Print this page

Ανατριχίλα στο Γεντί Κουλέ για τον Γκέραρντ και τα παιδιά του! (VIDEOS)

20 Nov 2017 Written by

Tα παιδιά και οι φίλοι του Γκέραρντ, αλλά και πάνω από 6 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν για αυτό το σκοπό στο Γεντί Κουλέ, είπαν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολλανδό προπονητή, που έγραψε ιστορία με τον ΟΦΗ στα 15 χρόνια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας.

Ο πιο πετυχημένος προπονητής όλων των εποχών για τον ΟΦΗ παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, βρέθηκε στο γήπεδο, για να ευχαριστήσει τα «παιδιά» του και όσους τον τίμησαν , σε αυτό τον σπουδαίο φιλικό, στο οποίο συμμετείχαν μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες από τον ΟΦΗ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Το σύνθημα «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ, Ολλανδέ» δόνησε την ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ, στην είσοδο του Γκέραρντ στο γήπεδο, όπου μεγαλούργησε!

Οπως και στην αποχώρηση του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (λόγω του τσουχτερού κρύου).

Ολοι οι παίκτες έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν ως ένδειξη αναγνώρισης για τα όσα πρόσφερε σε αυτούς, αλλά και στο σύλλογο σε αυτή τη «χρυσή εποχή» για τον ΟΦΗ.

Ο κόσμος του ΟΦΗ αποθέωσε τους παίκτες που έγραψαν ιστορία με την κριτική ομάδα και είχαν τον ΟΦΗ πρωταγωνιστή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 1987, αλλά και με σπουδαίες ευρωπαικές επιτυχίες, όπως ο αποκλεισμός της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο χειροκρότησαν και τις δυο ομάδες για το θέαμα που πρόσφεραν και τις αναμνήσεις που τους προσέφεραν, σε αυτή τη βραδιά γεμάτη από την …ιστορία του ΟΦΗ!

Δείτε τα VIDEOS με την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα του Γεντί Κουλέ, που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Πηγή: ofi1925.gr

Read 3939 times Last modified on Friday, 24 November 2017 15:10
Rate this item
(0 votes)

Latest from george

Media