Print this page

Με τη σκέψη στη Δράμα ο Εργοτέλης

22 Nov 2017 Written by

Στο παιχνίδι της Κυριακής στη Δράμα με τη Δόξα στρέφει την προσοχή του ο Εργοτέλης. Ενα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για την κρητική ομάδα, η οοία ψάχνει βαθμό ή βαθμούς, ώστε να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

Και σε αυτό το παιχνίδι, ο Γκώνιας δεν υπολογίζει τους τραυματίες Ροβίθη, Λαμπάκη και Κυριακίδης.

Η επίσημη ενημέρωση του Εργοτέλη αναφέρει:

Ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για τους παίκτες του Εργοτέλη.

Μετά το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης οι παίκτες μας από αύριο το πρωί θα μπουν και πάλι σε ρυθμό προετοιμασίας με το βλέμμα στραμμένο στην Δράμα για την αναμέτρηση απέναντι στην Δόξα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Τάκης Γκώνιας και οι συνεργάτες του καταστρώνουν ήδη τα σχέδια τους για την δύσκολη έξοδο που έχει μπροστά της η ομάδας μας από την οποία όπως είναι γνωστό δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ροβίθης, Λαμπάκης και Κυριακίδης.

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί στις 10:30 στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου.

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για το ηρακλειώτικο ντέρμπι

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε  σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που αφορούν τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Παγκρήτιο στάδιο.

Οι εκπρόσωποι του ΟΦΗ εξέφρασαν την επιθυμία να λάβει η ομάδα τους 1.200 εισιτήρια. Το αίτημα έγινε δεκτό τόσο από τους εκπροσώπους της ομάδας μας όσο και από την αστυνομία. Οι φίλοι της ασπρόμαυρης ομάδος μετά την παραπάνω απόφαση θα φιλοξενηθούν στην θύρα 11 του σταδίου.

Read 1023 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george