Print this page

Πλήρωσε τον Δάφκο!

21 Nov 2017 Written by

Ενα σημαντικό ποσό στον πρώην τερματοφύλακα του ΟΦΗ Κώστα Δάφκο, που έχει ακολουθήσει το δρόμο της προσφυγής, έναντι της οφειλής που υπάρχει προς αυτόν, έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος. Στον ΟΦΗ εκτιμούν ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, ενώ δίνουν "μάχη" και για τις υπόλοιπες προσφυγές, αναζητώντας οικονομικές λύσεις.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Με ενέργειες του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου, μια ακόμη υπόθεση που απασχολεί τον ΟΦΗ από το παρελθόν, είναι σε καλό δρόμο.

Πρόκειται για την οφειλή του ΟΦΗ προς τον πρώην τερματοφύλακα Κώστα Δάφκο.

Με την παρέμβαση του κ. Τσάλου, ο Δάφκος, έλαβε την Τρίτη (21/11) ένα ακόμη σημαντικό ποσό, έναντι της οφειλής που υπάρχει προς αυτόν, γεγονός που επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά την καλή διάθεση που υπάρχει από πλευράς ΟΦΗ, για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος.

Πρόθεση του προέδρου της ΠΑΕ, είναι να διευθετηθούν και οι υπόλοιπες υποθέσεις, που απασχολούν τον ΟΦΗ, για τις οποίες και έχει ζητήσει την βοήθεια και την οικονομική συμμετοχή και των υπολοίπων μετόχων της ΠΑΕ, ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να απαλλαγεί από οφειλές της περσινής χρονιάς.

Read 1111 times
Rate this item
(0 votes)

Latest from george