Print this page

"Kαθάρισαν" και τον Παναιγιάλειο οι μικροί του ΟΦΗ!

24 Feb 2018 Written by

Με γκολ του Σταυρακάκη στο 10’ η Κ19 του ΟΦΗ κέρδισε και τον Παναιγιάλειο με 1-0 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος Νέων της Footballleague.

Η ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη είχε δοκάρι σε φάουλ του Πλευράκη στο 16’, μια σημαντική ευκαιρία με τον Σταυρακάκη σε τετ-α-τετ στο 28’ και άλλες δυο σπουδαίες ευκαιρίες να τελειώσει πιο εύκολα το παιχνίδι με τον Κουράκη στο δεύτερο ημίχρονο (62’ και 85’), αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ευτυχώς για τον ΟΦΗ, δεν το πλήρωσε καθώς στις  καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί μια σημαντική ευκαιρία, με τον Βλάχο, ο οποίος πλασάρε άουτ από καλή θέση.

Και αυτό το παιχνίδι της Κ19 του ΟΦΗ παρακολούθησε ο Νίκος Παπαδόπουλος, αλλά και αρκετοί παίκτες της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανδαλενάκης από το Ηράκλειο.

Κ19 ΟΦΗ: Νεοκοσμίδης, Πλευράκης (82’ Ρουσάκης), Κορνάρος, Πλουμής,Λαγουδάκης, Κοντογιάννης, Σταυρακάκης (61’ Καλαιτζάκης),Κοκολογιάννης, Σουρνάκης (68’ Λαμπριανίδης), Κουράκης, Νοικοκυράκης.

Κ19 Παναιγιάλειος: Καρακίτσος, Αλντίνι,Καφετζής, Κοέα, Σακελλαρόπουλος, Ζησιμόπουλος, Σπυρόπουλος (72’ Βλάχος), Κουτρόπουλος (66’ Αγγελόπουλος), Ροδόπουλος (56’ Χύσα), Τζιτζιφάκος, Δημητρέλης (81’ Σύψας).

Η φωτογραφία της Κ19 του ΟΦΗ, είναι απο την αναμέτρηση του Σαββάτου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Πηγή:ofi1925.gr

Read 1085 times Last modified on Saturday, 24 February 2018 20:15
Rate this item
(0 votes)

Latest from george