karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Ολοι κοντά στον ΟΦΗ για την άνοδο-Κανείς δεν περισσεύει!

23 Feb 2018 Written by

Η άνοδος του ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, είναι υπόθεση όλου του Ηρακλείου και της Κρήτης και κανείς δεν περισσεύει σε αυτήν. Το μήνυμα αυτό έστειλαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ στην συνέντευξη τύπου που έδωσαν στην αίθουσα τύπου του Γεντί Κουλέ.

Σε αυτήν, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Γιώργος Αλετράς, αλλά και δυο πρώην πρόεδροι της ομάδας, ο Κώστας Καζανάκης και ο Φανούρης Βατσινάς (μαζί με τον πρώην πρόεδρο Γιάννη Πολεμαρχάκη συμπληρώνουν την τριμελή επιτροπή που είναι κοντά στην Διοικούσα), απηύθυναν έκκληση σε φιλάθλους και επιχειρηματίες της πόλης, να έρθουν ακόμα πιο κοντά στον ΟΦΗ και να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει αυτήν την εποχή.

"Οι μέτοχοι της ομάδας βάζουν συνεχώς χρήματα και τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό που έχουν κάνει στον ΟΦΗ τρία χρόνια τώρα, αλλά θα πρέπει και η πόλη να βοηθήσει περισσότερο την προσπάθεια του ΟΦΗ" ανεφεραν με ένα στόμα οι άνθρωποι της ομάδας, που ζήτησαν απο τους Ηρακλειώτες να γεμίζουν το γήπεδο του ΟΦΗ κάθε Κυριακή, να σπεύσουν να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας του δευτέρου γύρου που έχουν κυκλοφορήσει και άλλοι επιχειρηματίες της πόλης να έρθουν κοντά στον ΟΦΗ ώστε να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο η μετοχική σύνθεση.

Οι ομιλιτές, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ακόμη, για την προσπάθεια της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών και την υπομονλη που έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα για την προσπάθεια της ομάδας.

Ακόμη, για το θέμα της αδειοδότησης, ανέφεραν ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Ο φάκελος του ΟΦΗ είναι σχεδόν έτοιμος στο θέμα της επιτήρησης που ληγει στο τέλος του μήνα.

Αναλυτικά οι αναφορές που έγιναν στην συνέντευξη τύπου:

O Φανούρης Βατσινάς ανέφερε ότι "θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, που είστε εδώ. Είχαμε κάποια χρόνια να βρεθούμε. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τη Διοικούσα Επιτροπή που είναι κοντά στην ομάδα.

Βοηθάει όλη αυτήν την προσπάθεια που γίνεται, μαζί με την τριμελή επιτροπή που έχουμε ορίσει. Στηρίζουμε όλοι αυτήν την προσπάθεια και ξέρετε όλοι ότι αυτή η προσπάθεια θα πάει μέχρι τέλος. Όπως είναι σήμερα η Διοικούσα θα συνεχίσει και θα πάει μέχρι τέλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μετόχους και όχι τους αμέτοχους, για μένα είναι μέτοχοι και όλοι οι άνθρωποι που έχουν βάλει έστω και ένα ευρώ στην ομάδα, προσωπικά τους ευχαριστώ και τους σέβομαι".

Ο Κώστας Καζανάκης, με τη σειρά τρου υπογράμμισε ότι "πάνε πολλά χρόνια από τότε που βρεθήκαμε τελευταία φορά μαζί.

Ηταν το 2002 αν θυμάμαι καλά. Η αγάπη όμως για το σωματείο, παρέμεινε και θα υπάρχει γιατί το αγαπήσαμε και το αγαπούμε.

Η συνεισφορά μας στη Διοικούσα Επιτροπή που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Χωρίς αυτά τα παιδιά, θα ήταν δύσκολη η πορεία του ΟΦΗ, όπως εξελίσσεται μέχρι σήμερα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτούς τους ανθρώπους.

Να είναι σίγουροι ότι οι κόποι τους, με εμάς τα τρία πρόσωπα που έχουμε αναλάβει να τους βοηθήσουμε, θα ανταμειφθούν.

Με αυτή την ομάδα γεννηθήκαμε, με αυτήν  μεγαλώσαμε και με αυτήν θα φύγουμε, αφήνοντας πίσω μας ότι καλύτερο μπορούμε.

Πιστεύω ότι και για εσάς τους δημοσιογράφους, ο ΟΦΗ, είναι ένα κομμάτι ζωής η παρουσία σας στον ΟΦΗ και το λειτούργημα που κάνετε.

Η ομάδα αυτή δεν πρέπει να στέκεται μόνο στα πρόσωπα που συνεχώς την βοηθούν και αν δεν βρισκόταν πριν από τρία χρόνια να την αναλάβουν, η ομάδα ίσως σήμερα να μην υπήρχε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι αγόγγυστα, βοηθάνε την ομάδα, για να επιτελέσει το έργο που πρέπει να επιτελέσει.

Ο ΟΦΗ δεν ανήκει ούτε στον Καζανάκη, ούτε στον Βατσινά, ούτε σε κανένα.

Ο ΟΦΗ ανήκει σε όλους μας και είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μας.

Με τη βοήθεια όλων θα φτάσει εκεί που πρέπει να φτάσει.

Θα γίνουν πολλά πράγματα και πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα.

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων. Ακόμα είναι μόνο η αρχή.

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Εχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας και θα έρθουν και δυσκολότερες ημέρες.

Ολοι μαζί ενωμένοι πρέπει να βαδίσουμε για την επιτυχία του ΟΦΗ.

Θα είναι ιστορική στιγμή η φετινή χρονιά, αν καταφέρουμε όλοι μαζί να φτάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να φτάσει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που πριν από τρία χρόνια ανέλαβαν την ομάδα, σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή.

Δεν μπορώ να ξεχάσω και τα παιδιά που μήνα Δεκέμβριο και Ιανουάριο, παλέψανε απλήρωτοι για να τη φέρουν την ομάδα εκεί που είναι σήμερα.

Η αγωνιστικότητα αυτή της ομάδας, του προπονητή, των παιδιών και όλου του τιμ που είναι σήμερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, έδωσε σε όλους μας το δικαίωμα να μιλάμε για μια αυριανή αισιοδοξία.

Πρέπει όλοι μαζί να δουλέψουμε για την επιτυχία. Δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια που κάνουμε.

Προσωπικά θα δώσω ότι μπορώ για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλουν δουλειά.

Πιστεύω όμως ότι τα παιδιά που είναι σήμερα στην ομάδα θα αντέξουν, γιατί το φόρτωμα όσο περνάνε οι μέρες θα είναι μεγαλύτερο.

Ζούμε σε μια πολύ δύσκολη εποχή οικονομικά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως ήταν στην δεκαετία του ’70 και του ’80.

Χρειάζεται προσοχή και επαγρύπνηση. Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα.

Εχει πολύ δουλειά μπροστά η ομάδα.

Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι η προσπάθεια που γίνεται είναι πολύ μεγάλη.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται βοήθεια και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας.

Αν όλοι βοηθήσουμε τώρα, πιστεύω ότι αύριο θα γελάσουμε.

Μαζί με τα παιδιά της Διοικούσας και οι τρείς που είμαστε μαζί τους, θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχει η ομάδα".

Ο Γιώργος Αλετράς υπογράμμισε πως "ο σκοπός της σημερινής συνάντησης, για μένα και για τα υπόλοιπα παιδιά της Διοικούσας Επιτροπής δεν είναι για να ευλογήσουμε τα γένια μας.

Ο σκοπός είναι να βγεί ένα αποτέλεσμα και να βοηθηθεί λίγο περισσότερο η ομάδα, γιατί το χρειάζεται.

Οι άνθρωπου που στηρίζουν την ομάδα εδώ και τρία χρόνια, εξακολουθούν να το κάνουν.

Η ομάδα αυτή των ανθρώπων θα πρέπει να διευρυνθεί ακόμα περισσότερο.

Καλό είναι όλοι μας σαν Ηρακλειώτες και Κρητικοί, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να δούμε αν ο καθ’ ένας μας έχει βάλει το λιθαράκι του για αυτήν την ομάδα και αν την έχει βοηθήσει όσο μπορεί.

Οποια βοήθεια και αν είναι αυτή. Οικονομική ή ηθική.

Είναι κρίμα κάποιοι άνθρωποι που έχουν βγεί μπροστά, να μην ακούν ευχαριστώ.

Χωρίς αυτούς εμείς δεν θα είχαμε αντικείμενο.΄

Η κριτική είναι εύκολη, αλλά θα πρέπει και εμείς σαν πόλη να δώσουμε περισσότερα στην ομάδα,  με την οποία μεγαλώσαμε και μας έχει δώσει χαρές που θα θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή.

Να πω ότι στο γήπεδο υπάρχουν 95 πινακίδες και περίπου οι μισές, δεν έχουν  εξοφληθεί.

Αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

Αν είναι δυνατόν σε αυτήν την πόλη, το γήπεδο του ΟΦΗ που το ζηλεύουν όλες οι ομάδες στην Ελλάδα, να μην είναι γεμάτο με διαφημιστικές πινακίδες.

Είναι και αυτό ένα παράπονο των μετόχων, ότι η ομάδα δεν έχει τη βοήθεια που πρέπει από την πόλη.

Για αυτό και εμείς ζητάμε συνεχώς από τους μετόχους.

Η δουλειά μας είναι να πείσουμε τους Ηρακλειώτες, να έρθουν στο γήπεδο, να στηρίζουν με το εισιτήριο και το διαρκείας τους, την ομάδα. Παίρνουμε ευχαρίστηση από αυτήν την ομάδα και πρέπει και εμείς να δώσουμε σε αυτήν. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Ενάμιση μήνα έχουμε χάσει τον ύπνο μας. Η ομάδα θέλει ανθρώπους να ασχολούνται καθημερινά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και τους παίκτες για την υπομονή που έχουν κάνει. Αυτοί έκαναν την αρχή για αυτήν την προσπάθεια που γίνεται και εμείς τους ακολουθούμε. Το θέμα είναι να ακολουθήσουν και άλλοι που είναι πολλοί και δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη».

Σε ερωτήσεις που έγιναν οι κ.κ. Καζανάκης, Βατσινάς, Αλετράς απάντησαν ως εξής:

Για το αν θα συνεχίσει η Διοικούσα Επιτροπή:

Γ. Αλετράς: «Θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα και το συμφέρον της, χωρίς να διακινδυνεύσει κανείς την οικογένεια του, το σπίτι του, τη δουλειά του. Θα αποφασιστεί προσεχώς. Τρέχουμε την αδειοδότηση αυτή τη στιγμή και άλλα σοβαρά θέματα. Θα παρθεί συλλογικά αυτή η απόφαση. Θα γίνει το καλύτερο για την ομάδα».

Φ. Βατσινάς: «Η Διοικούσα Επιτροπή μπήκε στην ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή. Μαζί με την τριμελής επιτροπή το έργο της είναι τέλειο. Να μπεί δηλαδή κάποιος που δεν θα έλυνε τα προβλήματα της ομάδας; Η τριμελής επιτροπή θα φιλτράρει κάποια θέματα για το αν υπάρχει επενδυτής, αν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να τρέξει την ομάδα. Αν υπάρχει τέτοια λύση, θα φωνάξουμε τους μετόχους και εκεί θα παρθεί η απόφαση.

Βρέθηκα στην ομάδα, γιατί με κάλεσαν οι μέτοχοι και να μπώ μπροστά σαν πρόεδρος.

Δεν το ζήτησα εγώ αυτό. Βρίσκομαι εδώ από την αγάπη μου για την ομάδα. Δέχθηκα να βοηθήσω και αποδέχθηκα την πρόταση για Διοίκηση Πρωτοδικείου.

Ετσι έπρεπε να γίνει. Κάναμε την τριμελής επιτροπή που είμαι εγώ, ο κ. Καζανάκης και ο κ. Πολεμαρχάκης, για να στηρίξουμε τη Διοικούσα Επιτροπή.

Για μένα η συνταγή είναι καλή. Το θέμα είναι να δούμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι».

Γ. Αλετράς: «Οι θέσεις είναι τυπικές. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, μαζί με τον κ. Πολεμαρχάκη είναι τεράστιο επίτευγμα. Ας αφήσουμε την κριτική και να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα. Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να πάρει διαρκείας, να βοηθήσει την ομάδα.

Υπάρχει και το εισιτήριο διαρκείας του δευτέρου γύρου, να το στηρίξουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν έχει σημασία, ποιος είναι πρόεδρος. Στην ομάδα υπάρχει αγάπη.

Λείπουν τα πολλά χρήματα, αλλά προσπαθούμε να βελτιώνουμε κάποια πράγματα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Υπάρχει ανθρώπινη συμπεριφορά και οικογενειακό κλίμα.

Η ομάδα έφτασε στα μισά του γκρεμού, όχι στο χείλος, πριν από ενάμιση μήνα. Επεφτε στον γκρεμό. Και κάναμε μια προσπάθεια να τη σηκώσουμε. Ακόμα δεν τα καταφέραμε. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να τη βγάλουμε από τον κίνδυνο.

Ολο το Ηράκλειο, πρέπει να βοηθήσει για να τα καταφέρουμε».

Φ. Βατσινάς:  “Απλά είναι τα πράγματα. Η ομάδα έχει κάνει μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 1.2 εκ. ευρώ. Οποιος θέλει να πάει σε Γενική Συνέλευση, μπορεί να βάλει τα χρήματα στην τράπεζα και παίρνει την ομάδα. Οποιος βάλει τα χρήματα αυτά την επόμενη μέρα είναι το αφεντικό της ομάδας. Μακάρι να βρεθούν άνθρωποι να βάλουν χρήματα και να ελαφρύνουν τους μετόχους. Βλέπω όμως ότι οι ίδιοι μέτοχο βάζουν συνεχώς χρήματα για να στηρίζουν την ομάδα. Δεν είναι τυχαία η πορεία της ομάδας, από τον Ιανουάριο, μέχρι σήμερα. Εχουν γίνει πολλά πράγματα. Είμαστε και στην αδειοδότηση, σε πολύ καλό σημείο».

Κ. Καζανάκης: «Η υπάρχουσα Διοίκηση, ακόμα και αν είναι Πρωτοδικείου με τους ανθρώπους που είναι πίσω της, να είστε σίγουροι, ότι θα συνεχιστεί.

Αναλάβαμε ένα έργο και πρέπει να το τελειώσουμε. Δεν υπάρχει κανείς μπροστά. Ούτε ο Βατσινάς, ούτε ο Καζανάκης. Πάνω από όλους μας είναι ο ΟΦΗ. Είμαστε απρόσωποι. Ο ΟΦΗ είναι μπροστά. Αυτόν υπηρετούμε για να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, με όποιο κόστος. Η ομάδα προφυλάσσεται με τον καλύτερο τρόπο για να φτάσει εκεί που πρέπει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους, που έχουν οδηγήσει μέχρι σήμερα την ομάδα».

-Με την αδειοδότηση τι γίνεται;

Γ. Αλετράς : «Η διαδικασία της επιτήρησης, είναι μέχρι το τέλος του μήνα και είμαστε έτοιμοι κατά 95%. Αν φτάσουμε στο 100%, θα είμαστε έτοιμοι και στο φάκελο της αδειοδότησης, κατά ένα ποσοστό 80%.».

-Οι μέτοχοι έχουν αντιληφθεί τι έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές;

Γ. Αλετράς: «Φυσικά και με το παραπάνω. Απλά οι οικονομικές υποχρεώσεις του διμήνου (Ιανουάριος-Φεβρουάριος) είναι μεγάλες. Εχουν ήδη μπεί αρκετά χρήματα. Πολλά χρήματα. Χρειαζόμαστε περισσότερα. Για αυτό δίνουμε το μήνυμα. Δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τους μετόχους. Πληρώνουν για να παίρνουμε ικανοποίηση από τον ΟΦΗ. Πρέπει όλη η πόλη να δραστηριοποιηθεί και να συσπειρωθεί. Μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα».

-Η παρουσία των Καζανάκη, Πολεμαρχάκη, Βατσινά, πόσο έχει βοηθήσει τη Διοικούσα;

Γ. Αλετράς: «Δεν μπορεί σε μια τόσο κρίσιμη φάση, για την ομάδα, η Επιτροπή να λειτουργήσει χωρίς βοήθεια. Χωρίς εμπειρία. Ο συνδιασμός αυτός φέρνει αποτέλεσμα, μέχρι σήμερα”.

-To ποδοσφαιρικό τμήμα πως εισπράττει την προσπάθεια σας;

Γ. Αλετράς: «Είναι ο λόγος που η ομάδα βρίσκεται στο επίπεδο που όλοι βλέπουμε. Τα παιδιά έχουν κάνει υπομονή στο οικονομικό. Αντιλαμβάνονται τις υποχρεώσεις που έχουμε».

-Οι μέτοχοι είναι κοντά στην ομάδα;

Φ. Βατσινάς: «Οι άνθρωποι αυτοί δίνουν τα χρήματα τους, χωρίς να ξέρουν πολλά από ποδόσφαιρο, για να μένει ζωντανή η ιδέα του ΟΦΗ. Αυτήν την ιδέα την πληρώνουν αυτοί οι μέτοχοι. Δίνουν χρήματα και η ομάδα συνεχίζει. Η προσπάθεια γίνεται. Το θέμα είναι να βρεθούν και άλλοι. Οι μέτοχοι έχουν δώσει πάρα πολλά χρήματα. Δεν μπορείς αυτούς τους ανθρώπους να τους βρίζεις. Πρέπει να τους ευχαριστείς. Βοηθάνε την ομάδα του Ηρακλείου. Πρέπει να τους αγκαλιάσουμε και όχι να τους διώξουμε. Να έχουμε μια μεγάλη αγκαλιά και κοντά τους να έρθουν και άλλοι. Δεν μπορεί κανένας κακόβουλος, να τους λέει αμέτοχους. Βάζουν τα χρήματα τους χωρίς να επιδιώκουν κανένα όφελος. Εχω μιλήσει με όλους. Οποιος θέλει να γίνει αφεντικό στον ΟΦΗ, πρέπει να βάλει χρήματα. Όπως είχα πεί και στο παρελθόν, όποιου βροντάει η τσέπη του να το δείξει. Αν θέλεις μια ομάδα, υπάρχει η αύξηση και όποιος μπορεί, παίρνει την πλειοψηφία. Οι άνθρωποι που βάζουν σήμερα τα χρήματα τους, είναι άνθρωποι επώνυμοι, που μένουν στις γειτονιές μας, στις γειτονιές σας».

Για το θέμα της προστασίας της ομάδας:

Κ. Καζανάκης: «Κανείς δεν μπορεί να πειράξει τον ΟΦΗ. Εμείς δίνουμε τον αγώνα μας τίμια και καθαρά και έτσι θα συνεχίσουμε. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, για την ομάδα. Με αγνές και καθαρές προθέσεις. Με τις ομάδες, δεν έχουμε τίποτα. Είμαστε αντίπαλοι 90 λεπτά. Ολοι προσπαθούμε για το καλύτερο, της ομάδας μας. Η προσπάθειας μας είναι τίμια και καθαρή».

Πηγή:ofi1925.gr

Read 1620 times Last modified on Sunday, 25 February 2018 18:13
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi