσουμε πάλι την ομάδα μας καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε πολύ λιγότερα προβλήματα σχεδόν, σε σχέση με τους δύο φορ του αντιπάλου απ’ ό,τι είχαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου και νομίζω ότι δίκαια η ομάδα μας κέρδισε και δίκαια πηγαίνει την Κυριακή να αγωνιστεί με τον Άρη, σε ένα ντέρμπι που η διαφορά είναι μια πολύ και καλή ικανοποιητική διαφορά μεταξύ 1ου και 3ου.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έκαναν μία εξαιρετική προσπάθεια και γιατί από την αρχή του πρωταθλήματος έχουν κρατήσει μια σταθερή πορεία και είναι ψηλά στη βαθμολογία.

Θέλω να συγχαρώ την ομάδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού, που πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι μία πάρα πολύ επικίνδυνη ομάδα. Γι’ αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία η νίκη μας, γιατί πάρα πολλές ομάδες που θα περάσουν από εδώ θα έχουν προβλήματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας και στους παίκτες του ΑΟΧ-Κισσαμικού, αλλά και στον προπονητή, τον κ. Πετράκη, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά.

Εμείς πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε σήμερα, γιατί ήταν επιτακτική ανάγκη και πάμε την Κυριακή για ένα σημαντικό αγώνα που τον περιμένουμε καιρό».
Ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Ηλίας Πολίμος ανέφερε τα εξής: «Από την πλευρά μου θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Κάναμε μία μεγάλη νίκη σήμερα. Είχαμε πει ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή και σταθερή ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας κατά βήμα, από την αρχή του παιχνιδιού και παρά την ισοφάριση του αντιπάλου βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, βάλαμε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και από εκεί και πέρα διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι στα εναπομείναντα λεπτά. Μας περιμένει ένα παιχνίδι την Κυριακή, έχουμε πολλές μέρες να προετοιμαστούμε και εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα του ΑΟΧ-Κισσαμικού για τη συνέχεια».

Read 1069 times Last modified on Tuesday, 13 March 2018 21:22
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi