kortsidakis500x176fimi

ASFALEISKRITI500X176

ALMYRA2018

fastfitness 500X176 01

logo rossetti 300dpi

dandaliskentriko-banner-500x176

autotrack 500X176 2

PASTARELLA 500x176

balnea111

stella

vavoulas336x280 build

kortsidakis 500x176 arxontiko

KABAKAS-mvpnnnn

skai-korts500x176

Αλλαγή σκυτάλης, μετά απο 13 χρόνια, με ...αιχμές!

15 Feb 2018 Written by

Αλλαγή σκυτάλης στον σύνδεσμο διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου μετά απο 13 χρόνια.

Ο Κώστας Κουναλάκης, παρέδωσε τη σκυτάλη, στον Βασίλη Κοκκινάκη.

Στην δήλωση παραίτησης του, ο Κώστας Κουναλάκης αφήνει αιχμές, για το κλίμα με την ΕΠΣΗ και κάνει λόγο "προσωπικές κόντρες ατόμων που προσπαθούν να επιβάλουν την ατομική τους ατζέντα και οδηγούν την ΕΠΣΗ σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις". Η επιστολή του καταλήγει με την φράση "να βάλουν νερό στο κρασί τους όλοι oι εμπλεκόμενοι με αυτό που λέγεται τοπικό ποδόσφαιρο γιατί σε αντίθετη περίπτωση μας περιμένουν δύσκολες μέρες».
Η δήλωσή-παραίτησης του Κώστα Κουναλάκη είναι η παρακάτω:

«Πριν 13 χρόνια είχα την τιμή να αναλάβω τις τύχες του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου. Παρέλαβα μία αίθουσα χωρίς καμία υλικοτεχνική υποδομή ενώ τώρα είναι μια αίθουσα ανακαινισμένη, πλήρως κλιματιζόμενη με προτζέκτορα, διαδραστικό πίνακα, 50αρα τηλεόραση-μόνιτορ, υπολογιστή σταθερό και φορητό. Σε ανθρώπινο δυναμικό υπήρχε έλλειψη διαιτητών που ανάγκαζε την ΕΠΣΗ να γίνονται τα πρωταθλήματα εκ περιτροπής έχοντας κάθε Κυριακή ένας όμιλος ρεπό, ενώ σε αρκετούς αγώνες αγωνιζόταν ως βοηθοί φίλαθλοι. Σήμερα αυτά τα προβλήματα δεν υπάρχουν. Σε κοινωνικό επίπεδο είχαμε την πρωτοβουλία να συνεργαστούμε με το Όραμα Ελπίδα και να ξεκινήσουμε εμείς στην Κρήτη την καμπάνια για εξεύρεση δοτών μυελού των οστών. Μια πρωτοβουλία που έχει σώσει μέχρι τώρα 4 συνανθρώπους μας. Για όλα τα παραπάνω η ΕΠΣΗ μας απέδιδε πάντα τα εύσημα και αναγνώριζε το έργο μας. Δυστυχώς το καλό αυτό κλίμα τους τελευταίους μήνες έχει χαλάσει λόγω της προσωπικής κόντρας ατόμων που προσπαθούν να επιβάλουν την ατομική τους ατζέντα και οδηγούν την ΕΠΣΗ σε βιαστικές και λάθος αποφάσεις. Τα όσα συμβαίνουν τελευταία στον χώρο του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο και τα οποία επιμελώς κρατούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας θα έχουν σαν αποτέλεσμα να γυρίσει η διαιτησία και το τοπικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου για την μέχρι τώρα πορεία μου παραιτούμαι από την θέση του προέδρου και από μέλος του ΔΣ του ΣΔΠΗ ελπίζοντας να βάλουν νερό στο κρασί τους όλοι oι εμπλεκόμενοι με αυτό που λέγεται τοπικό ποδόσφαιρο γιατί σε αντίθετη περίπτωση μας περιμένουν δύσκολες μέρες».

Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών

Έτσι η διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών συγκροτείται πλέον ως εξής:

Πρόεδρος: Κοκκινάκης Βασίλης

Γραμματέας: Μαστορίδης Τάσος

Ταμίας: Φερετζάκης Νίκος

Αντιπρόεδρος: Ιωαννίδης Γιώργος

Έφορος : Μαυραντωνάκης Γιάννης

Β Γραμματέας: Τουρλουκάκη Χρυσούλα

Μέλος: Λεονταράκης Χάρης

Δήλωση του Βασίλη Κοκκινάκη

Με δήλωση του ο νέος πρόεδρος του ΣΔΠΗ Βασίλης Κοκκινάκης, τονίζει ότι:

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο οι συνάδελφοι διαιτητές μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν πρόεδρο του συνδέσμου και να διαδεχτώ τον Κώστα Κουναλάκη που βρισκόταν στην θέση αυτή από το 2005.

Πρώτο μου μέλημα είναι η αποκατάσταση των σχέσεων με την ΕΠΣΗ που έχουν διαταραχθεί εδώ και λίγους μήνες. Με τον πρόεδρο της ένωσης κ. Τζώρτζογλου και τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Κουτεντάκη ήδη έγιναν κάποιες συζητήσεις και αναμένεται μια συνάντηση για να λυθούν οι όποιες διαφορές και να συνεχιστεί η ομαλή πορεία των 13 τελευταίων χρόνων.

Θα έχουμε στενή συνεργασία με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και το μέλος της Κουκουλάκη Μιχάλη που προέρχεται από τον σύνδεσμο μας ώστε να βοηθήσουμε τους διαιτητές μας με αυστηρό κριτήριο πάντα την αξιοκρατία και το ήθος. Στόχος μας επίσης είναι το άνοιγμα προς τους παράγοντες ποδοσφαίρου με διάφορες δράσεις ώστε να κατανοήσουν καλύτερα τον δύσκολο ρόλο του διαιτητή. Σε αυτό τον αγώνα μας δεν περισσεύει κανείς. Θα αγκαλιάσουμε όλους τους διαιτητές αλλά θα είμαστε αμείλικτοι σε όποιον προσπαθήσει να υπονομεύσει η να σαμποτάρει την προσπάθεια μας προσβλέποντας σε ίδιο όφελος. Θα ήταν παράληψη μου αν δεν έκανα ιδιαίτερη αναφορά στο στενότερο συνεργάτη (συνάδελφο ) Κουναλάκη Κώστα που για 32 χρόνια είναι στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα δίπλα μου .

Τέλος ευχαριστώ όλους που με διάφορους τρόπους μου ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο μου.

Κοκκινάκης Βασίλης

Πρόεδρος ΣΔΠΗ

Στην φωτογραφία ο Κώστας Κουναλάκης αριστερά με τον Βασίλη Κοκκινάκη, το νέο πρόεδρο του ΣΔΠΗ.

Read 406 times
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

Stoiximatistirio