karatzis ofi 500x167

lokal-500-176-2019

kortsidakis 500x176 arxontiko

metropole500x167

KABAKAS-mvpnnnn

assariotakis500x176

benneto ofi 414x140

georgia500X176

skai-korts500x176

dandaliskentriko-banner-500x167

ALMYRA2018

stella

500x167 garden

ASFALEISKRITI500X176

manolios4800x167

sevensc500x167

terranet500x176

dandaliskentriko-banner-500x176

vavoulas black-clean 500x167

pastarela-500-176-2019

watercity500x176

proactive-414-140

autotrack 500X176 2

koumantakis500x176

fimi500x167

fastfitness 500X176 01

winnerkorts

Χαμόγελα για το πολύτιμο τρίποντο στον ΑΟΧανιά/Κισσαμικό

15 Jan 2018 Written by

Πολύτιμη νίκη για την ομάδα μας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 1-0, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League 2017-2018.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε στο 17′ με πέναλτι του Σάλιακα. Η ομάδα των Χανίων είχε ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα για να πετύχει δεύτερο γκολ.

Οι φάσεις του αγώνα
1′ Σουτ του Σταματάκη άουτ.
6′ Μεγάλη ευκαιρία για το 1-0. Μπαλιά του Σερβιλάκη στον Χαλκιαδάκη, που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και πάσαρε στον Αποστολίδη, που από κοντά πλάσαρε, με τον Γκέκα να αποκρούει σε κόρνερ.
12′ Ο Τζέκος με πλάτη προς την εστία γυρίζει και σουτάρει, ο Λαζαρίδης μπλοκάρει σταθερά.
14′ Κόρνερ του Σταματάκη, κεφαλιά του Τζέκου, ο Μπούσδρας από κοντά με προβολή προσπάθησε να σκοράρει αλλά η μπάλα έφυγε προς τα πίσω.
16′ ΠΕΝΑΛΤΙ: Κόρνερ του Λέο, κεφαλιά του Σελινιωτάκη και χέρι από τον Σουντουρά, με τον κ. Αντιπαριώτη να καταλογίζει το πέναλτι.
17′ ΓΚΟΛ: Ο Σάλιακας εκτελεί εύστοχα το πέναλτι, ανοίγοντας το σκορ (1-0).
30′ Πάσα του Σουντουρά στον Μπιτέλη, το σουτ του οποίου φεύγει πολλά μέτρα δίπλα από την εστία.
68′ Από κόρνερ του Σταματάκη η μπάλα έφτασε στον Πλαβούκο, το σουτ του οποίου απομακρύνθηκε από τον Τόλι.
78′ Από βολέ του Λαζαρίδη ο Λέο έβαλε στην πλάτη του τον Μπούσδρα και μπήκε στην περιοχή αλλά ο Γκέκας απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του.
81′ Φάουλ του Σταματάκη στην εξωτερική πλευρά των διχτύων η μπάλα.
84′ Σέντρα του Λέο ο Λεμονής με “τακουνάκι” προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Γκέκας μπλόκαρε.
87′ Ο Λέο καθυστερεί να τελειώσει τη φάση και όταν σουτάρει κόβεται από τον Μπούσδρα.

Διαιτητής: Αντιπαριώτης (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής)
Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)-Γαρεφαλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Κουναλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Καρίκι (20′), Σάλιακας (20′), Μπούσδρας (33′), Κωνσταντινόπουλος (61′), Τόλι (90′),

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Τόλι, Παντελάκης, Ζιούλης, Σερβιλάκης, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σάλιακας, Αποστολίδης (61′ Λεμονής), Χαλκιαδάκης (67′ Ξύδας), Λέο (88′ Νικόλτσης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (90+3′ Ρουσσάκης), Τζέκος (69′ Κονέ), Πλαβούκος, Χαντζάρας (79′ Παπαευθυμίου).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας των Χανίων με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League 2017-2018.
Στην τοποθέτησή του ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας Γιώργος Πετράκης ανέφερε τα εξής: «Για εμάς σήμερα ήταν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που μας “μοιάζει”, είναι νεανική όπως εμείς και παλεύει να βρει κι αυτή τα πατήματά της στην κατηγορία. Για το παιχνίδι και για τη ροή του σίγουρα φάνηκε ότι η ομάδα μας ήταν λίγο επηρεασμένη από την προηγούμενη ήττα μας μέσα στον ΟΦΗ, το οποίο για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό. Με τη ροή του παιχνιδιού και με τον τρόπο που εμείς προσπαθήσαμε ευτυχήσαμε και προηγηθήκαμε στο σκορ κι από εκεί και μετά κληθήκαμε αυτό να το διαχειριστούμε μέχρι το τέλος. Δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Προσπάθησαν αρκετά χωρίς σίγουρα, γιατί αυτό το αναγνωρίζουμε, να κάνουμε μια από τις καλύτερες μας εμφανίσεις σαν ομάδα. Αυτό που μετράει για εμάς είναι ότι μπορούμε να “χτίσουμε” πάνω και σε αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια, καθώς για εμάς ήταν σημαντικό να κατακτήσουμε τους τρεις πόντους. Παρότι μέσα στο παιχνίδι δώσαμε στην Αναγέννηση τον χώρο για να έχει την κατοχή, δεν θυμάμαι σημαντικές ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία που θα μπορούσαμε να πετύχουμε δεύτερο τέρμα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και να ευχηθώ καλή συνέχεια στους παίκτες».

Για το ότι σαν συνέχεια της κακής εμφάνισης με τον ΟΦΗ ήρθε η όχι τόσο καλή εμφάνιση με την Αναγέννηση: «Το είπα άλλωστε αυτό. Ότι δεν ήμασταν κοντά σε αυτό που θα μπορούσαμε να είμαστε σαν ομάδα, το οποίο όμως και πάλι το θεωρώ φυσιολογικό. Όλα τα πράγματα από κάπου ξεκινούν. Εμείς ψάχνουμε να βρούμε την αιτία. Ίσως η ομάδα μας να μην είναι τώρα στην καλύτερή της κατάσταση. Συμβαίνει αυτό σε όλες τις ομάδες του κόσμου. Το πολύ σπουδαίο που εμείς πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι έστω και με αυτή την εμφάνιση η ομάδα κέρδισε. Πάνω σε αυτό ξαναείπα ότι μπορούμε να “χτίσουμε” πολλά σπουδαία πράγματα. Έχουμε μικρά παιδιά -για να μην πάμε πάλι στην αρχή, χωρίς να ψάχνουμε δικαιολογίες- των 70% των οποίων αγωνίζονται για πρώτη φορά στη Football League και σε αυτό το πρωτάθλημα. Οι ίδιοι είναι αυτοί που δημιούργησαν τις προσδοκίες σε όλους μας και σε εμένά και στον κόσμο και σε εσάς τους δημοσιογράφους, σε όλους. Δεν λέω να μην κριτικάρουμε ή να μη λέμε το οτιδήποτε, αλλά θα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι υπάρχει μία πολύ υγιής ομάδα όπως ο ΑΟΧ-Κισσαμικός, με μεγάλη προοπτική και βήμα-βήμα θα πατάμε σε ένα σκαλοπάτι το οποίο πρέπει να το κάνουμε μεγάλο, να πατάμε γερά και μετά να πηγαίνουμε στο επόμενο. Ίσως οι εμφανίσεις μας, ο τρόπος που διεκδικήσαμε τα προηγούμενα παιχνίδια, έχουν δημιουργήσει προσδοκίες σε όλους μας, το οποίο είναι καλό αρκεί να βρούμε τον τρόπο να το διαχειριστούμε όπως πρέπει».
Ο Γιώργος Σερβιλάκης, που για πρώτη φορά αγωνίστηκε βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος, δήλωσε τα εξής: «Περιμέναμε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και παρά την όχι τόσο καλή εμφάνιση της ομάδας μας το πιο σημαντικό, όπως είπε κι ο κόουτς, είναι ότι μπορέσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μας. Κοιτάμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο».
Ο προπονητής της Αναγέννησης Γιώργος Βαζάκας δήλωσε τα εξής: «Έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία έχω θυμό, γιατί το παιχνίδι κρίθηκε από μία κακή επιλογή, κακή σκέψη του επόπτη και από την άλλη έχω μια παρουσία της δικής μου ομάδας που ήταν καταπληκτική. Όπως είδε όλος ο κόσμος των Χανίων η ομάδα που “επικράτησε” μέσα στο γήπεδο ήταν η Αναγέννηση Καρδίτσας. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, είχε καλή κατοχή μπάλας, είχαμε επιλογές, κάναμε πολλές τελικές και τελικά φεύγουμε πικραμένοι. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχω πολύ θυμό με τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι. Σήμερα έγινε “κλοπή”. Είναι άδικο τελείως το αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα, πρέπει να προχωρήσουμε γιατί το πρωτάθλημα συνεχίζεται. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Αιγινιακό, το οποίο είναι τελικός και πρέπει να το κερδίσουμε για να κάνουμε το επόμενο βήμα για τη σωτηρία. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΟ Χανιά-Κισσαμικού για τη φιλοξενία. Έχει εξαίρετους ανθρώπους στη διοίκηση, που άλλαξε το επίπεδο της ομάδας των Χανίων σα λειτουργία και σαν όψη και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι, γιατί τα Χανιά έχουν και δυναμική και κόσμο πολύ και αγαπάνε το ποδόσφαιρο και εύχομαι κάποια στιγμή να χαρούν και να δουν την ομάδα στην Α’ Εθνική».

Για το πώς “είδε” τον ΑΟΧ-Κισσαμικό: «Τη γνωρίζουμε, παίξαμε και φιλικό. Είναι μια ομάδα, που όπως κι εμείς, “ψάχνεται” για τη σωτηρία. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι εμείς, οπότε δεν μπορώ να πω παραπάνω. Είναι μία επικίνδυνη ομάδα, με ενθουσιασμό, αλλά πάλι θα επανέλθω στο παιχνίδι, που ήταν άδικο για εμάς, ήμασταν πολύ καλοί εμείς».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν σκόραρε για να “ζητάει” κάτι παραπάνω από το ματς: «Αυτό είπα για τους παίκτες μου. Ότι πέρα από τη μια λανθασμένη υπόδειξη που καθόρισε το παιχνίδι έχουμε κι εμείς το πρόβλημα ότι κάναμε τόσες τελικές και δεν σκοράραμε. Άρα είναι ένα θέμα και για εμάς αυτό, είναι αλήθεια».

Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δημήτρης Θεοδωράκης δήλωσε τα εξής: «Ήμασταν καλύτεροι, όποιος πει το αντίθετο θα πει ψέματα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Κάνουμε μια προσπάθεια, έχουμε χίλια δυο προβλήματα, ήρθαμε από εκεί που ήρθαμε όπως ήρθαμε, κάναμε μια υπερπροσπάθεια στο γήπεδο και θα σταθώ στον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω λες και με κλέψανε. Είμαι πολύ περίεργος και πολύ θυμωμένος για τον τρόπο που χάσαμε το παιχνίδι. Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, πολλές τελικές άλλο που δεν σκοράραμε. Είναι κρίμα για μια ομάδα που ήταν στο γήπεδο τόσο καλή να χάνουμε με αυτόν τον τρόπο. Με μηδέν ευκαιρίες… Νιώθω λες και με κλέψανε αυτή τη στιγμή. Ήρθα όπως ήρθα, κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια μαζί με τους συμπαίκτες μου και μαζί με τον κόουτς και όλο το τιμ και χάσαμε το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο».

Read 966 times
Rate this item
(0 votes)

Νεότερα Άρθρα

liveonyou-livestream

stoixim2019

logo rossetti 300dpi