Print this page

Αθεόφοβε Κώστα Κιάσσο!

12 Jan 2018 Written by

Του Γιώργου Κορτσιδάκη

Δεν μου κάνει, έκπληξη η απόφαση του αθεόφοβου Κώστα Κιάσσου, να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στα 43 του χρόνια.

Ο Κιάσσος, κόντρα στο χρόνο δεν είπε ποτέ μόνος του τη λέξη «αντίο».

Είχε πεί «θα δούμε» στο τέλος της προηγούμενης σεζόν στον ΟΦΗ, αλλά στο βάθος του μυαλού του είχε να συνεχίσει στον ΟΦΗ για ένα ακόμη χρόνο, εφ’ όσον του το επέτρεπαν οι συνθήκες.

Τελικά αυτό δεν έγινε, ο Κιάσσος,  δήλωσε ψιλοστεναχωρημένος, έφυγε στο Λονδίνο με τον έρωτα του, αλλά η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έφυγε από το μυαλό του, η ιδέα να επιστρέψει στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Μυλοποτάμου, μιας ομάδας από το Ρέθυμνο (το παλιό Πέραμα που είχε κάνει αξιόλογη πορεία στο άλλοτε ισχυρό Περιφερειακό), που μετέχει στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ότι «έχουμε συμφωνήσει προφορικά με τον Κώστα Κιάσσο», ανέδειξε ότι ο Κιάσσος είναι κοντά στο να συνεχίσει να παίζει μπάλα στα 43 του χρόνια.

Από την Γ’ Εθνική είχε επανέλθει και με τον ΟΦΗ πριν από 2 χρόνια, ίσως κάνει το ίδιο και αυτή τη φορά.

Σημαντική λεπτομέρεια: Στην ΑΕ Μυλοποτάμου, προπονητής ανέλαβε πρόσφατα ο προσωπικός και «καρδιακός» του φίλος, Γιώργος Κόλτζος και ο Κιάσσος έχει ένα ακόμη κίνητρο για να επιστρέψει στο γήπεδο, προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του.

Αγωνιστικά, δεν το συζητάμε. Ακόμα και στα 43 του χρόνια, ο Κιάσσος είναι πολυτέλεια για τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής και ειδικά για μια ομάδα στο επίπεδο της ΑΕ Μυλοποτάμου, που είναι μια ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της.

Read 2871 times Last modified on Wednesday, 17 January 2018 22:49
Rate this item
(0 votes)

Latest from george