Print this page

Χαμόγελα απο τον Παπαδόπουλο για τη νέα νίκη του ΟΦΗ!

11 Feb 2018 Written by

Χαμόγελα και συγχαρητήρια, μοίραζε μετά το 3-0 επί της Βέροιας ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος. Ο ΟΦΗ κερδίζει, ανεβαίνει στην βαθμολογία και ο τεχνικός του ΟΦΗ έδειξε ιδιαίτερα ευδιάθετος στην συνέντευξη τύπου, μετά το παιχνίδι. "Να συνεχίσει αυτή η θετική αύρα που υπάρχει στην ομάδα" ανέφερε. "Μπράβο στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο" ήταν τα λόγια του προπονητή του ΟΦΗ.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βέροια (3-0) στο Γεντί Κουλέ, τα παρακάτω στη συνέντευξη τύπου:

“Όπως είδατε όλοι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παρ’ ότι πιστεύανε κάποιοι ότι θα ήταν εύκολο. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι. Είχαμε πάθος, ένταση, είχαμε δυο δοκάρια.

Είχαμε ευκαιρίες. Παρ’ ότι κάποιες φορές είχαμε πρόβλημα στο κέντρο, επειδή επιλέξαμε να παίξουμε με αυτό το σχηματισμό, νομίζω ότι πήγε καλά το πρώτο ημίχρονο και πήγαμε στα αποδυτήρια με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε με ένα πρόβλημα του Κουτσιανικούλη, ο οποίος έπρεπε να βγεί και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Χάσαμε λίγο το ρυθμό μας. Βάλαμε όμως το τρίτο γκολ και εκεί τελειώσανε όλα.

Κατά διαστήματα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί με τις στατικές φάσεις του αντιπάλου και θα έπρεπε να έχουμε καλύτερο ρυθμό και να βάλουμε περισσότερα γκολ.

Παρ΄όλα αυτά πρέπει να πω μπράβο στους παίκτες, για την διάθεση, για το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε. Για μας και αυτό το ματς τελείωσε και πάμε στο επόμενο που είναι επίσης σημαντικό. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον κόσμο, τους ευχαριστούμε. Θα επαναλάβω για μια ακόμη φορά, ότι υπάρχει θετική αύρα προς την ομάδα. Και αυτό πρέπει να μείνει. Ετσι πρέπει να προχωρήσουμε. Συγχαρητήρια σε όλους”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Καθάρισε και πάλι η επιθετική τριπλέτα του ΟΦΗ! (VIDEO)

Φασούλι, το φασούλι γεμίζει το σακούλι για τον ΟΦΗ 

Read 1484 times Last modified on Tuesday, 13 February 2018 11:24
Rate this item
(0 votes)

Latest from george